![]() |
Tuttuğunuz Takımı Tuta Sebebiniz Ne?
Arkadaşlar bilindiği üzere hiç tutmam diyen insanların bile gönlnün aktığı bir takım vardır.....
Ama niye tutarız takımı dşnce ve nedenleriniz ayrıca yorumlarınızı bekliyorum..... |
Bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum gözme çarpmadığı için açtım açılmışsa yakın zamanda kusurabakmayın....
|
Ben galatasarayı destekliyorum.
Ama yukardaki şıklarda niye desteklediğime dair bir seçenek bulamadım. daha önce ortaokul dönemlerimde 3 büyüklerin azılı bir düşmanıydım. Ama avrupa maçlarında her zaman türk takımlarını desteklerdim. O dönem hızlı bir eskişehirspor taraftarıydım, es es kök söktürüyordu o dönemler. Daha sonra galatasaray avrupada başarılı oldukça ve fenerliler bunu kıskandıkça ben kendimi galatasaraylı olarak buldum:) |
Aklıma o seçenekler geldi....
"diğer" seçeneğinide farklı sebepleri olanlar için koydum... Ama sizin tutma sebebiniz çok güzelmiş.... |
değişik bianket olmuş ama güzell...
ben fenerbahçeliyim sebebide annemin bana çok küçükken aldığı eşofman takımı.aldı fenerbahçeli eşofmanı kendi fenerli olduğu içindi taraftar olayım diye:D:hihi2: aslında bide itiraf edeyim ben beşiktaşı seviyorum hep annemin yüzünden fenerliyim ama yinede lanet olsun o eşofmanı aldığı güne demiyorum kader kısmet işi:w: |
ben fenerbahçeliyim.. galiba abilerim fanatik birer fenerbahçeli olmasından kanaklanıyor..
|
All times are GMT +3. The time now is 16:40. |