Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   TESETTUR GIYIM (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9942)

AKMURAT 09-29-2007 02:04

TESETTUR GIYIM

TASARIM
http://img340.imageshack.us/img340/1...urgiyimip9.png

Kafes 09-29-2007 02:05

TESETTUR GIYIM

sen mi tasarladin.. cok guzel olmus bence fakat bacaklarindaki cok dar gibi.. ya etek kismi uzasin ya da salvarimsi olsun diye dusunuyroum.

Sukût-u_Hayal 09-29-2007 02:08

TESETTUR GIYIM

bende bir stilist adayı olarak çizimini beğendim...

bencede etek boyunu biraz daha uzatsan daha iyi olur ..kemer çizimine bayıldım... ;)

betul 09-29-2007 02:09

TESETTUR GIYIM

bencede güsel olmuş ellerine sağlık ;)

AKMURAT 09-29-2007 02:20

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
sen mi tasarladin.. cok guzel olmus bence fakat bacaklarindaki cok dar gibi.. ya etek kismi uzasin ya da salvarimsi olsun diye dusunuyroum.

Yorumlariniz benim icin birer altindir.Evet ben cizdim.Himmm etek yeterince uzun degil mi,ya da vucut hatlari cok mu belirgin ki?Asil uzerinde durdugum cizimler genelde mimari ile alakali.Bazende boyle seyler ciziyorum.

AKMURAT 09-29-2007 02:22

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı

bencede etek boyunu biraz daha uzatsan daha iyi olur ..kemer çizimine bayıldım... ;)

Yorumlariniz benim icin birer altindir.Allah razi olsun.Himmm ya birsey soracagim cizme zaten tenini ortmuyor mu?

AKMURAT 09-29-2007 02:22

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

betul Nickli Üyeden Alıntı
bencede güsel olmuş ellerine sağlık ;)

Yorumlariniz benim icin birer altindir.Allah razi olsun.

Sweet_Cat 09-29-2007 02:24

TESETTUR GIYIM

bende bi ressam olarak kadının tipini begenemdim kıyafetı hosta biraz sinirli yapmıssın ;D ;D

AKMURAT 09-29-2007 02:28

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

Sweet_Cat Nickli Üyeden Alıntı
bende bi ressam olarak kadının tipini begenemdim kıyafetı hosta biraz sinirli yapmıssın ;D ;D

Biraz sinirli ve cok sert bakislar bence daha da etkileyicilik katiyor resime.Hani karsisindakine Bismillahirrahmanirrahim dedirttirecek sekilde sert bakislar vardir ya.Iste onlari yapmaya calistim umarim olmustur.

Sukût-u_Hayal 09-29-2007 02:30

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yorumlariniz benim icin birer altindir.Allah razi olsun.Himmm ya birsey soracagim cizme zaten tenini ortmuyor mu?

örtüyorda .... hem kısa boy hemde yırtmaç var sanırım ikiside olunca çizme giysende hoş durmaz.. yırmacı iptal edersen daha hoş olabilir....

Kafes 09-29-2007 02:31

TESETTUR GIYIM

bence pantalonu salvar olsa cok guzel olurrr o zaman hem yirtmaci da kalablir.

Sweet_Cat 09-29-2007 02:32

TESETTUR GIYIM

bence ayaklara kadar uzun olsa daha ii olur cunku agır bi kıyafet bunun altına sade bı pantolan gusel olmaz dıe dusunuorum=S

Kafes 09-29-2007 02:33

TESETTUR GIYIM

bence salvari kirmizi ya da turuncu olmali acik ton kirmizi

AKMURAT 09-29-2007 02:50

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

Alıntı:

AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

örtüyorda .... hem kısa boy hemde yırtmaç var sanırım ikiside olunca çizme giysende hoş durmaz.. yırmacı iptal edersen daha hoş olabilir....

HIMMMMM

AKMURAT 09-29-2007 02:51

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

bence pantalonu salvar olsa cok guzel olurrr o zaman hem yirtmaci da kalablir.

