Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   YAZICIOĞLU'NA İNANILMAZ HAKARETLER! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=95842)

ATmaCA53 04-15-2009 15:40

YAZICIOĞLU'NA İNANILMAZ HAKARETLER!

Ergenekon terör örgütü iddianamesinde ismi geçen Türk Solu dergisi grubu vefat eden BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Derginin 231. sayısında merhum Yazıcıoğlu'nu "İyi Bilmezdik" başlığı ile kapak yapan Türk Solu dergisi kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı. Derginin söz konusu sayısında Merhum Yazıcıoğlu aleyhinde birçok yazıya yer verildi. Hatırlanacağı gibi 1. Ergenekon iddianamesinde ismi geçen Türk Solu dergisi Ergenekon sanıkları ile yakın ilişki içindeydi. Semih Tufan Gülaltay, Şener Eruygur gibi Ergenekon sanıkları Türk Solu ekibiyle işbirliği yapıyordu. Türk Solu dergisi grubu bir mitingte açtığı "Ordu Göreve" pankartı açtığı için soruşturma geçirmişti.

Türk Solu dergisinin 231. sayısında Ali Özsoy imzası ile merhum Yazıcıoğlu'nu konu alan "İyi Bilmezdik" başlıklı bir yazı yayınlandı. Özsoy yazısında Yazıcıoğlu'na "terörist" diye hakaretler savunarak şu ifadeleri kullanıyor:

"Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra öyle hikayeler anlatıldı ki, inanılır gibi değil. Ölen bildiğimiz Muhsin Yazıcıoğlu değil de sanki evliya. Veya büyük bir düşünce adamı, toplumu birleştirmiş bir önder... Ya da memleketi defalarca uçurumun kenarından kurtarmış savaşlar kazanmış bir komutan... Bu tantanayı kimler çıkarıyor?

İstisnasız hepsi iktidar borazanı gazeteler, Kürt-İslam faşizminin bezirganları... Zaman gazetesi, Vakit, Sabah, Star v.s... AKP'nin seçimde oylarının keskin bir şekilde düşmüş olmasının verdiği sıkıntıyla bu cephe Muhsin gazına bastıkça basıyor. Kitlelerini böyle motive etmeye çalışıyorlar. 'O çok namusluydu', 'büyük vatanseverdi', 'hep dik durdu', 'ilkelerinden taviz vermedi', 'tüm millet onu severdi', 'demokrasi şehidi oldu...'

Başbakan Recep Tayyip bile çıktı ne büyük vatan evladı olduğundan bahsetti. İnsan sormadan edemiyor. Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz. Bir de güya bu adam bir muhalefet lideri. Neden iktidar borazanları hüngür hüngür ağlıyor? Başbakan bile çıkıp sanki AKP'li biri ölmüş gibi nutuk çekiyor. Muhsin Yazıcıoğlu Terör Örgütü Ülkücü Gençler Derneği'nin kurucusuydu. Solda onun yakın arkadaşı ülkücü katil Haluk Kırcı. Yukarda ise Muhsin'in son dönem arkadaşlarından PKK'lı terörist Leyla Zana. Yazıcıoğlu hep teröristlerle birlikteydi. Elbette ki bu tantananın nedeni Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve BBP'nin siyasi başarıları veya memlekete hizmetleri değil. Sağcı-gerici cephe bir zamanlar çok kullandıkları bir tetikçi çetesinin önde gelen isimlerinden birine vefa borçlarını ödüyor. Öyle ya 1980'den önce binlerce devrimcinin kanına girilmeseydi bugünkü sömürü düzeni kurulabilir miydi? Zaten Kürt-İslam cephesinin son zamanlarda pek bir konuşkanlaşan lideri Fethullah Gülen ağzındaki baklayı çıkarıyor. Muhsin için bakın neler diyor: "Anadolu insanı belli bir dönemde İslam'a ve Türk dünyasına karşı gelen şer güçlere karşı koydu."

http://www.cafesiyaset.com/haber/200...hakaretler.php

ATmaCA53 04-15-2009 15:42

doğu perinçeğin hanımıda muhsin başkanıma hakret içeren yorumları vardı, alperen ocakları uyanın ve bu şahısları mahkemeye verelim bu kadar terbiyesizlik olmaz ya...

