![]() |
"Yeni Şafak'tan kartel ağzı!"
Yeni Şafak gazetesi, bu günkü sayısında Ermeni asıllı muhabirlerinden Gül Kireklo'nun haberiyle bir skandala daha imza attı.
http://www.habervaktim.com/resim/resim67978_2.jpg Vergi usülsüzlüğünden1 milyarlık ceza yiyen Doğan Yayın Holding ve bir kısım medyanın yaptığı gibi Hüseyin Üzmez'i ‘Vakit yazarı' olarak gösteren Yeni Şafak'ın bu tavrı: “Genelkurmay Başkanlığı'na akredite olduktan sonra ‘Akreditasyon' kimyalarını bozdu” yorumlarına neden oldu. Hakkındaki cinsel istismar suçu iddialarından sonra Vakit'teki yazılarına son verilen Hüseyin Üzmez'i hala ‘Vakit yazarı' olarak gösteren Yeni Şafak gazetesi, bugünkü sayısında Ermeni asıllı Gül Kireklo imzalı haberde, ‘Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez' ifadelerini kullanması ilginç bulundu. Bilderbergci, liberal solcular ve “Ermeni Soykırımı İmzacıları”nın bir arada bulunduğu Yeni Şafak gazetesi sözde muhafazakar kesimlere hitap etmeye çalışırken, diğer taraftan da dindar kesimlere her gün hakaret eden kartel medyasının yaptığı gibi Hüseyin Üzmez üzerinden Vakit'i hedef göstermesi manidar bulundu. Öte yandan, “Gül Kireklo'nun Yeni Şafak'ta istihdam edilmesinde Ali Bayramoğlu ve Etyen Mahçupyan faktörüne ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Yeni Şafak gazetesi yöneticilerinin sorularımıza cevap vermekten kaçınmaları ise dikkat çekti. HABERVAKTİM.COM |
bu iki gazete arasindaki tartisma ins en kisa zamanda biter...dusman sevindiriyoruz cunku..
|
İnşalla o kadar vatan haini gazete varken birbirlerine düşmeleri saçmalığın daniskası
|
Hatasız kul aramak hataların en büyüğünü gerçekleştirmek demektir! Yeni şafak mütedeyyin kesimin okuyup beğendiği bir gazete.Gerek yayın politikası gerekse duruşu ortadadır,bugün bir yanlış yaptı diye idam sehpasına çıkartmak çok yanlış..! Temennimiz odur ki yanlışını düzeltip,bir daha tekrar etmemesidir!
|
Bu yanlışı ilk defa yapmıyorlar.
Hayırlı olsun akrediteleri.. Yavaş yavaş ayak uyduruyorlar işte... |
Vakit gazetesi bunu hep yapıyor. Bundan sonra da yapmaya devam edecek. Vakit'in bu tavrını kesinlikle tasvip etmiyorum. Gerçi haberin içeriğine bakıldığında itidalli yorum var ama yine de böyle davranmamalılar. Vakit'in huyudur bu. Dilinin ayarı yok.
Muhabirin Ermeni olduğunun vurgulanması ise Vakit'in başka bir tutucu yönünü gösteriyor, Vakit'in bu yanını da sevmiyorum. |
Şükür ki bu başıbozukluğa hiç aman vermiyor Vakit.
Muhabirinin Ermeni olduğunu vurgulaması da güzel yanı. İçinizde fazlaca hakim kılarsanız öyle içinizi dışınızı flu hale getirecek şeylere de sebeb olurlar. Bu da bahsi geçen haber(in daha ilk cümlesinde..) : http://img9.imageshack.us/img9/1151/84061906.jpg -- |
Yeni Şafak uzun yıllardan beri evimize giren gazetelerden . Ama ben vakiti almak istesemde alsamda babam okumuyor
Çünkü vakit Türkiyedeki Müslümanlara yarar sağlyayım derken zarar veriyor ! Kartele bol bol malzeme veriyor ve Dindar kesimin imajını zedeliyor Yeni Şafak gazetesi her zamanki Çizgisinde yayınlarını yapıyor ve çok beğenilerek okunuyor Samanyolu Ana Haberde bir dönem Nuray Canan Bezirgan hanımefendiyi Fadime şahinle eş tutmuştu ??? LÜTFEN ! |
Alıntı:
Yazarı çıkıp Ermenilerden özür mü dilemiş? O duruştur ama biraz eğri... Alıntı:
Vakit Tanzimat Fermanından beri ezilip ÖTEKİLEŞTİRİLEN Müslümanların haşin savunucusudur. "Gazete"nin ne demek olduğudur. Ezberden konuşmayın. Bu yazının başlığı iyi oturmuş "...Kartel ağzı" diye. Dünde Ahmet Hakan yazısında 'müslümanlıktan soğutan Vakit' demişti. Siz de Ahmet Hakan ağzıyla konuşuyorsunuz heralde.. Alıntı:
VE BEĞENİLEREK OKUNUYOR. |
Hüseyin Üzmez'i en çok savunanların başında geliyorduk burada ve dışarıda... Ama hayal kırıklığına uğradık bir yerde.. Tıpkı Şaban Dişli'yi de hararetle savunduktan sonra olduğu gibi... Vakit Gazetesi Yazarı denmesi çok normaldir. Çünkü iddia edilen olay olduğu zaman Hüseyin Üzmez, Vakit Yazarı'dır. Daha sonra ayrılması etik bakımdan önemli olduğu gibi hakkındaki haberlerin özü bakımından önemsizdir ve Hüseyin Üzmez'e Vakit Yazarı denmesini önleyemez.
