![]() |
Erivan'da Türk bayrağı yakıldı!
Ermeniler sözde soykırım gününü anıyor
http://www.haberturk.com/2009/04/24/...ildikucukk.jpg 24 Nisan sözde soykırım gününü anmak üzere Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen törenler, milliyetçi Ermenilerin Türkiye aleyhindeki gösterilerine sahne oldu. Göstericiler, Türk bayrağını yaktı; binlerce Ermeni "soykırım anıtı"na koştu. Türkiye aleyhtarı gösterilerin başını çeken bir Taşnaksütyun üyesi, Erivan ile Ankara arasındaki yakınlaşmayı protesto etmek için bayrak yaktıklarını söyledi. Taşnaksütyun partisi ise Türk bayrağının yakılmasından gösterilere sızan aşırı milliyetçileri sorumlu tuttu ve parti olarak bayrak yakılmasına karşı olduklarını duyurdu. Türkiye-Ermenistan ortak açıklamasına sert tepki gösteren milliyetçi Taşnaksütyun Partisi, hükümeti oluşturan dörtlü koalisyondan çekilebileceklerini açıklamıştı. Ermeniler "soykırım anıtı"na koştu Anma törenleri, Türkiye saati ile 09.00'da başladı. Erivan'dan ve çeşitli yerlerden gelen binlerce kişi Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve din adamlarının anıtın önüne gelerek saygı duruşunda bulunması ve dini tören yapması ardından geleneksel çiçek bırakma törenine geçildi. Binlerce Ermeni ortasında alev yanan anıta çiçek bıraktı. Sarkisyan buradan daha sonra kilise temsilcileri ile birlikte kiliseye geçerek ayine katıldı. Ayrıca Erivan'da mumlu ve meşaleli 'soykırım' aleyhinde yürüyüş yapıldı. Ülkede resmi matem günü olan 24 Nisan'da birçok basın kuruluşu çalışmazken, televizyonlar sabahın ilk saatlerinden itibaren anıt çevresinden sürekli canlı yayın yaptı. |
Ahh bir zamanların millet-i sadıkları sütünüz bu kadarmı bozulacakmış...
Şerefsizliği bu kadarmı sevecektiniz... İte aldanıp beyinize başmı kaldıracakmışsınız... Yazıklar olsun... Bu kadarmı adileşecektiniz be Fransanının ABD'nin bi taraflarını yalamaya bu kadarmı meraklıydınız şerefsizler... :@ |
böyle olacaksa hiç sınır kapısı açılmazsın daha iyi.
|
sınır kapısınının kesin surette kapalı kalmasından yanayım bunlara güven olmaz... Şu rezilliğe bak ya ölenler, katledilenler bizim atalarımız adamlar öyle oynuyolar ki tahammül edemiyorum böylelere...Neymiş soykırımmış; soykırım yapsak soyunuz kalmazdı adiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İki tarafın da aşırı milliyetçi kesimlerinden bu gibi tepkiler gelecektir her zaman için. Bu sınır kapısının açılmasına bir engel teşkil etmemeli ama. Sonuçta aynısını bizim tarafta da yapanlar oluyor. Hangi taraftan olursa olsun, bu tür şeyler yapanlar cezalandırılmalı.
|
Alıntı:
|
evet cezalandırma konusunda haklı olabilirsin ama ermenilerden öyle bir davranış beklenilemez adamlar öyle kaptırmışlar ki kendilerini bu soykırım lafına anıt bile yaptılar ülkelerinin ortasına....
|
sınır kapısı acılırsa ülkemizde sorunlar coğalır ermenistanı tanımak bile ermenistanla işbirliği yapmak bile ülkemizi üzer ermenistandan dost olmaz post olunmaz başbakanım bu konuda hata yapıyor yıllardrı böle bir gündem olmadı şimdi bir anda ermenistan konusu gündemler oluştu bayrağımızı yakmak kıvılcımları yerinden oynatmaktır
|
Alıntı:
Biz ülke bayraklarına her zaman saygılı olmuşuzdur kardeşim...:güzel: Siyonist devletler hariç... :@ |
bence karabağ azerbaycana bırakılırsa sınır açılsın...zaten ülke olarak tanıdığımız ermenistana sınırımımızı işgal ettiği topraklardan çekilme şartıyla açmamak saçmalık bence..o sınırın kapalı kalması ülkemizin yılda kaç dolar zarara girmesine neden oluyor... hem biz dünya önünde ilk adımı atalım... belgelerle bu sözde soykırımı bir açığa kavuşturalım...yoksa ne ermeleniler ne de batı soykırımdan vazgeçmeyecek....