Morte 04-15-2009 15:45

İnsan ne yerse karşısındakini de ondan yer sanırmış. Aynaya bakınca teröristin hasını görebilirler.

ATmaCA53 04-15-2009 15:56

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581745)
İnsan ne yerse karşısındakini de ondan yer sanırmış. Aynaya bakınca teröristin hasını görebilirler.

artık teröristlerin yeni taktiği vatansever ve ulusalcıyız, kemalistçiyiz nutukları atarak türk mlleti kandırarak türkiyeyi ele geçirmeye çalışıyorlar birde halkın sempatizini kazanmaya kendine çekmeye çalışıyorlar, yazık.

bakın bahçeliyide görüyormsunuz brden bire ergenekonun avukatlığına soyunmaya başladı, bahçelinin aklını başını çelenler tab ki chpliler olacaktır, nasıl seçimden önce saadet partisini kullanıp ak partiye karşı oy kaybına neden oldular bunlar hep oyun ve tuzak.

reyAKbay 04-15-2009 16:05

Başlığı okuyunca bende birşey var sandım fakat gördümki boş teneke çok ses çıkarır hikayesinden başka birşey değil. Yazıda ''Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz'' diye bir cümle var.Eğer istenseydi,başbakan olacak bir birikimi vardı Yazıcıoğlunun.Hatta bir yerde okumuştum şuan tam anımsamıyorum nerde okuduğumu,aynen şöyle deniliyordu Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat'' gibi bir cümle kurmuş.Bu açıkça teklif niteliğinde bir cümle olarak algıladım ben.Demek istediğim Yazıcıoğlundaki potansiyeli Başbakanımız da dahil herkes farkındaydı ve çok derin ilişkilerinin olduğunu bilenlerin bu şekilde bir tavır sergilemesi de olası bir durum,şaşırmadım.Eğer şuan hayatta olsaydı,birçok kitlenin özellikle illegal grupların korkulu rüyası olacaktı.Ki ölümünün perde arkasında bu kitlelerin olması ihtimali de bundan değil midir??:gül:

ATmaCA53 04-15-2009 16:10

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581759)
Başlığı okuyunca bende birşey var sandım fakat gördümki boş teneke çok ses çıkarır hikayesinden başka birşey değil. Yazıda ''Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz'' diye bir cümle var.Eğer istenseydi,başbakan olacak bir birikimi vardı Yazıcıoğlunun.Hatta bir yerde okumuştum şuan tam anımsamıyorum nerde okuduğumu,aynen şöyle deniliyordu Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat'' gibi bir cümle kurmuş.Bu açıkça teklif niteliğinde bir cümle olarak algıladım ben.Demek istediğim Yazıcıoğlundaki potansiyeli Başbakanımız da dahil herkes farkındaydı ve çok derin ilişkilerinin olduğunu bilenlerin bu şekilde bir tavır sergilemesi de olası bir durum,şaşırmadım.Eğer şuan hayatta olsaydı,birçok kitlenin özellikle illegal grupların korkulu rüyası olacaktı.Ki ölümünün perde arkasında bu kitlelerin olması ihtimali de bundan değil midir??:gül:

sayın reyakbay yakıştıramıyorum sizin bu tür yorumunuza, yoksa benmi sizin yanlış anlıyorum :gül:

reyAKbay 04-15-2009 16:14

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581761)
sayın reyakbay yakıştıramıyorum sizin bu tür yorumunuza, yoksa benmi sizin yanlış anlıyorum :gül:

Muhtemelen yanlış anladınız fakat yinede sormak istiyorum size,bana yakıştıramadığız nokta neresi??

Tarantula_ 04-15-2009 16:16

Muhsin Yazıcıoğlu'nu tanıyan tanıyor kardeşim ordan kıçı kırık bir dergi çıkartıyorlar sonra saçma derginin gereksiz ve terbiyesiz yazarları ağızlarına gelen herşeyi söyleyebileceklerini zannediyolar...

