![]() |
İşte Evrim Teorisi Gerçeği...
Arkadaşlar gerçek buymuş meğer bende yeni keşfettim...Darwin aslında kötü biri değil sadece aşkının esiri...'
http://img399.imageshack.us/img399/9...n113ov2yp1.jpg |
;D ;D
|
çok güzel ;D
|
Bayağı zekice!! düşünmüş ;D
|
müthiş ya...kesin bunun için yapmış bu kerata....
|
|
darvinin teorisi zaten cürütüldü..Sovmen kişilik.Özünü maymuna dayandırabilen biris.Maymun soylu
|
cok guzel bir karikatur ::)
|
Maymunun vaziyeti çok güzel ama ya...Baksanıza ne akdar gariban ve çaresiz ;D
|
çok hoşşş +1
|
Maymuna acıdım şimdi. :D
|
ARKADASLAR YAA BENDE INANMIYORUM BU EVRIM TEORISINE.AMA BIR SEY VAR KI ;D DIN DERSINE GIRIYORUZ INSANLIK HZ.HAVVA ANAMIZ VE HZ.ADEM BABAMIZDAN GELDI DIYORLAR.DIN DERSINDEN CIKIP BIYOLOJI DERSINE GIRIYORUZ EVRIMDEN GELDIK DIYORLAR. ??? BIRDE BIR GERCEK VAR EMBRIYONUN ILK DONEMLERI INCELENDIGI ZAMAN ACIK GORULEN BIRSEY VAR.BUTUN EMBRIYOLAR(HAYVAN,INSAN)BIRBIRININ AYNISI TIPKISI.SONRADAN BICIMLENIYOR SEKIL ALIYOR.HATTA INSAN EMBRIYOSUNUN ILK DONEMLERINDE SOLUNGAC BILE VAR AMA SONRADAN YOK OLUYOR.ALLAH(c.c.) NASIL HARIKA BIR DUZEN KURMUS YAAA. ;)
|
allahım ya süper olmuş hahaha ;D belkide gerçektede böledir ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
;D ;D ;D ;D ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yani gerçek olmadığını onlarda biliyolar! Ayrıca HARUN YAHYA zaten çürüttü bunların iddialarını ama bu karikatür daha bi gerçekçi geldi:)) |
Evet bu teorinin gerçek olmadığını kendileride biliyor ,fakat ne yazık ki bulaşmışlar bir kere vaz geçemiyorlar bu sevdalarından.
Hatta darwin nin ölmeden önce samimi arkadaşlarına hatırladığım kadarı ile sık sık "Gözdeki mükemmel tasarımı gördükce teorimden soğuyorum"dediği yada mektup yazdığı söylenir. Ama gel gör ki Allah insanın kalbini mühürlemeye görsün ,milyonlarca hatta milyarlarca insanın aklını bulandıran bu kişiler davalarından vaz geçememiş ve geçmişte olduğu gibi günümüzde dahi ,çürütülmüş olan bu teoriye inanan imanı zayıf kişilerinde ebedi hayatını zehir etmişlerdir.Yazık |
All times are GMT +3. The time now is 18:47. |