|
Ahmet Hakan doğru söylemiş..
Sezar'ın hakkı Sezar'a.. Arada dayım alıp geliyor, okudukça o "haşin savunucu" gazeteyi, hiddetleniyorum. |
Yeni Şafak ve Vakit kapıştı
Vakit gazetesi ile Yeni Şafak arasındaki tartışma alevleniyor.
Vakit gazetesi ile Yeni Şafak arasındaki tartışma alevleniyor. Vakit gazetesi ile Yeni Şafak arasındaki tartışmaya bugün Gül Kireklo da katıldı. Vakit'in hedef gösterdiği isim sert çıktı. Vakit gazetesi ile Yeni Şafak arasındaki tartışmaya bugün Gül Kireklo da katıldı. Hüseyin Üzmez olayında ayrı düşen ve Üzmez'i suçlayan Yeni Şafak Vakit'in sert eleştirilerine maruz kalmıştı. Vakit Yeni Şafak'ın muhabiri Gül Kireklo için 'Ermeni asıllı' ifadesini kullandı. Yeni Şafak'ta istihdam edilmesinde Ali Bayramoğlu ve Etyen Mahçupyan faktörünün etkili olduğunu savunan Vakit'e cevap veren Kireklo, "İnsan aslını inkar edemez" diyerek cevap verdi. İşte o açıklama... "Yeni Şafak gazetesi, bugünkü sayısında Ermeni asıllı muhabirlerinden Gül Kireklo'nun haberiyle bir skandala daha imza attı'' tanımlamasıyla bölücülük yapan Vakit gazetesi'nin, bu tutumunu eski yazarları Hüseyin Üzmez'in küçük bir çocuğa cinsel tacizde bulunması olayında sürdürmesi daha doğrudur. Kaldı ki Ermeni asıllı da olsam bunu gururla söylerdim. İnsan aslını inkar edemez. Bu memlekette gazetecilik yapılıyorsa, bunun insanların kimliklerinden yola çıkılarak değil haberci refleksiyle yapılması gazete etiğini oluşturur. Vakit Gazetesi sanırım, bu haberci refleksini oluşturamamış ve gazetecilik etiğiyle bağdaşmayan çizgide ahlak anlayışını sürdürüyor. Hüseyin Üzmez kamuoyunda Vakit Gazetesi Yazarı olarak tanınıyor. Eski ifadesi bu gazeteyle kökleşmiş ismi değiştirmiyor. Kaldı ki Vakit, bu kadar çirkin bir olayla yargılanan eski yazarının karıştığı olayla uğraşacağına benim gibi gazetecilik emeğiyle geçinen kadın bir gazeteciye böylesine bir kimliklendirme yaparak, hedef göstermesi gazetecilik etiğiyle bağdaşmaz. Şunun da altını çizmeliyim. Ben Atatürk'ün memleketi Selanik kökenliyim. Ailem ve soyum Selanik'ten Edirne'ye göç etmiştir. Yine altını çiziyorum Ermeni asıllı olsam bunu da açıkça ifade etmekte sakınca görmezdim. Şunu da belirtmeliyim ki Vakitçilerin “Gül Kireklo'nun Yeni Şafak'ta istihdam edilmesinde Ali Bayramoğlu ve Etyen Mahçupyan faktörü'dür'' altında da çirkin bir saldırı vardır. Gül Kireklo'nun Yeni Şafak'ta çalışması tamamiyle kendi gazeteci kimliği ve başarısıdır." İnternethaber |
Alıntı:
Vakit o bozuk uslubu ile kartele her daim malzeme vermiştir Vakit bence haddini aşmıştır Etnik Milliyetçiliğin en önemli örneğini sergiliyor şu saldırışında Üstüne basa basa ermeni muhabire değiniyor Muhabirin ermeni oluşuna değiniyor Vakite ne muhabilirin ermeni oluşu ! Bir küçümseme uslubuyla ermeni diyor Ermeniler Osmanlıda ''Sadıkayı Millet '' Diye geçer Yani sadık millet Vakitin yaptıgı bölücülüktür . Doğruyu savunacağım diye bozuk uslubuyla Müslümanlara zarar veriyor Zaten ondan vakit aldırmıyor babam . Taraf Yeni Şafak ve arada Zaman bize yeter elhamdülillah Bazıları o bozuk uslublarıyla gazetecilik yaptıklarını zannetsinler Bakalım nereye kadar gidecekler ! |
Kadın, Ermeni değil Selanik göçmeni bir Türkmüş ayrıca Ali Bayramoğlu veya Etyen Mahçupyan faktörü ile değil kendi çabası ile Yeni Şafak'ta gazetecilik yapıyormuş...... Haydi bakalım ne olacak şimdi!