ATmaCA53 04-15-2009 16:23

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581767)
Muhtemelen yanlış anladınız fakat yinede sormak istiyorum size,bana yakıştıramadığız nokta neresi??

neyse ben sizi yanlış anladım ama sizde haberin devamını iyi okursanız gazete ve tv kanallarına sataşma var türksolunun yazısında madem bu haber sizi bu kadar ilgilendirmiyorsa sizde zahmet ettiniz yorum yaparak :)

AY IŞIĞI 04-15-2009 16:25

Yazık ! şöyle bir söz vardır " ağzı olan konuşuyor " hesabı bu insanda öyle yapmış olsa gerek eğer bu insan gerçekten bu kadar kötü olsa idi herkes aynı şeyi söyleyebilirmiydi.

reyAKbay 04-15-2009 16:36

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581778)
neyse ben sizi yanlış anladım ama sizde haberin devamını iyi okursanız gazete ve tv kanallarına sataşma var türksolunun yazısında madem bu haber sizi bu kadar ilgilendirmiyorsa sizde zahmet ettiniz yorum yaparak :)

Neden savunma mekanizmasına soktunuz kendinizi anlamadım.Muhsin Yazıcıoğluna karşı olumsuz bir yorum yapmadım,siz kalkmış bu yersiz tavrınızı gösteriyorsunuz.Bence önce duvarlarınızı yıkın daha sonra benim yazdıklarıma yorum yapın çünkü hem sizin için hem benim için en efdali bu.Yazdığım yorumu anlamak için biraz çaba sarfetseydiniz,eminim yanlış anlamayacaktınız.Belli ki yazdıklarımı anlamamışsınız.Konuyu şahsileştirmemek adına uzatmak istemiyorum.

Feyza 04-16-2009 17:30

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582964)
Muhsin Yazıcıoğlu'na en büyük iftirayı Türksolu değil senin gibi ne olduğu belli olmayan , zayıf karakterli insanlar atıyor. Yok İçişleri bakanlığı teklif edilmişte Yazıcıoğlu da teşkilata anlatamam demişte...

Gözüm, Erdoğan daha piyasada yokken Yazıcıoğluna Turgut Özaldan teklif geliyor. Birlikte parti kurma teklifi. Muhsin Yazıcıoğlu kendisine hediye edilen koltuğa oturacak veya oturmayı düşünecek karakterde bir insan değildir. O emek harcamadan kazanılan hiçbir şeyi kabul etmedi. Eğer öyle olsa MHP den ayrılmazdı. Ki bu durumda Devlet Bahçelinin yerindeki kişi Yazıcıoğlu olacaktı. Ve Bahçelinin yerine o hükümet kuracaktı.
Yazıcıoğlu eğer menfaat peşinde koşsaydı Özal'ın teklifini kabul ederdi. Hemde öyle Erdoğanın ki gibi ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' şeklinde gayri ciddi cümlelerle yapılan bir teklif de değil.

Muhsin Yazıcıoğlu'nu överken dövmek diye buna denir işte. Onu tanımadan konuşup merhumun adını böyle kirli pazarlıklarda kirletmeyin.

Siz şimdi yorum mu yaptınız?

Üslubunuza dikkat edin, kim olursa olsun neyi savunursa savunsun kimseye hakarete varan ithamlarda bulunma hakkınız yoktur. Düşünceye saygılı olun ve size tavsiyem özür dileyin.

AK_Türk 04-16-2009 17:44

insanı çok sinirlendiriyor bu dergi, ölmüş birinin bile arkasından konuşuyorlar...

ALPEREN4425 04-16-2009 17:45

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582985)
Siz şimdi yorum mu yaptınız?

Üslubunuza dikkat edin, kim olursa olsun neyi savunursa savunsun kimseye hakarete varan ithamlarda bulunma hakkınız yoktur. Düşünceye saygılı olun ve size tavsiyem özür dileyin.

