Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Deniz Feneri'nde suç unsuru bulunmadı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=102756)

ATmaCA53 05-13-2009 15:50

Deniz Feneri'nde suç unsuru bulunmadı

CHP lideri Deniz Baykal'ın siyasi malzeme yaparak iftira ve asılsız iddialarda bulunduğu Deniz Feneri Derneği'nde yapılan inceleme sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen Türkiye Deniz Feneri Derneği’ne yönelik adli soruşturma kapsamında istediği, derneğe ait denetim raporlarını başsavcılığa gönderdi

Milliyet’in aldığı bilgiye göre, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın geçen yıl eylülde verdiği onay üzerine Deniz Feneri Derneği’nde başlatılan denetim tamamlandı. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi denetçilerinin yaklaşık 6 aydır derneğin İstanbul‘daki merkeziyle Ankara’daki şubesinde yaptıkları denetimler sonucu derneğin yürütme organlarınca yapılan iş ve işlemlerde herhangi bir suç unsuru bulunamadı.

(Milliyet)

ATmaCA53 05-13-2009 15:51

haberin kaynağına bakılırsa milliyet hayret nasıl olduda deniz feneri hakkında suç unsuru bulunmadı başlığı attı. :D

LeyaL 05-13-2009 15:51

Sonunda açıklanabildi...

Çok dua etmişlerdi bişey çıksın diye ama ...

ATmaCA53 05-13-2009 15:57

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609474)
Sonunda açıklanabildi...

Çok dua etmişlerdi bişey çıksın diye ama ...

evet nasılda ümitlenmişlerdiler foyaları ortaya çıktı, şimdi ise ali kılıç başka idaalar ortya başladı görüyormusunuz bunları yaptıklarını, sürekli devletin önünü kesiyorlar bunlar vatan hainleridir vatan hainler, artık bu güzel habere bana beğeni puan ı verirsiniz artık :D

LeyaL 05-13-2009 15:58

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609487)
evet nasılda ümitlenmişlerdiler foyaları ortaya çıktı, şimdi ise ali kılıç başka idaalar ortya başladı görüyormusunuz bunları yaptıklarını, sürekli devletin önünü kesiyorlar bunlar vatan hainleridir vatan hainler, artık bu güzel habere bana beğeni puan ı verirsiniz artık :D

Baykal'ın savunması ne olacak acaba ki giderse mahkemeye tabii..

İstediğiniz beğeni olsun tabi veririm (:

LeyaL 05-13-2009 16:06

Alıntı:

Alem-i_Berzah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609498)
Hayret islami kesimin ''kartel medya'' diye tanımladığı, Deniz Feneri v.s. gibi haberlere, yalan iftira v.b. gibi sözler sarf eden islami kesim, kendi hoşlarına giden bir haber olunca nasılda kartelliği martelliği gözardı edip Doğan Grubundan bir gazetenin haberine yer veriyor ilginç doğrusu. Belkide bu da yalan, iftira bir haberdir nerden biliyorsunuz?

:)
İstisna oluyor demekki (:

ATmaCA53 05-13-2009 16:07

Alıntı:

Alem-i_Berzah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609498)
Hayret islami kesimin ''kartel medya'' diye tanımladığı, Deniz Feneri v.s. gibi haberlere, yalan iftira v.b. gibi sözler sarf eden islami kesim, kendi hoşlarına giden bir haber olunca nasılda kartelliği martelliği gözardı edip Doğan Grubundan bir gazetenin haberine yer veriyor ilginç doğrusu. Belkide bu da yalan, iftira bir haberdir nerden biliyorsunuz?

yalan değil koçum doğru haber bilmiyorsan git televizyondan öğren bu haberi bende sonradan öğrendim bunu, ne oldu rengin soldu... ;D:çiçek:

LeyaL 05-13-2009 16:14

Alıntı:

Alem-i_Berzah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609510)
Hangi televizyondan öğrendin acaba? STV mi Kanal 7 mi hanfisinden meerak ettim. Kartel medya (!) ne yapacağı belli olmaz. Ama nedense işinize gelince doğru v.s. deyip haberlerini ekliyorsunuz, işinize gelmedimi bir sürü suçlamalar isnad ediyorsunuz.

:)

Hangisine güveniyorsanız ondan öğrenin..Biz güvendiğimiz kanalı ve
gazeteyi takip ediyoruz...Eleştirmek ne haddinize..?!

AY IŞIĞI 05-13-2009 16:19

Haber eğer ki doğruysa kaynağı çok mühim değil gibi geliyor.

Eğer ki Milliyet doğru haber veriyorsa tabiki eleştirilemez ama yanlış haber veriyorsa tepkiyi ortaya koymak hiçte yanlış bir tutum değil sanırım.

ATmaCA53 05-13-2009 16:21

Alıntı:

Alem-i_Berzah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609510)
Hangi televizyondan öğrendin acaba? STV mi Kanal 7 mi hanfisinden meerak ettim. Kartel medya (!) ne yapacağı belli olmaz. Ama nedense işinize gelince doğru v.s. deyip haberlerini ekliyorsunuz, işinize gelmedimi bir sürü suçlamalar isnad ediyorsunuz.

ne oldu rengin soldu bakıyorum, sen chp nin her dediği iftralara inanıyorsun da biz ona buna inanıncamı ucu sana dokunuyor, ne yani şimdi kanalbiz, avrasya tv, deniz baykalın dediklerinemi inansaydık... :D

All times are GMT +3. The time now is 05:53.