Vakit gazetesi bazen gerçekten denge problemi yaşıyor. "Eleştirideki Şiddet Gayedeki Hikmeti Azaltır" sözünde olduğu gibi Vakit'in bu ırkçılığa kaçan ve müslümanlıkla bağdaşmayan tavrını esefle kınadığımı belirtiyorum. Vakit Gazetesi'ni, bu tavrından ötürü İnsan Hakları Derneği olan Özgür-Der'e ihbar ettim ve Vakit Gazetesi'nin bu yaptığının ırkçılık olarak Nisan Ayı Hak İhlallerine dahil edilmesini istedim. İnşallah yerinde görürler. Ayrıca Vakit'in bu konudaki kuyruk acısı malum.. Hüseyin Üzmez tahliye olduktan sonra bunca olay üzerine hala çıkıp televizyonda ahkam kesebilmişti Yeni Şafak da ertesi gün Yazıklar Olsun Be Adam gibisinden bir manşet atmıştı. Vakit iyi, takip eder, not eder ve kendince açık yakalayınca saldırır. Burada da bunu yaptılar. Ama hoş olmayan ve doğru olmayan bir davranış sergilediler. 1- Olay olduğu zaman Hüseyin Üzmez Vakit Yazarıdır bunun için Yeni Şafak muhabiri haberinde, Vakit Yazarı Hüseyin Üzmez demiştir, çünkü o iddia edilen olaya dair bir haber yapılıyor ve özel bir haber de değil, tüm basın yayında geçen bir haber. 2- Vakit'in, haberi yapan Gül Kreklo isimli bayanın Ermeni asıllı olduğunu ısrarla vurgulaması ve bu bayanın gazeteye Ali Bayramoğlu, Etyen Mahçupyan faktörü sayesinde alındığı iddiası. Gül Kreklo, Selanik göçmeni bir Türk olduğunu ve gazeteye kendi çabasıyla girip çalıştığınıbeyan etmiştir. Kaldı ki Ermeni olsa ve gazeteye bu isimlerin referansıyla girse ne olacak. Bir müslüman buna ne hakla itiraz edebilir, nasıl bunu sorguluyabilir. Vakit'in haşinliği duvara tosluyor ve kendine zarar veriyor. Kardeşlerine karşı kin gidersen böyle tuhaf durumlara düşersin. Vakit'in "Yeni şafak'tan Kartel Ağzı" başlığının içinin ne kadar boş olduğu ve bir kuyruk acısının tezahürü olduğu buradan anlaşılabilir. |
2 tarafida elestirmemek bu isin hemen kapanmasi icin susmamiz lazim bence
|
Ben burada bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. Yeni Şafak'a karşı ırkçılık kokan ve bu içi boş haberi yapan, Vakit Gazetesi değil habervaktim sitesidir. Bu sitenin Vakit Gazetesi ile direk bağlantısı görülmediğinden bu haberin sorumululuğunu Vakit'e yüklememiz yanlış olur. Yukarıdaki mesajımda geçen Vakit Gazetesi ibarelerini habervaktim sitesi biçiminde görünüz.