ETEGIN ALTINA PANTOLON MU GIYDIRMEMI SOYLUYORSUN:S

Kafes 09-29-2007 02:52

TESETTUR GIYIM

ne yani simdi o hem yirtmacli hem kisa HEMDE ALTINDA PANTOLAN BILE YOK OYLE MI

AKMURAT 09-29-2007 02:53

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

Sweet_Cat Nickli Üyeden Alıntı
bence ayaklara kadar uzun olsa daha ii olur cunku agır bi kıyafet bunun altına sade bı pantolan gusel olmaz dıe dusunuorum=S

HIMM BU HOSUMA GITTI.AMA ELBISEDE BIRAZDA GOZ KAYACAK KIVRIMLAR VE KESIMLER OLMALI DIMI?

AKMURAT 09-29-2007 02:53

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

bence salvari kirmizi ya da turuncu olmali acik ton kirmizi

DENEMEM LAZIM.AMA SALVAR ETEGIN ALTINA GITMEZ YAA.ANCA SADECE SALVAR OLURSA OLUR.

AKMURAT 09-29-2007 02:57

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

ne yani simdi o hem yirtmacli hem kisa HEMDE ALTINDA PANTOLAN BILE YOK OYLE MI

KISA DEIL YAWFF BILEGIN BIRAZ UZERINDE VE TEN GORUNMESIN DIYE STRECH CIZME VAR.AYRICA CORAPTA VAR.YIRTMACLAR BIRAZ FAZLA OLMUS GALIBA HAKLISINIZ.AMA ONLARIDA CORAPLA TOLERE ETTIM.

Kafes 09-29-2007 03:00

TESETTUR GIYIM

HAYIR OLMAMIS COK KISA VE YIRTMACLI OLMAZ BU HIC DE GUZEL DURMUYOR SALVAR OLSUN BENCE YA DA BOL PANTALON

Sukût-u_Hayal 09-29-2007 03:01

TESETTUR GIYIM

çizme mi var altında yoksa pantolonmu ?

Kafes 09-29-2007 03:02

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

CORAPMISS

AKMURAT 09-29-2007 03:05

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

HAYIR OLMAMIS COK KISA VE YIRTMACLI OLMAZ BU HIC DE GUZEL DURMUYOR SALVAR OLSUN BENCE YA DA BOL PANTALON

Gorusunuze saygi duyarim.Yalniz olmamis dediginiz bu tasarimi herhangibir tesettur giyim magazasina kabul ettirebilirim.Bu da demektir ki giyecek hanimefendiler cikacak.

Kafes 09-29-2007 03:06

TESETTUR GIYIM

senin gibiler yuzunden zaten TESETTUR DIYE BIR SEY KALMADI

AKMURAT 09-29-2007 03:06

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

STRECH CIZME VAR ALTINDA VE CORAP.

AKMURAT 09-29-2007 03:09

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

senin gibiler yuzunden zaten TESETTUR DIYE BIR SEY KALMADI

Oncelikle sen degil siz diye hitap etmelisiniz sizi ne kadar taniyorum ki?Her turlu elestirinize ve goruslerinize saygi duyarim.Yalniz yineliyorum bu gormus oldugunuz tasarimi herhangibir tesettur defilesinde gormeniz mumkun.Hatta bunu giyecek cok cok onemli mevkiilerde hanimefendiler gormenizde mumkun.

vuslat_19 09-29-2007 03:13

TESETTUR GIYIM

A pile olsaydı yırtmaçların yerine daha güzel olurdu bence çünkü tesettürlü bayanda o kadar yırtmaç hiç hoş değil

Kafes 09-29-2007 03:14

TESETTUR GIYIM

hala moda ve defileden bahsediyorsun. Tesetturun ismini bu sekilde lekeleme lutfen.. cok ayip.

AKMURAT 09-29-2007 03:28

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

hala moda ve defileden bahsediyorsun. Tesetturun ismini bu sekilde lekeleme lutfen.. cok ayip.

