Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   MHP yine CHP'nin peşinde (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=109751)

Gölge 06-23-2009 13:40

MHP yine CHP'nin peşinde

CHP'nin iptal başvurusu dilekçesini MHP'lilerde imzaladı. CHP ve MHP, Mayınlı Arazilerin Temizlenmesi Yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne birlikte başvuracak.

CHP'nin iptal başvurusu dilekçesini MHP'lilerde imzaladı. CHP ve MHP, Mayınlı Arazilerin Temizlenmesi Yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne birlikte başvuracak.

CHP tarafından Meclis'te başlatılan çalışmada dava dilekçesine MHP grubundan 69 milletvekili imza attı.

moralhaber

muhafazakargenc 06-23-2009 13:43

Tencere Kapak misali bu iki parti.

bozkurt123 06-26-2009 20:37

:) anca gülerim her türk olan insan israililere vataanın peşkeş çekildigini fark eder(siz türk deilsiniz siz kafasının içi örümcek agı kaplı insanatlarsınız) chp de ne kadar komünist olsa fark etti bunu caktnmı ;)

Supraliminal 06-26-2009 20:39

Alıntı:

bozkurt123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 644155)
:) anca gülerim her türk olan insan israililere vataanın peşkeş çekildigini fark eder(siz türk deilsiniz siz kafasının içi örümcek agı kaplı insanatlarsınız) chp de ne kadar komünist olsa fark etti bunu caktnmı ;)

İsraiilliler ait Türkiye Cumhuriyetinde bir karış toprak tapusu gösterir misin ?
Bekliyorum.

bozkurt123 06-26-2009 20:47

arkadasım bak sana ne anlatacagım
sen hiç israilin vaaadedilen topraklarının türkiye sınırları içindeki yerlerini gördünmü yani büyük hilal den bahsediyorum ama ne büyük tesadük bu büyük hilal tamamen mayın kaplı inanılmaz verimli türkiyeye 50 yıl tarım sıkıntısı çektirmicek topraklar
amaaa... ne hikmetse 50 yıllıgına bu topraklar israile verilmeye kalkılıyor
ben o zmn sorarım sen bu toprakları sahipsizmi buldun?
demem o ki senin o mayınları BM ye temizletcek kadar paran var
sen niye kalkıp toprak karşılıgı(hemde 2-3 yılda değil 50 yıl) mayınları temizletmeye kalkıyosun

bozkurt123 06-26-2009 20:48

sen benim msn adresimi kaydet güzel kardeşim bak veriyorum şimdi yemeğe gidiyorum orada konusuruz akşam;)(professor_talha@hotmail.com)

Supraliminal 06-26-2009 20:48

Sen bana İsraiillere ait belge göster laf kalabalığı yapma.

bozkurt123 06-26-2009 20:51

peşkeş çekmek vermeye çalışmaktır(Türkçeni iyi çalış derim) ben verildi demedim ama o da olacak kafanı yorma

Supraliminal 06-26-2009 20:53

Peşkeş çekmekten kastın özelleştirme olmasın ? ki evet...

O zaman sana söyleyeyim

Chp kaç bin metrekare yer özelleştirmiş ?
Araştır bakalım en fazla özelleştirmeyi kim yapmış sizin tabirle peşkeş çekmek veya satmayı.

montenegro 06-26-2009 21:09

Alıntı:

bozkurt123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 644162)
arkadasım bak sana ne anlatacagım
sen hiç israilin vaaadedilen topraklarının türkiye sınırları içindeki yerlerini gördünmü yani büyük hilal den bahsediyorum ama ne büyük tesadük bu büyük hilal tamamen mayın kaplı inanılmaz verimli türkiyeye 50 yıl tarım sıkıntısı çektirmicek topraklar
amaaa... ne hikmetse 50 yıllıgına bu topraklar israile verilmeye kalkılıyor
ben o zmn sorarım sen bu toprakları sahipsizmi buldun?
demem o ki senin o mayınları BM ye temizletcek kadar paran var
sen niye kalkıp toprak karşılıgı(hemde 2-3 yılda değil 50 yıl) mayınları temizletmeye kalkıyosun

bu ülkede yabancılara toprak satma mhp-dsp hükümeti zamanında başladı buna ne diyeceksin

?

All times are GMT +3. The time now is 12:40.