|
Sonuna kadar VAKİT... :saygılar: :saygılar: :saygılar:
|
Alıntı:
Kardeşim doğru konuş saygılı olmayı öğren önce. Üslubu bozuk deyip köşeye attığın bi 'değer'e üslubla laf edeceksin ki bizde görelim senin haklılığını. Taraf Yeni Şafak Zaman deyip diğerlerini köşeye atamazsın. Hangisini okursan oku. Ben Vakit okurum ama "Zaman'da amma kılıbık", "Taraf'da ABD'den BBCnin Türkiye başlıklı gazetesi gibi", "YeniŞafak, dindar geçinip en basitinde hemen küreselleşip 'ılımlı İslam'(!)a ayak uydurabiliyor!" derim. Ama hoş olur mu bu? Tabii ki hayır. Lakin sizde Vakit denince oturduğunuz yerde raptiye konulmuş gibi zıplamayın. Rahat olun önce. Alıntı:
Okuduğun gazeteler Müslümanlıktan ssoğutmamış seni belli AMA HAK YEMEYİ AFİYETLE DE YUTMAYI İYİ ÖĞRETMİŞ. Bilip bilmeden konuşan da böyle olduğu yerde tökezler kalır. Vakit, o 'çakallıktan sonra' ne gazetesinde öyle bi çıkış yapmıştır, ne o namlı Arşiv sayfasında konu edinmiştir ne de çıkıp tek bir söz söylemiştir. O üslubu kullanan da, o ÇAKKALIĞI AYIPLAYAN da 'habervaktim.com'dur. Vakit.com.tr Vakit'in resmi internet sitesidir. Ha, Habervaktim'le çoğu zaman uyuşur Vakit. Mesela Fethullah Gülen Hocaefendi'ye Vatanın internet sitesi saldırıp rock müziği çalıyormuş gibi çirkefçe bir video koyunca SAMANYOLUHABER İLE HABERVAKTİM 'ÜSLUBUNU BOZAN' başlıca iki internet sitesi olmuştur. Bu uyuşma bir gün sonra Vakit gazetesinde 'ağır üslup'la neşredilmiştir. Yani mutabakat. Ama aynı sertliği Zaman'da Samanyoluhaber'de göstermiştir. NEDEN ORADA AĞZINIZI AÇIP 'BU NASIL ÜSLUP' DEMEDİNİZ? Neden?... Çünkü ortada bir HAKSIZLIK var. Haksızlık ve çirkeflik var. İŞTE BU HAKSIZLIK VE ÇİRKEFLİK KİME YAPILIRSA HEMEN TAŞIYOR KABINDAN. ZAMAN'A, ŞAFAĞA, TARAF'A BİR YAPILIYOR İSE VAKİT'E 10 YAPILIYOR! Hepsinin kuyruğuna basılınca bas bas bağırması aşikar. Ama Vakit'in de DEĞERLERİNE saldırılınca savunması 'ağır üslup'. Oh ne güzel İstanbul.. Alıntı:
Nasıl vermiş kartele malzeme? Kartelin 'tabirlerini' mi kullanmış? Ne yapmış?.. Kartele aman vermemiş her çifkefliklerinde karşısında durmuş diye mi malzeme vermiş? MALZEME VERMİŞ diye mi Aydın Doğan tekzip bile yollamadan 'okuycu yorumları da dahil' 1 Trilyonluk SUSTURMA DAVASI açmıştır? Hiç malzeme verene öyle davalar açar mı karşıt görüş? Neden açar? Neden karşır okuyucu yorumuna bile? NEDEN? RAHAT RAHAT ATIP TUTMALARINA İZİN VERMEDİĞİ İÇİN OLABİLİR Mİ? KENDİLERİNE HİÇ 'MALZEME VERMEDİKLERİ İÇİN' OLABİLİR Mİ? Evet. Daha mantıklı bu akla değil mi? (VE UNUTMADAN, Kartelci başının açtığı o 1 trilyonluk 'susturma davası'nda Vakit'in Arşiv sayfasında Taraf gazetesinin manşetini aldığı için o yüzden bile tazminat istemiştir. YANİ O BEĞENDİĞİNİZ TARAF'TAN ALINTI YAPTI DİYE BİLE CEZA İSTENMİŞTİR. AMA VAKİT'E İSTENMİŞTİR. NEDEN?... Nedeni belli :evet:) Bir şeye daha değineyim; Ermeniler Osmanlıda ''Sadıkayı Millet '' Diye geçer Yani sadık millet Sadıkayı Millet değil ''Millet-i Sâdıka'' olarak geçer. Ama bu da 'bizi arkadan vurana kadar'dır. Yani bize SADIK kalana kadar. Sonrasında zaten kendi devletlerini kurmuş ve bugüne kadar da hem suçlu hem güçlü rolüyle paçamıza dolanan bir devlet olmuştur. Ama burada Ermeniler haindir anlamını vermek için demiyorum tabii. Siz ne kadar alakasızca "laf olsun torba dolsun" yönünden bi örnek verdiyseniz bende o örneğin açılımını yapıp 'bu konu da nasıl devede kulak kaldığını da gösterip' geçeyim dedim. Selametle. |
Habervaktim in bu saldırışında ortaya etnik milliyetçiliği koymuştur. Bu yapılan FAŞİSTÇEDİR. Ben vakiti Türkiyede Kesinlikle Müslümanların temsilcisi olarak görmüyorum. Vakit bunu hep yapıyor.
