![]() |
Kayserili Cocuk !
Kayserili bi cocuk bi leblebicinin önünde durmus leblebiye bakiyormus.cebindede kurusu yok.
cocugu gören esnaf. tabi anlamis durumu. ve cocuga: - Evladim bi avuc al, ye. izin veriyorum. demis cocuk : - almam demis. esnaf: evladim alsana. bise ödemene gerek yok. cocuk: - efendim siz verirseniz alirim ama ben kendim almam demis. esnaf tabi cocuga bir avuc dolusu leblebiyi vermistir cocuga. ama kafasina takilan bi soru vardir. ve cocuga sorar: - ben verince aldinda kendin neden almadin bakiyim? cocuk: -efendim benim avcum sizinkinden kücük. |
kayserililere niye böyle önyargıyla yaklasılıyor :hmm;D +
|
Alıntı:
Bilakis bak, ne kadar kurnaz oldukları bu fıkrada dile getirilmiş. Ama tabi üç kağıtçılık vs.. bu manada demiyorum: D |
bende anlayamadim neden öyle demek istedin aeo burda cocugun zekiliginden bahsedilmis
|
elbette zekiliğinden söz ediliyor da;
para ile ilgili hususlarda kayserililere hep tas atılıyor. ben bi zararlarını görmedim kayserililerin :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
o tam tersine para saçıyor nerdeyse ;D Allah bereket versin de... ben seviyorum kayserilileri... bi dersane müdürümüz hariç cimriliklerini de görmedim :) |
Alıntı:
Kayserililer cok iyi insanlardir :evet: |
Bu saatte beni güldürdünya ne diyeyim sana bilmiyorum ki (-: Teşekkürler
|
All times are GMT +3. The time now is 00:40. |