Defile lafini kullanarak kutsal giyimi karaladigimi mi dusunuyorsunuz?Bu son derece yanlis birsey.Simdi size cevabini cok zor vereceginiz bir soru soracagim.
A GIYIM(Siz o firmayi cok iyi bilirsiniz) neden defile yapiyor o zaman?Ve bircok seckin hanimefendi neden oradan giyiniyor?

AKMURAT 09-29-2007 03:36

TESETTUR GIYIM

BUYRUN BUNU NASIL BULACAKSINIZ ACABA?
http://img212.imageshack.us/img212/4...urgiyimdy0.png

Kafes 09-29-2007 03:39

TESETTUR GIYIM

ben yine begenmedim bence dar cizme ve kisa etek guzel degil.. o yesil seyin icine giydi pembeli guzel desenli bluzu cok uzun bir elbise olarak hayal etsek ve o ayaklarina kadar uzansa COK HOS OLURRRR ya da o kumastan hafif bolca bir pantalonnnnnn ve altina turuncu patiklerrrrr

AKMURAT 09-29-2007 03:42

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

ben yine begenmedim bence dar cizme ve kisa etek guzel degil.. o yesil seyin icine giydi pembeli guzel desenli bluzu cok uzun bir elbise olarak hayal etsek ve o ayaklarina kadar uzansa COK HOS OLURRRR ya da o kumastan hafif bolca bir pantalonnnnnn ve altina turuncu patiklerrrrr

Ya siz benimle dalga mi geciyorsunuz etegin neresi kisa?Dizin altinda ya etek neredeyse bileklerin baslangicinda.Isterseniz hic bunlari giydirmeyeyim,suse puse de gerek yok.Burka giyinsin ne dersin?
Pembeli desenli bluzu uzun bir elbise olarak hayal edebiliyorum guzel olurdu.Patigi ne yapsin klasik sivri burunlu civi topuklu bir ayakkabi varken?

Kafes 09-29-2007 03:43

TESETTUR GIYIM

bence benim tasvir ettigim giyim tarzi cok guzeldi. sen sabit fikirlisin. illa bize kendi yaptigini empoze etmeye calisiyorsun. fikirlerimze deger filan verdigin de yok. git tesettur magazalarina kendini sat.

AKMURAT 09-29-2007 03:47

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

bence benim tasvir ettigim giyim tarzi cok guzeldi. sen sabit fikirlisin. illa bize kendi yaptigini empoze etmeye calisiyorsun. fikirlerimze deger filan verdigin de yok. git tesettur magazalarina kendini sat.

Ya senin dediginde guzel evet pembe elbise hos bir fikir.Ama patikler hosuma gitmedi.Onun yerine pembe klasik ayakkabi daha guzell gider.

Kafes 09-29-2007 03:47

TESETTUR GIYIM

evet bencedeeeeeeeee yasasin anlastik. cok sevimli olacak kiyafetii hadi birde onu ciz goelim ::) ::) ::)

AKMURAT 09-29-2007 03:49

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

evet bencedeeeeeeeee yasasin anlastik. cok sevimli olacak kiyafetii hadi birde onu ciz goelim ::) ::) ::)

Yarina biraksam cizimi,gozlerim cok yoruldu ve lenslerim gozumde kurumak uzere?

Kafes 09-29-2007 03:49

TESETTUR GIYIM

lenslerini cikar ve gozluklerini tak. ::)

vuslat_19 09-29-2007 03:50

TESETTUR GIYIM

sonunda anlaşmanıza çok sevindim ::) ::)

Kafes 09-29-2007 03:51

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı
sonunda anlaşmanıza çok sevindim ::) ::)

tesekkur ederim canim ::) ::)

AKMURAT 09-29-2007 03:52

TESETTUR GIYIM

Alıntı:

lenslerini cikar ve gozluklerini tak. ::)

Bu ne demek oluyor simdi mi ciz?Ama bu mumkun degil,sizi kirmak istemem.Ama cizsem bile cok basarisiz olur.Cunku cok uykum var.Ama yarin icin soz verebilirim.

All times are GMT +3. The time now is 05:31.