Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Türkan Saylan da TBMM ödülüne aday gösterildi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=107452)

Ertuğrul ÖZGÜL 06-06-2009 12:22

Türkan Saylan da TBMM ödülüne aday gösterildi

Aralarında, Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Prof. Dr. İlber Ortaylı, sanatçı Fazıl Say, Prof. Dr. Türkan Saylan ve İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da bulunduğu adayların sayısı 76'ya ulaştı.

Bu yıl üçüncüsü verilecek olan, TBMM Onur Ödülü ile TBMM Üstün Hizmet Ödülü için başvurular devam ediyor.

Aralarında, Prof. Dr. Türkan Saylan, Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Prof. Dr. İlber Ortaylı, sanatçı Fazıl Say, İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da bulunduğu adayların sayısı 76'ya ulaştı.

TBMM Onur Ödülü ve Üstün Hizmet Ödülü için aday başvuruları, 8 Haziran Pazartesi günü, saat 17:00'de sona erecek.

Habervaktim.com

xhidayet 06-06-2009 12:40

Pöhh!..
Salman Rüştünün bayan hali de listede.. Soy. küfret, aşağıla sonrada yağ gibi üste çık..
Valla iyi yere tezgah kurmuş.. Ayakta alkışlıyorum..
memleketin ne kadar tagdir-e şayan ödül, madalya, kupa mupası varsa ayretten onları da verin dahada olmazsa komşu ülkelerden de isteyin..
Tam bir komedya?!!..

Ertuğrul ÖZGÜL 06-06-2009 12:42

Öyle deme hayatını ilime(!), Bilime(!), ve Eğitime(!) Adamış bir duayen o almayacakta irticacılar(!) alacak değilya....

Yıldırım 06-06-2009 12:47

Onun ödülü diğer tarafta
.:Altın kazan:.

xhidayet 06-06-2009 13:10

Üniversitedeyken ağır bir şekilde tartışmıştık.. İslama ağır hakaretler ediyordu..
Ben Miami Üniversitesi teoloji bölümünde okuduğumu söyleyince iyce zıvanadan çıktı.. "Senin gibi aydın bir üniversite talabesine islamı övmeyi yakıştıramadım.. Böyle sapkın bir kitaba -haşa- (Kur'na ) nasıl inanabiyorsunuz anlamıyorum.."
Şimdi inanıyordur değil mi?..

Yıldırım 06-06-2009 13:17

Alıntı:

xhidayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631441)
Üniversitedeyken ağır bir şekilde tartışmıştık.. İslama ağır hakaretler ediyordu..
Ben Miami Üniversitesi teoloji bölümünde okuduğumu söyleyince iyce zıvanadan çıktı.. "Senin gibi aydın bir üniversite talabesine islamı övmeyi yakıştıramadım.. Böyle sapkın bir kitaba -haşa- (Kur'na ) nasıl inanabiyorsunuz anlamıyorum.."
Şimdi inanıyordur değil mi?..

Hatim ettirirler ona orada...Kızgın taşalrın üzerinde de bale yapar...

ishakyilmaz 06-06-2009 13:23

Görelim bakalım TBMM gerçekten hakkaniyetli davranıp ödüllü hak edenlere mi takdim edecek,yoksa ETÖ destekçilerine mi?Sonucu çok merak ediyorum!

_cahilalim_ 06-06-2009 13:25

türkan saylana,fazıl saya, orhan pamuka verecek değiller heralde.

xhidayet 06-06-2009 13:42

Bizim milletvekilleri bazen korkutuyo beni.. olur ya?!!..

montenegro 06-06-2009 14:17

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631421)
Onun ödülü diğer tarafta

.:Altın kazan:.

;D ..... bu güzeldi

All times are GMT +3. The time now is 19:05.