Faruk abi ben gayet saygılıyım. Sen vakite değer veriyor olabilirsin. Ama vakit benim için ucuz bir kağıt parçasından öte bir şey değildir. Ben beğenmiyorum. Çoğu zaman faşistçe yayınlar yapıyor Kartele malzeme vermiyor demişsin en son Türkan saylan hastanedeyken söverken iyiydi diye başlık atmıştı. Bu belki bize ağır gelmeye bilir. ama TC yaşayan insanlara yapılan terbiyesizliktir. Yine faşistçe bir başlıktır Onlar zamanında kötülük yapıyordu şimdi düştüler hadi biz vakit olarak bir tekme atalım onlara Zihniyet böyle ben Ak Partili gönüldaşlarımı bu gazeteyi almayarak bu gazeteyi protesto etmeye çağırıyorum çünkü bu gazete bizim imajımıza zarar veriyor sevgiyle :saygılar: |
Biraz fazla abartmadın mı Körfez.. Vakit bir ekoldür, böyle bir ülkede mutlaka olması gerekir. Bak Faruk'un yaklaşımı en doğru olanı.. İçerik bakımından değil kalıp olarak, bakış olarak... Hiçbir grubumuzu, hiçbir değerimizi, hiçbir cemaatimizi, hiçbir camiamızı böyle kötüleyip, yok etmeye çalışmaya hakkımız yok. Hepsinde beğenmediğimiz yönler olabilir. Herkes kendi penceresinden Zaman şöyle, Yeni Şafak böyle, Vakit öyle diyebilir. Ama hepsi bizimdir, ortak paydamız birdir. Bu ortak paydayı yıkmak bize zarar verir başkasına değil.
|
Aslında biz neden uğraşıyoruz ki ! Sizleri klendi halinize bıraksak zaten kendi kendinixzi yhiyip bitireceksdiniz. Bakın, Şaban Dişli, Dengir Fırat, Hüseyin Üzmez, Yeni Şafak ve vakit. Kendi içinizde hizipleşmeler başladsı. Kutuplaşmalar başladı. Gerisi artık çorap söküğü gibi gelir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet bu soruyu bizim sormamız lazım.. Siz neden uğraşıyorsunuz bizle..? Yapacak işleri olmayanlar başkalarının işlerine burunlarını sokarlar ancak.. Bir defa Hüseyin Üzmez'in bizlerle bir alakısı yok.. Her iyi kurumun,oluşumun içersinde kötüler çıkabiliyor değil mi..? Bu Hüseyin Üzmez kötümü demek...? Hayır orası beni ilgilendirmiyor.. Ama onun yapmış olduğu yada yaptığı iddia edildiği bir hatayı çalıştığı gazeteye ve destek verdiği oluşumlara mal ederseniz buda sizin cehaletinizi gösterir ancak..;) Dengir Mehmet Fırat ve Şaban dişli.. Bu büyükleirmiz kendi aralarında çatışma felan mı yapmış..? Hayır.. E ee peki nerenizden konuşup yorum yapıyorsunuz..? Ortada bir husumet,bir anlaşmazlık mı var..? Kim kutuplaşmış..? Saçmalamak için başka şeyler bulamadınız mı..? Konuşmak için bu kadar saçmalaşılır mı..? Pes.. |
Alıntı:
|
Parazit yapmayın ulusalcı geçinenler :)
Özgün hocam bence abartmıyorum. Haber vaktimin şu son saldırışı belki başlık olarak normal olabilir Benim yenişafak gazetesine saldırmasına bir şey dediğim yok ben haberin içeriğini beğenmedim. Muhabirin ermeni asıllı oldugu özellikle ve kasıtlıca üstünde durulması vakitin faşist yüzünü ortaya koymaktadır. Madem Kişisel özgürlükleri tartışıyoruz. İsteyen özür diler isteyen dilemez. Vakit milletin özgürlüğünedemi karışacak ? Ben içeriğe ve usluba kızgınım . Bu gibi radikal gazeteler bizim davamıza zarar veriyor. Vakitin uslub bozuklugundan tutun , haberlerinin içindeki faşistçe yaklaşımlarına kadar bize ciddi zarar verdiğini açıkca görebiliriz. Sözde atatürkçü kesim bizi vakit gazetesi vasıtasıyla karalıyor. Vicdansız bunlar diyorlar Kanıt bu akplilerin gazetesi vakit kanser kadına acımıyarak onu karalamaya çalışıyor diyorlar Bunlar ve bu gibi radikal kruluşlar bize zarar verir . Ben bunu sonuna kadar savunurum . Ama konunun silinmesini istiyorum . Düşman sevindirmeyelim burada tartışarak |
