![]() |
Yolculuklar sırasında sizle konuşmaya çalışan insanlara nasıl davranırsınız?
Yolculuklar sırasında sizle konuşmaya çalışan insanlara nasıl davranırsınız? |
kişiye göre değişir....hani her şeyi merak eden teyzeler amcalar vardırya genelde konuşmamak lazım...
|
bu kişisine göre değişir...
|
Kişiye gör değişir fakat bunu görünüş olarak değilde konuşma tarzı, yaklaşım ve bakış açısına göre değerlendiririm. Bu ayrıntılar benim için çok önemlidir ve bir ayrıntı daha var tabiki, arka koltuğumda ise bu kişi ne olursa olsun konuşmayı kısa tutarım elimden geldiği kadar zira arkamın dönük olması beni çok rahatsız eder...:)
|
Kişiye göre değişir tabi, genelde kısa tutmayı tercih ederim ama.
|
kişisine göre değişir derken gökmen abi gibi düşünüyorum bende :)
eğer genel şartlara uyuyorsa :) sıcakkanlı bir yapıya sahip olduğumdan sohbetine katılabilirim :) |
Bende konuşmayı severim,sıcak davranırım :)
1insanla tanısırım; 1 insan kazanırım; 2insanla tanısır; 2 insan kazanırım; 3insanla tanısırım;3 insan kazanırım... :) bi bakmıssınız dünya kadar insanla tanısmısım; dünyayı kazanmısım ;1 |
Hani ilk etapta acaba güven duyabileceğim biri mi diye bakarım. Ama konuşmaya meyilliyimdir. Ne yapacağım koca yolculuk boyunca: ) En azından canım sıkılmaz.: )O açıdan..
|
Biraz karşımdakine bağlı soğuk bir adamsa bende soğuk olurum ama konuşursa sohbeti severim...
|
Kişinin tavrına, konuşma üslubuna göre değişir ; çok soru soran meraklı teyzeler felan olduğu zamansa soğuk davranmayı tercih ediyorum...
|
All times are GMT +3. The time now is 19:30. |