Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Milli Görüşçülerin Foruma Gelip AkPartiyi Karalamasını Doğru Bulmuyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1016)

Fahrenheit 07-12-2007 03:48

Milli Görüşçülerin Foruma Gelip AkPartiyi Karalamasını Doğru Bulmuyorum

Arkadaşlar böyle bir konu açtım çünkü Milli Görüşçü arkadaşlarımızın bu forumda söyledikleri ve gerçeği yansıtmayan sözleri protesto ediyorum ;

Eğer gerçekten protesto ediyorsanız buraya mesaj atın etmiyorsanız veya milli görüşçüyseniz ve karalama yapıyorsanız bu topiğe yazı yazmayın !!

yasinkirac 07-12-2007 03:51

o kadar yanlış bir topik açmışsınki hiç sorma.evet ben Milli Görüşlüyüm ayrıca Ak Partiliyim.ee şimdi nolucak bizidemi tasfiye edeceksiniz.yapmayın yahu.yakışmıyor bize.

Fahrenheit 07-12-2007 03:52

Alıntı:

yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
o kadar yanlış bir topik açmışsınki hiç sorma.evet ben Milli Görüşlüyüm ayrıca Ak Partiliyim.ee şimdi nolucak bizidemi tasfiye edeceksiniz.yapmayın yahu.yakışmıyor bize.

zaten karalayanlar için böyle bir topic açtım ^^

yasinkirac 07-12-2007 03:55

Alıntı:

Fahrenheit Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar böyle bir konu açtım çünkü Milli Görüşçü arkadaşlarımızın bu forumda söyledikleri ve gerçeği yansıtmayan sözleri protesto ediyorum ;

Eğer gerçekten protesto ediyorsanız buraya mesaj atın etmiyorsanız veya milli görüşçüyseniz bu topiğe yazı yazmayın !!

son cümlen yanlış arkadaşım.ne demek milli görüşcüyseniz yazmayın.

tolay 07-12-2007 03:59

yeni bir tartışma daha istemiyorum, lütfen konu beyenilmediyse yorum yapılamasın bu gereken cevabı vermek olur...

Fahrenheit 07-12-2007 04:02

kusura bakmayın ama ben bu forumda akp neyi başardıki bunlar şöle sattı böle yaptı biz olsak vs gibi topivleri çok gördüm

yasinkirac 07-12-2007 04:03

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
yeni bir tartışma daha istemiyorum, lütfen konu beyenilmediyse yorum yapılamasın bu gereken cevabı vermek olur...

güzel kardeşim başkan yardımcım.açılan topigin konusu yanlıştır.ya silinir ya degiştirilir.cevap yazmamakla, görmezlikten gelmeyle olmaz.

yasinkirac 07-12-2007 04:04

Alıntı:

kusura bakmayın ama ben bu forumda akp neyi başardıki bunlar şöle sattı böle yaptı biz olsak vs gibi topivleri çok gördüm

onlar ne kadar yanlışsa seninkide o kadar yanlış.Ak Partinin içinde kaç tane Milli Görüşçü kişi oldugundan sanırım haberin yok

Fahrenheit 07-12-2007 04:09

Alıntı:

yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı

güzel kardeşim başkan yardımcım.açılan topigin konusu yanlıştır.ya silinir ya degiştirilir.cevap yazmamakla, görmezlikten gelmeyle olmaz.

farkındaysanız ben bu topiği protesto bölümüne açtım protesto eden oy atsın etmeyen atmasın
2 secenek war 2 si de evet çünkü forumda bir anket olması için 2 secenek belirtmek gerekiyor

pont 07-12-2007 04:27

Alıntı:

Eğer gerçekten protesto ediyorsanız buraya mesaj atın etmiyorsanız veya milli görüşçüyseniz ve karalama yapıyorsanız bu topiğe yazı yazmayın !!

katılıyorum dostum.ak parti forumunda ak partiyi karalama kampanyası yapılıyor.

üstelik,bununla da kalmayıp,parti propogandası yapıyorlar.

Allah aşkına,ak parti forumunda Erbakanın icraatlarının ne işi var,ne alaka?

üstelik,onlar bize,partimize bu kadar ağır ithamlarda bulunurken.

All times are GMT +3. The time now is 03:58.