![]() |
Muhsin'ime bir ben yanmadım ki !
Anne Yazıcıoğlu: Muhsin'ime bir ben yanmadım ki, gökteki kuşlar bile yandı
Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, Bahçelievler Fatih Koleji öğrenci ve öğretmenleri tarafından yılın annesi seçildi. Kızının evinde ziyaretleri kabul eden anne Yazıcıoğlu, oğlunun çocukluk ve gençlik yıllarını anlattı. Zaman zaman gözleri dolan anne Yazıcıoğlu, "Muhsin'ime bir ben yanmadım ki, gökteki kuşlar bile yandı" diyerek, milletçe yaşanan acıyı özetledi. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun seçim çalışmaları için kullandığı helikopterinin kaybolduğu haberinin ardından arama çalışmaları sürecinde her kesimden insanımız kalplerini birleştirip sağ bulunmaları için dua etmişti. Günlerce süren ümitli bekleyiş yerini acıya ve hüzne bıraktı. O günlerde ekrana beyaz örtülü, gözü yaşlı, dili dualı, elleri Mevla'ya açık bir anne görüntüsü yansıyordu. Muhsin Başkan'ın ne kadar mert, adam gibi bir adam, zor zamanlarda dik durmayı bilen bir yiğit olduğunu dillendiren sevenlerine karşılık, o, sadece annelik hissiyatıyla evladının acısını yaşayarak ağlıyordu. Fidan Yazıcıoğlu, siyaseti çok bilmese de vatanını, milletini çok seven oğluna her zaman dualarıyla destek olmuş, bu kadar seveni olduğu halde neden sandığının boş çıktığını onun gibi kendisi de anlamamış, her yola çıkışında 'Hızır yoldaşın olsun' diyerek uğurlamış, gecenin bir yarısında geleceği zamanlar için çok sevdiği madımak aşını hazır etmiş bir Anadolu annesiydi. HABERVAKTI.COM- OZEL |
All times are GMT +3. The time now is 19:33. |