APO ya sayın diyen Erdoğasn degıl mı, askerlık yan gelıp yatma yewrık dıyten erdoğan degıl mı. İddia mı raporlarla saahıp kucucuk cocuga cınsel ıstısmarda bulundcugu ve sımdıde kucuk kızı alı koymaktan yargılanacak daha ne dıyım. Sizler BBP bayraktarlıgı yaparken kımsenbın sesı cıkmıyordu degıl mı rahmetlının fotografklarını kullanırken. sızın gıbıler kendı gozlerındekı mertegı gormezler baskalarının gozundekı cope saldırırlar. Sonucta foyaları meydana cıktı am hal dokuulmazlık zırhının arkasına saklanıyorlar tutuklanmamak ıcın AKP dekı gorevlerınden ıstıfa eıdyorlarda neden o kadar durusdtlerse mılletvekıllıgınden ıstıfa etmıyorlar komık olmayın yaptıkları bini aşmöış hakla daha ne konusuyorsunuz. Islamcı cematten olunca bir iki tane curuk cıkar dıyorsunuz ama ASTATURKCULERIN HEPSINI ERGENEKONCU TERORIST ılan edecek kadar ıkı yuzlusunuz
Daha saymamayayım isterseniz BAŞBAKANINIZIN incilerini. Sayın Ocalan diyen ta kendısı hala daha kalkmış neyını savunuyorsunuz. Siz once kendınıze bakacaksınız |
Alıntı:
|
O zaman BAŞBAKANINIZ agzından çıkanları kulağı duymuyor. Dahasıda var. Başbakanınızın ıncılerı bayrak torenlerınde oyle ayakta dıkılmenın hıc bır mantıgı yok fdıyen de basbakanınızdır. buynu sakın unutmayın bu alalanene bayraga saygısızlıktır.ç
|
Alıntı:
|
Alıntı:
PEKİ NİÇİN ERGENEKONCU VE APONUN KANKASI DOĞU PERİNÇEK'İ DESTEKLİYORSUNUZ....ODA ERGENEKOCU VEYA DEĞİL...APOYLA KOLKOLA GİRİP BİRBİRLERİNE SEVGİ ÇİÇEKLERİ VERİRKEN HİÇ DOĞU BEYE BİŞE DEMİYORDUNUZ...BİRDE ULUSALCI OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN DEĞİLMİ.... |
Bir başbakanın bu sekılde demesı ne kadar doğru bana soyler mısın. Bu ulkeyı temasıl ettıgı8nı soyleeyn bır basbakann o. Bır ulkenın basbakanı kendı vatanının bagımsızlık alametlerıne hakaret etme yertkısını kımden alıyor?
bur-AK komık olma banae dogu perıncekten sızın basbakanınıs ıslamı terıor orgutu hamasın proopagandasını yaparken kaldıkı dagdakı pkk ıle meclıstekı dtp ne ıse fılıstındekı ulkenın basındakı hamas ıle ıslamı teror orgutu aynıudır onun bayraktarlıgını bangır bangır yapıtor. Nasıl olurda bır basbakan bır teror orgutyunu savunurken pkk ya kursun sıkar? Sonra da Rusmussen gıbıler gelır sızınlke KEDININ FARE ILE OYNADIGI GIBI oynar gıder. Sızde bu kafsa oldukca dah cok basklalarının kapısını asındduırırsınız. Sımdıde o kotuledıgınız ermenıstanın kapısını asındırıyorsunuz yakında ısraılın . |
Alıntı:
Kardeş, bak sana önerim, bu kafa yapının tezahürü olan cümleleri toparla sana yararı olması için buraya değil git başka yere akıt. Bak mesela chpgencligi.com diye bi site var orda çok iyi yankılar bulur bu sözlerin. Burda da bak ulusalcı gibi değersizlerin eline koz vermiş olursun. Tamam? Türkan Saylan'a bilmem ne diye başlık atmış.. Onun faşistlikle alakası ne? Bunu diyor bir de; Alıntı:
Tayyare. Onların laflarına bakacaksak, YeniŞafak'a da ''Hükümet şakşakçısı'' diye yaklaşıyorlar. Zaman'a "Fetoşun fedaileri, militanları" diyorlar. Hayırdır, bu dedikleri zoruna gitmiyor da Vakit için dedikleri mi senin AK Parti'li olarak zoruna gidiyor? Benim hepsi de zoruma gider şahsen. Her Vakit okurunun da böyledir. Ama demek ki o gazetelerin müdavimleri "böyle kafa yapılıları yetiştiriyor" der insan içinden işte... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sizin okuduğunuz gazetelerin 'saygı' dan anladığı böyle bir şey demek.. Bunları mı aşılıyorlar zihninize? Ama sanmıyorum. Bu senin Vakit hazımsızlığın. Üslub madem faşitçe. Madem bize iyi gelen TC vatandaşlarını rahatsız ediyor oraları düşünüyorsun; SANA DERİM Kİ ÜSLUB OLARAK, KULLANILAN CÜMLELER VE YÜKLENMELER OLARAK DÖN BAŞBAKANIMIZA BAK. ONUN CÜMLELERİNE, ONUN KİNAYELERİNE ONUN 'YERİ GELDİĞİNDE' AĞIR ÜSLUBUNA BAK. Tamam mı? Tahlil yeteneğin yoksa hiç bulaşma bu işlere. Aşar seni. -- Diğer mesajında Vakit Vakit diyordun, şimdi Habervaktim diye kıvırıyorsun. Burnun yere sürtüldü diye kıvırma payı olarak ''Vakit bunu hep yapıyor, önceden de böyleydi'' gibisinden düdükler öttürüyorsun. Hazımsızsan çık de 'bu gazete batıyor bana' diye, bizde anlayalım neyin ne olduğunu. Arkadaşın Türkan Saylan konusunda Vakit'in tutumuna amma gocunmuş değil mi. Üslub üslub diye yırtınıyorsun. Al bakalım, senin gibi kibarlık budalalığı yapıyor mu YERİ GELİNCE gazeteelrin gör. Yeni Şafak 22 Mart 09- http://sunucu5.kucukresim.com/upload...rsen-73787.jpg 9 Mart 09-- http://sunucu5.kucukresim.com/upload...aran-1faef.jpg Ee ne bunlar?.. Samanyoluhaber': http://sunucu5.kucukresim.com/upload...avaal903b9.jpg Zaman: http://sunucu12.kucukresim.com/uploa...pravd43c8e.jpg Ne bunlar? "Yalanda uçtu"... "Fena çuvalladı"... Bizim hoşumuza giderken, zoruna gitmiyor mu bunlar TC vatandaşlarının! Al bu da samanyoluhaber'in Türkan Saylan 'çakışları' BİR DEDİĞİ DİĞERİNİ TUTMUYOR SAYLAN MUHTIRA HAYRANI ÇIKTI -- Hı? Bunlar ne bunlar? Niye bunlar? Vakit'in dokundurduğu gibi BAŞÖRTÜSÜNE VE İSLAMA KÜFÜRLERİ YÜZÜNDEN BU ÇIKIŞLAR. Değil mi yavru? Al bu da Samanyolunun diğer Saylan başlıkları: TÜRKAN SAYLAN'I YAKACAK LİSTE İŞTE SAYLAN'IN GİZLİ TOPLANTILARI SAYLAN'DAN HODRİ MEYDAN - İZLE TÜRKAN SAYLAN'DAN ŞOK İTİRAF İŞTE SAYLAN'IN MİSYONERLİK BELGESİ MİT RAPORUNDAKİ TÜRKAN SAYLAN - İZLE SAYLAN'DAN İSLAM DİNİNE İNANILMAZ HAKARET ÇOK TARTIŞILACAK BOMBA İDDİA TÜRKAN SAYLAN'DAN ÇAĞDIŞI SÖZLER SAYLAN ÖYLE BİR ÇAĞRI YAPTI Kİ... ERGENEKONCULARA SAHİP ÇIKTI! SAYLAN'DAN HAKARET ÜSTÜNE HAKARET SAYLAN: BİZİM İSTEMEDİĞİMİZ BİRŞEY TÜRKİYE'DE OLAMAZ SAYLAN'IN BAŞÖRTÜSÜ BAKIŞI PES DEDİRTTİ TÜRKAN SAYLAN'DAN İNANILMAZ ÖNERİ SAYLAN, GÜL'Ü SİNDİREMEDİ! BİR TÜRKAN SAYLAN ANALİZİ İLKOKUL ÇOCUKLARINA DAĞITILAN ŞOK KİTAP BİR DEDİĞİ DİĞERİNİ TUTMUYOR SAYLAN MUHTIRA HAYRANI ÇIKTI SAYLAN TÜRK MÜZİĞİNE DE KARŞI GÜL'ÜN ADAYLIĞINA MEYDAN OKUDU TÜRKLERİ BARBARLIKLA SUÇLADI! --T araf da demişti değil mi bu?.. Taraf... AL TARAF'IN GÜZEL ÜSLUBU: http://sunucu18.kucukresim.com/uploa...iyor-d3e27.jpg İşte bu da Vakit üzerinden başka yerleri karalamaya çalışanların HAZİN VE HAŞİN SONU: http://sunucu12.kucukresim.com/uploa...l-kiv6f597.jpg Son cümlelere de bakın. Özrü görün. Böyle yalatır herkese yazdıklarını. VAKİT BUDUR İŞTE. DİĞERLERİ DE BU :evet: HERKES BİRİLERİNİN DEĞER BİLDİĞİNE ADAM GİBİ YORUM GETİRECEK. ADAM GİBİ SÖZLER KULLANACAK, AYAĞINI DA YORGANINA GÖRE UZATACAK. -- |
