![]() |
TESETTUR GIYIM
|
TESETTUR GIYIM
sen mi tasarladin.. cok guzel olmus bence fakat bacaklarindaki cok dar gibi.. ya etek kismi uzasin ya da salvarimsi olsun diye dusunuyroum.
|
TESETTUR GIYIM
bende bir stilist adayı olarak çizimini beğendim...
bencede etek boyunu biraz daha uzatsan daha iyi olur ..kemer çizimine bayıldım... ;) |
TESETTUR GIYIM
bencede güsel olmuş ellerine sağlık ;)
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
bende bi ressam olarak kadının tipini begenemdim kıyafetı hosta biraz sinirli yapmıssın ;D ;D
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
bence pantalonu salvar olsa cok guzel olurrr o zaman hem yirtmaci da kalablir.
|
TESETTUR GIYIM
bence ayaklara kadar uzun olsa daha ii olur cunku agır bi kıyafet bunun altına sade bı pantolan gusel olmaz dıe dusunuorum=S
|
TESETTUR GIYIM
bence salvari kirmizi ya da turuncu olmali acik ton kirmizi
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
ne yani simdi o hem yirtmacli hem kisa HEMDE ALTINDA PANTOLAN BILE YOK OYLE MI
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
HAYIR OLMAMIS COK KISA VE YIRTMACLI OLMAZ BU HIC DE GUZEL DURMUYOR SALVAR OLSUN BENCE YA DA BOL PANTALON
|
TESETTUR GIYIM
çizme mi var altında yoksa pantolonmu ?
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
senin gibiler yuzunden zaten TESETTUR DIYE BIR SEY KALMADI
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
A pile olsaydı yırtmaçların yerine daha güzel olurdu bence çünkü tesettürlü bayanda o kadar yırtmaç hiç hoş değil
|
TESETTUR GIYIM
hala moda ve defileden bahsediyorsun. Tesetturun ismini bu sekilde lekeleme lutfen.. cok ayip.
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
A GIYIM(Siz o firmayi cok iyi bilirsiniz) neden defile yapiyor o zaman?Ve bircok seckin hanimefendi neden oradan giyiniyor? |
TESETTUR GIYIM
BUYRUN BUNU NASIL BULACAKSINIZ ACABA?
http://img212.imageshack.us/img212/4...urgiyimdy0.png |
TESETTUR GIYIM
ben yine begenmedim bence dar cizme ve kisa etek guzel degil.. o yesil seyin icine giydi pembeli guzel desenli bluzu cok uzun bir elbise olarak hayal etsek ve o ayaklarina kadar uzansa COK HOS OLURRRR ya da o kumastan hafif bolca bir pantalonnnnnn ve altina turuncu patiklerrrrr
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
Pembeli desenli bluzu uzun bir elbise olarak hayal edebiliyorum guzel olurdu.Patigi ne yapsin klasik sivri burunlu civi topuklu bir ayakkabi varken? |
TESETTUR GIYIM
bence benim tasvir ettigim giyim tarzi cok guzeldi. sen sabit fikirlisin. illa bize kendi yaptigini empoze etmeye calisiyorsun. fikirlerimze deger filan verdigin de yok. git tesettur magazalarina kendini sat.
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
evet bencedeeeeeeeee yasasin anlastik. cok sevimli olacak kiyafetii hadi birde onu ciz goelim ::) ::) ::)
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
lenslerini cikar ve gozluklerini tak. ::)
|
TESETTUR GIYIM
sonunda anlaşmanıza çok sevindim ::) ::)
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:31. |