Feyza Hanım!

Hakaret dediğin şey o savunduğun arkadaşın yorumundadır. Muhsin Yazıcıoğlu böyle çirkin bir üslupla yapılan teklifi kabul edecek insan değildir dedim. Bunun neresi hakaret.
Muhsin Yazıcıoğlu yaptığı her işte teşkilatı onun yanında yer almıştır. Sen BBP içinde çatlak ses duydunmu bu güne kadar. Eğer Muhsin Yazıcıoğlu bu teklifi doğru bulsaydı kabul ederdi ve teşkilatı da itiraz etmezdi. Bu da demek oluyor ki Yazıcıoğlu menfaat peşinde koşan bir insan değildir.

Fakat arkadaşın kurduğu cümlelere dikkat edersen Yazıcıoğlu'nu fırsatçı menfaatçi biriymiş gibi anlatmış. İşte savunduğun arkadaşının cümleleri...

Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat''

Sanki kahve muhabbeti. Bu muhabbeti ne senin genel başkanın Erdoğan yapar. Ne de Muhsin Yazıcıoğlu.

Bir bayan olarak seni kırmak istemezdim. Ancak özür dilemesi gereken kişi ben değilim. Muhsin Yazıcıoğlu'nu övdüğünü sanan arkadaşın özür dilemesi gerekiyor. Yinede önerin için teşekkür ederim.

Feyza 04-16-2009 17:54

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583021)
Feyza Hanım!

Hakaret dediğin şey o savunduğun arkadaşın yorumundadır. Muhsin Yazıcıoğlu böyle çirkin bir üslupla yapılan teklifi kabul edecek insan değildir dedim. Bunun neresi hakaret.
Muhsin Yazıcıoğlu yaptığı her işte teşkilatı onun yanında yer almıştır. Sen BBP içinde çatlak ses duydunmu bu güne kadar. Eğer Muhsin Yazıcıoğlu bu teklifi doğru bulsaydı kabul ederdi ve teşkilatı da itiraz etmezdi. Bu da demek oluyor ki Yazıcıoğlu menfaat peşinde koşan bir insan değildir.

Fakat arkadaşın kurduğu cümlelere dikkat edersen Yazıcıoğlu'nu fırsatçı menfaatçi biriymiş gibi anlatmış. İşte savunduğun arkadaşının cümleleri...

Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat''

Sanki kahve muhabbeti. Bu muhabbeti ne senin genel başkanın Erdoğan yapar. Ne de Muhsin Yazıcıoğlu.

Bir bayan olarak seni kırmak istemezdim. Ancak özür dilemesi gereken kişi ben değilim. Muhsin Yazıcıoğlu'nu övdüğünü sanan arkadaşın özür dilemesi gerekiyor. Yinede önerin için teşekkür ederim.

Ben arkadaşın yorumunda bir hakaret görmedim görseydim aynı özeni o konuda da gösterirdim!...

İnsanlar yorumlarını nasıl yapıcağını size sorucak değil bu 1.
Muhsin Yazıcıoğlu BBP genel başkanı ama tapusu sizde değil bu 2.
Muhsin yazıcıoğluna R. Tayyip Erdoğan'ın bakanlık teklif ettiğini bende biliyorum. Hangi ortamda ve nasıl edildiğini bilmiyorum fakat bildiğim şey Recep Tayyip Erdoğan ve Muhsin Yazıcıoğlu'un iki lider olması dışında çok iyi dost olduğudur bu 3.

Var sayalım Recep Tayyip Erdoğan bu şekilde teklif etmiş, ne var bu söylemde? Neden abarttınız bu kadar? Arkadaşın yorumundan nasıl böyle sonuçlar çıkarabildiniz inanın anlamış değilim.

Tarafsızca yorumları okuyan biri olarak söylüyorum üslubunuz hiç hoş değil. Arkadaşın kişiliğine hakaret etmişsiniz. Özür dilemesi gereken sizsiniz!...