|
Alıntı:
Birazdan banı yersin şerefsiz provakatör... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yavaş ol... bu kadar ileri gitme... onun görüşü o senin görüşün başka ... küfür etmeni gerektirmez... bayrak meselesine gelince
türk devletleri ve islam devletlerinin bazaıları hariç bayrak namus değildir abd de bayraklarını simgeleyen iç çamaşırı giyiyolar.. saygıları olsa giymezlerdi diğer ülkelerdede bizim sesimizi çıkardığımız kadar bizim kolladığımız kadar bayraklarını kollamazlar... |
Alıntı:
süt liman'ken aslansın,gördüğün ilk tepki de kedi oluyosunuz işte :Ğ |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ALLAH c.c sizleri ıslah etsin, ben sizlerin yerinde olmak istemezdim şayet olsaydım zati bu küfürlü ve hakaret edici laflardan sonra utancımdan Foruma bile giremezdim hatta ölmek bile istemezdim ALLAH c.c huzuruna gitmeye utanırdım ve şu anda şun inanın tüm melekler sizlere lanet okuyor ve bu yaptıklarınızda söylediklerinizde ALLAH c.c un zoruna gidiyor, sizler şuanda şeytanın çemberinde geziyorsunuz ve onun maşası olmuş bir durum içerisindesiniz. ALLAH c.c sizleri hidayete erdirsin...
|
Alıntı:
Ne demek yak kardeşim? ne demek işte budur?! Müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsun sen? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaptığın hiç doğru bir hareket ve davranış değildi ayrıca o tür küfürleri sana yakıştıramadım kardeşim senden ve Anti-Turk den ricam lütfen bir birinizden özür dileyin ve helallik isteyin ALLAH c.c rızası için, bunu yaptıktan sonrada ortak bir forum açın arkadaşlardanda özür dileyin ve helallik alın. Şunuda unutmayın size aykırı bir konu hakkında kişiler bir yazı yazarsa ve o kişiye birşey izah edemiyorsanız susmak en büyük erdemliktir ve en güzel cevaptır. İkinizde herşeyden önce din kardeşi olduğunuzu unutmayın ve birgün ALLAH c.c huzuruna çıkacağınızıda unutmayın, şimdi sizlerin olgun davranışlarınızı bekliyorum ve en ufak olan büyüğünden özür dilesin öncelik ona aittir ve helallil alsın lütfen kardeşlerim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
burada bayanı erkeği,o siyasi görüş şu siyasi görüş senin gibi soysuzlar karşısında her zaman voltran oluşturup tek yürek olur :| şimdi,sağ üstteki kırmızı çarpıya bas sonra cehennemin dibine git :| |
Alıntı:
görevliler onu atana kadar da gösterilen tepki yerindedir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ALLAH c.c senden razı olsun kardeşim sen görevini yaptın daha fazla yazma ve bırakta onlarda üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirsin canım kardeşim... |
Alıntı:
kibarlığını erdemli oluşuna vercem de bu kadarı biraz fazla sanırsam adam resmen ceddimize sövmüş sen ne diyorsun :| |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yapma canım kardeşim senin ve bizlerin PEYGAMBER (s.a.s) efendimizden ne üstünlüğümüz var bizler onun tırnağı dahi olamayız tabiki, ama bak geçmişine ve efendimizin Ebu Cehil e yaklaşımına, oki Efendimize etmediği zülüm ve hakaret kalmamıştır gerek şahsına gereksede ALLAH c.c a, ama PEYGAMBER (s.a.s) efendimiz ona karşı asla hakaret etmemiş hoşgörü ile yaklaşmıştır ve yılmamıştır. Şimdi bir düşün sen ve bizler kimin ümmetiyiz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:56. |