![]() |
Cem Karaca'nın 1 Mayıs Marşı vs FenerBahçe 100.Yıl Marşı...
|
bunu ben de dinlemiştim.. kıraç a yakışmadı bence .. yani ne kadar inkar etse de iyi esinlenmiş :D
|
Alıntı:
Esinlenmiş demek biraz hafif kalmıyormu abi... ;D;ı::D |
Yok artık ya neresi benziyor .
İftira atmak kadar iğrenç birşey olamaz . |
yok daha neler..
|
|
Alıntı:
100.yıl esnasında bu konu gündemde yerini korumuştu. Ortak kanaat esinlenildiği yönündeydi. Bir çok fenerli arkadaşımız bunu kabul etti. Üstelik güzelde olmuş.:) + Sizin koyduğunuz videonun bestesini Galatasaray yapmamıştır. Zaten bunu herkes biliyor. |
Alıntı:
Bir de demişsiniz ki benim koyduğum videonun bestesini Gs yapmamıştır.Zaten o videodaki orginal olan River Plate'in Marşı Sos Cagon. Sizinki Bu.Tıpatıp aynısı sözleri değiştirilmiş.
|
Vay be.. Bilmiyordum bunu..
Bende diyorum bu niye hoşuma gidiyor benim diye.. (: Kemal Kılıçdaroğşunun müziği gibi sevmediğim yönün müziklerini beğenir olmuştum.. İkisi de çalıntı diye oldu demek ki.. Yoksa ne bi Fenerli öyle güzel bişe yapabilir ne de cehepeli.. (: O çıldırın da çok çok öncenin bilindik marşı.. Galatasaray "bizim" diye üzerine konmamıştı zaten.. Uyarlama.. Femerin ki gibi cuk değil.. :D |
[O]bjektif nickine yakışır şekilde yaklaşmalısın olaya. :)
Senin dediğin gibi müzik kulağı olan birisi benzerliği fark eder. Dikkatli dinle 1 mayıs marşını vurgular ve ritimler ne kadar benzer... |
All times are GMT +3. The time now is 07:29. |