Alıntı:
Üslub diye bize 'çakmaya çalışan' elemanlar var. Siz öyle öterseniz böylelerinin bu gibi lafları da ÖYLE GÜZEL HAKLILIK PAYIYLA ÇIKAR Kİ ORTAYA... |
sürekli kaçıyorsun seni anlıyorum sorularımızdan, sürekli başbakan şunu diyor bunu diyor diyorsun oda kendi görüşdür saygı duy.
|
Sizin hangi tarafta olduğunuz belli (ulusalcı).Önce at gözlüklerinizi çıkarın sonra yorum yapın sizin gibi değerli şahsiyetlere mesnetsiz iftiralarda bulunanları Allah ıslah etsin ACIYORUM size...
|
Alıntı:
Demokrasinin tezahürüdür. Ve bir de direnişçi tarafları vardır. Bu da KENDİ TOPRAKLARINI DÜŞMANLARDAN KORUMAK İÇİNdir. Kendi topraklarını düşmanlardan temizlemek 'teröristlik' oluyorsa tarihimizde de Kuvayı Milliye'de terörist olur. TBMM ilk kurulduğunda hem siyasi hem de askeri faaliyetlerde bulunuyordu. Neden? Nedeni; işte bugün HAMAS neden ise o da o nedenden ötürü. |
Vakit faşist bir gazetedir ve bizim imajımıza zarar vermektedir . Bu düşüncemden vazgeçmem . Çünkü vakit gazetesi gerçekten radikal ve uslubu bozuk
Bu habersitesi vakitin elinde resmi veya gayriresmi derinine inmeye gerek yok apaçık meydanda neyin ne oldugu şu yenişafak gazetesine saldırışında buram buram faşistlik etnik milliyetçilik kokuyor. istersen forumu kullanıp bazılarına koz vermeyelim . Özelden en ince ayrıntısına kadar ben tartışmaya varım Faruk abi uslub dersi veriyorsun fakat biraz kendi uslubuna bakarsan olayı kişiselleştirdiğinin farkına varırsın Hazımsızsan çık de 'bu gazete batıyor bana' diye, bizde anlayalım neyin ne olduğunu. Çok ayıp .. sen bu konuşmaları kendine yakıştırıyorsan benim açımdan sorun yok. Ayrıca samanyolu ve yenişafakta hiç bir zaman saylanın kişiseline hakaret yok . Ama habervaktimde (yani vakit gazetesinin organında ) Yaa gördünmü bak bak Allah nasılda örtü takdırdı bizde sevindik deme evet sevindik içten içe ama işte halk diyorki ulan ne ş. sz bu vakit gazetesi bak düşene nasıl saldırıyor. Hemen oradan bir anti akpartili çıkıyor işte bunlar böyleler. İnsana acıma duyguları yok işte ne oldu vakit doğruyu savunacağım derken rezil etti batırdı her şeyi Doğruyu bilmek her zaman yeterli değildir . Önemli olan doğruyu doğru şekilde anlatabilmektir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zaman taraf yeni şafak düzgün uslubuyla gerçekten yayıncılık adabını bilen gazetelerdir. Ama vakit etnik milliyetçi bağnaz faşist bir gazetedir . İçeriğini incelerseniz sizde farkedeceksiniz.
Bu benim görüşüm Zaman okurum yeni şafak okurum hiç olmazsa hizmete bir katkım olur . Ama vakit böyle etnik milliyetçiliğine saldırgan yayıncılık anlayışına devam ederse daha çok kaybeder |
All times are GMT +3. The time now is 15:54. |