Ruh-i zar 04-16-2009 21:12

O emekler hiç mi Reis,
Adam olmak suç mu Reis,
Bilmesinler, Allah bilir.
Bu da geçer hey koca Reis...

Okuduklarımdan sadece iğreniyorum...

reyAKbay 04-17-2009 01:08

Vay vay vay...!Neler olmuş neler söylenmiş bu başlıkta da ben yeni görüyorum.Bu çirkin ve bayağı üslubunuzu gördükten sonra da size diyecek hiçbir lafım yok gerek de görmüyorum zaten.Beni anlayan çok iyi anlamış,sevgili Feyza arkadaşımıza çok teşekkür ederim yaptığı yorumları için çünkü denilebilecek herşeyi çok iyi demiş.''Ne yapsam,ne desem ki bir polemik oluştursam'' mantığıyla saçmalayan zihniyetleri dikkate almıyorum.Kendinizi boşuna yormayın.Başlığı uzatarak da kirliliğe neden olmayınız!

ALPEREN4425 04-22-2009 16:31

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583037)
Ben arkadaşın yorumunda bir hakaret görmedim görseydim aynı özeni o konuda da gösterirdim!...

İnsanlar yorumlarını nasıl yapıcağını size sorucak değil bu 1.
Muhsin Yazıcıoğlu BBP genel başkanı ama tapusu sizde değil bu 2.
Muhsin yazıcıoğluna R. Tayyip Erdoğan'ın bakanlık teklif ettiğini bende biliyorum. Hangi ortamda ve nasıl edildiğini bilmiyorum fakat bildiğim şey Recep Tayyip Erdoğan ve Muhsin Yazıcıoğlu'un iki lider olması dışında çok iyi dost olduğudur bu 3.

Var sayalım Recep Tayyip Erdoğan bu şekilde teklif etmiş, ne var bu söylemde? Neden abarttınız bu kadar? Arkadaşın yorumundan nasıl böyle sonuçlar çıkarabildiniz inanın anlamış değilim.

Tarafsızca yorumları okuyan biri olarak söylüyorum üslubunuz hiç hoş değil. Arkadaşın kişiliğine hakaret etmişsiniz. Özür dilemesi gereken sizsiniz!...

Muhsin Yazıcıoğlu'nu iyi tanısaydın bu sözlerin hakaret içerdiğini anlardın. Bu arkadaş nasıl yorum yapacağını bana soracak değil bu konuda haklısın. Ama benimde bu yoruma cevap hakkım var.

Haklı olduğun bir konu daha var. R.T. Erdoğan ve Yazıcıoğlu iyi dosttur. İşte bu sebebten , Erdoğan Yazıcıoğlu ile böyle kahve ağzıyla konuşmaz. Yoksa ben Erdoğan'ın böyle bir teklifte bulunmadığını iddia etmiyorum. Eğer böyle bir teklif yapıldıysa teklifin üslubu bu şekilde değildir diyorum. Yazıcıoğlu'nun konuşma üslubu bu değildir dedim. Mal bulmuş mağrip gibi teklif edilen koltuğa sevinecek bir adam değildir dedim. Ama Arkadaşın kullandığı cümleler o minvalde. Arkadaş Türkçeyi iyi bilmediği için öveyim derken dövmüş. Yoksa Arkadaşın Yazıcıoğlu hakkında kötü düşünmediğini bende az çok anlıyorum. Ki zaten nasıl düşündüğü de benim için önemli değil. Tekrar söylüyorum. Bir bayan olarak seni kırmak istemezdim. Önerin için teşekkürler. Ama daha fazla uzatmazsan sevinirim. :gül::gül:

Feyza 04-22-2009 20:41

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589220)
Muhsin Yazıcıoğlu'nu iyi tanısaydın bu sözlerin hakaret içerdiğini anlardın. Bu arkadaş nasıl yorum yapacağını bana soracak değil bu konuda haklısın. Ama benimde bu yoruma cevap hakkım var.

