![]() |
~ AK Parti Forum Slogan Yarışması ~
Yaklaşık 1 haftadır belirlenen sloganları toplayıp anketimizi açtık..
Amacımız öncelikle Partimizin adını taşıyan ve gençliğimizin sanal buluşma noktası olan FORUMUMUZ adına güzel düşüncelerin ortaya çıkmasıdır.. Farklı düşünceler ile hem kendimize, hemde forumumuza farklı güzellikler katmaktır.. 1. seçilen sloganın sahibine 30 Artı verilecektir... Seçilen slogan 1 hafta forum ana sayfasında gösterilecektir.. Ayrıca forum tanıtımlarında kullanılabilecektir. *Anket seçenekleri, birden fazla sloganı olan üyelerin ilk sloganları seçilerek hazırlanmıştır.. KURALLAR: *Anketteki seçenekler hakkında yorum yapmak, *Seçenekleri eleştirmek, *Oy verilen seçeneği belirtmek yada belirterek diğer üyelerimizide etkilemiş olmak, *Anket dışında üyelerden PM yada Bir başka özel yol ile oy istemek YASAKTIR.. *Yukarıdaki kurallardan herhangi birini gözardı eden üyeler (sloganı ankette ise çıkartılıcak,ankette olmayıpta oy kullandı ise oyu belirlenip geçersiz sayılacaktır) |
Anketimiz açılmıştır..
Projenin sahibi Abdullah kardeşimize, fikirleri ve çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.. Hayırlı olsun..;;) |
Tabiki İNADINA TAYYİP :)
|
GÜNCELLEME..!!
|
Ben karar veremedim hepside çok güzel yüreklerine sağlık...
|
Hadi bakalım :)
|
Alıntı:
Kural dışı yorumlar silinmiştir.. ! |
hayırlı olsun gayet güzel sloganlar var
|
GÜNCELLEME LÜTFEN..!! :)
|
Hayırlı uğurlu olsun.Neticeyi çok merak ediyorum.Tüm üyelerimizden katılım bekliyoruz,benim için değil bizler için;ı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:38. |