Haklı olduğun bir konu daha var. R.T. Erdoğan ve Yazıcıoğlu iyi dosttur. İşte bu sebebten , Erdoğan Yazıcıoğlu ile böyle kahve ağzıyla konuşmaz. Yoksa ben Erdoğan'ın böyle bir teklifte bulunmadığını iddia etmiyorum. Eğer böyle bir teklif yapıldıysa teklifin üslubu bu şekilde değildir diyorum. Yazıcıoğlu'nun konuşma üslubu bu değildir dedim. Mal bulmuş mağrip gibi teklif edilen koltuğa sevinecek bir adam değildir dedim. Ama Arkadaşın kullandığı cümleler o minvalde. Arkadaş Türkçeyi iyi bilmediği için öveyim derken dövmüş. Yoksa Arkadaşın Yazıcıoğlu hakkında kötü düşünmediğini bende az çok anlıyorum. Ki zaten nasıl düşündüğü de benim için önemli değil. Tekrar söylüyorum. Bir bayan olarak seni kırmak istemezdim. Önerin için teşekkürler. Ama daha fazla uzatmazsan sevinirim. :gül::gül:

Bakın beni kırdığınız felan yok öyle herşeye kırılan çıt kırıldım bir insan değilimdir çok şükür ;;) .

Ayrıca, elbette sizinde yorum yazma hakkınız var kimse buna engel olmaya çalışma küstahlığını yap(a)maz. Fakat yorumun içerisine hakaret girerse kusura bakmayın bunada kimse göz yummaz.

Ben beraber yiyip içtiğim insanların kişilikleri hakkında dahi bu kadar iddialı konuşmalar yapamam. Muhsin Yazıcıoğlu ile yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor sanırım kişiliği ve söyleyeceği kelimeleri hakkında dahi iddialı yorumlar yapabiliyorsunuz :). Hatta dostları hakkında dahi bilgi sahibisiniz.

Neyse uzatmıyorum...

TYH 04-22-2009 21:16

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581744)
doğu perinçeğin hanımıda muhsin başkanıma hakret içeren yorumları vardı, alperen ocakları uyanın ve bu şahısları mahkemeye verelim bu kadar terbiyesizlik olmaz ya...

öyle ki merhumun vefatından sonra seçim propagandasına devam eden,soysuzluk eden tek parti bunlardı..(en azından Ankara'da öyleydi)

reyAKbay 04-22-2009 22:57

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589602)
Bakın beni kırdığınız felan yok öyle herşeye kırılan çıt kırıldım bir insan değilimdir çok şükür ;;) .

Ayrıca, elbette sizinde yorum yazma hakkınız var kimse buna engel olmaya çalışma küstahlığını yap(a)maz. Fakat yorumun içerisine hakaret girerse kusura bakmayın bunada kimse göz yummaz.

Ben beraber yiyip içtiğim insanların kişilikleri hakkında dahi bu kadar iddialı konuşmalar yapamam. Muhsin Yazıcıoğlu ile yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor sanırım kişiliği ve söyleyeceği kelimeleri hakkında dahi iddialı yorumlar yapabiliyorsunuz :). Hatta dostları hakkında dahi bilgi sahibisiniz.

Neyse uzatmıyorum...

Sevgili ''Feyza''
Sizden rica ediyorum konuyu uzatarak kafanızı meşgul etmeyiniz bu mühimsiz dialogla.Haddi olmayana haddini bildirmek evet iyidir fakat hadsizlikle örtülü bir benlik için de uğraşmaya değmez.O kadar komik ki yazılanlar ben gülüp geçiyorum.Bu ne kendini bilmezlik,bu nasıl bir eda ? Anlamak için uğraşmıyorum inanın.Malesef ki milliyetçilik dediğimiz kavram bundan ibaret değil ve birşey olmadan kendini birşeymişçesine göstermek de erdemlik değil aksine bayalığın ta kendisidir.Haberler Bölümünün Moderatörü arkadaşımıza rica ediyorum konuyu kilitlesin. ''Feyza'' size de teşekkür ederim doğru düşünceleriniz için;;):gül:

Feyza 04-22-2009 23:16

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589718)
Sevgili ''Feyza''
Sizden rica ediyorum konuyu uzatarak kafanızı meşgul etmeyiniz bu mühimsiz dialogla.Haddi olmayana haddini bildirmek evet iyidir fakat hadsizlikle örtülü bir benlik için de uğraşmaya değmez.O kadar komik ki yazılanlar ben gülüp geçiyorum.Bu ne kendini bilmezlik,bu nasıl bir eda ? Anlamak için uğraşmıyorum inanın.Malesef ki milliyetçilik dediğimiz kavram bundan ibaret değil ve birşey olmadan kendini birşeymişçesine göstermek de erdemlik değil aksine bayalığın ta kendisidir.Haberler Bölümünün Moderatörü arkadaşımıza rica ediyorum konuyu kilitlesin. ''Feyza'' size de teşekkür ederim doğru düşünceleriniz için;;):gül:

Rica ederim. düşüncelerim doğru yada yanlış orası tartışılır... :)
Fakat ben bu konuda taraf değilim onu belirtmek isterim. Arkadaşımızın yazdıklarına sinirlenip (doğal olarak) sizde son mesajınızda sert ifadeler kullanmışsınız. Burada seviyeli tartışmalar yaparak herkese örnek olmalıyız...

İkinizlede aynı fikirdeyim konuyu daha fazla uzatmıyalım... :) :karizmatik:

reyAKbay 04-22-2009 23:21

Bir taraf olduğunuzu zaten düşünmüyorum böyle bir düşünceye nerden vardınız bilmiyorum ama öyle düşünmüyorum.Ki zaten beni tanımıyorsunuz yandaş olacak kadar.Dolayısıyla yapacağınız her davranış fikirlere göre olacaktır doğal olarak.Seviye olayına gelince burada çizgiden çıkmak en son yapacağım ve isteyeceğim şeydir.Ve her kelimemi buna göre seçmeye çalışırım naçizane.Benim açımdan konu kapanmıştır...:gül:

Feyza 04-22-2009 23:31

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589755)
Bir taraf olduğunuzu zaten düşünmüyorum böyle bir düşünceye nerden vardınız bilmiyorum ama öyle düşünmüyorum.Ki zaten beni tanımıyorsunuz yandaş olacak kadar.Dolayısıyla yapacağınız her davranış fikirlere göre olacaktır doğal olarak.Seviye olayına gelince burada çizgiden çıkmak en son yapacağım ve isteyeceğim şeydir.Ve her kelimemi buna göre seçmeye çalışırım naçizane.Benim açımdan konu kapanmıştır...:gül:

Neden birden sert bir tavır aldınız anlamadım. Sizi ve forumdaki bir çok insanı birebir tanımıyorum ama yorumlarından nasıl bir karaktere sahip olduklarını az çok çözebiliyorum. Sizinde gayet saygılı ve seviyeli olduğunuzu yaptığınız yorumları zevkle okuyarak görüyorum. Taraf olmadığımı belirtmek istememin sebebi sizin düşünme ihtimaliniz değil forumda bulunan ve Akparti li olmayan diğer üyelerin yanlış anlamaması içindi. Burada beni/bizi tanıyan insanlar olduğu gibi tanımayanlarda var. İnsanlar üzerinde yanlış intiba bırakmak istemem hiç bir zaman bu konuda reelde de çok titizimdir.

Çizgiden çıkma olayına gelince ben öyle birşey söylemedim sadece parantez içine alarak belirttiğim nedenden dolayı yorumunuz hakkındaki düşüncemi söyledim. Yorumunuz cevap niteliğinde ve sert bir yorumdu.

FarukARSLAN. 04-22-2009 23:38

Arkadaşlar konu amacını aşıp yine oraya buraya kayıp kişiselleştiğinden ve çok hassas bri konu olduğundna ötürü (şikayetler de göz önüne alınıp) silinmek üzere kilitlenmiştir.

Hoşgörünüze sığınırız.

All times are GMT +3. The time now is 18:09.