Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   İsrailli Yönetmenden Günay'a Övgü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=113698)

redyellow 08-14-2009 12:48

İsrailli Yönetmenden Günay'a Övgü

http://img20.imageshack.us/img20/864...board01nah.jpg

(Bugün ki Vakit Gazetesi)

Sayın Bakan çok değişik tavırlar içinde... Ve partisinden de ya ne yapıyorsun vs. gibi bir şeyler almıyor herhalde ki bu değişik tavırlarına devam etmekte bir mahzur görmüyor.

Yazık çok yazık!

Ertuğrul ÖZGÜL 08-14-2009 12:52

Çok sakıncalı bir durum ve bir o kadarda acı neden hiç bir şekilde bi şey yapılmıyor anlayamıyorum...

Özgür Çağrı 08-14-2009 12:53

Ben bu adamı hala partimizden biri olarak görmüyorum . Aynı chp liler gibi

redyellow 08-14-2009 12:57

Alıntı:

K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656117)
Ben bu adamı hala partimizden biri olarak görmüyorum . Aynı chp liler gibi

Sayın körfez:

Akpartililer olarak bu dediğinizi partinize iletmeniz gerekir. mail ile, telefon ile vs. tepkinizi göstermelisiniz.

Çünkü günayın her yaptığı şeyden partiniz de sorumludur.

FarukARSLAN. 08-14-2009 13:36

Tek hiza kendi görüşümüzdür belki, ancak bunu partimize ve partimizdekilere yansıtamayız.
Günay döneminde Türkiye'de Tarih yeniden canlandı, isteyene bizzat gösterelim..
Kendisi sol kökenli olduğu için hep bu yaptıkları göze batıyor diğerleri gündeme gelmiyor, ama yapılan kültür etkinlkleri dış bazda rahatlıkla turist çekici güçte.
Sol kökenli olması da partimizin içte görüş zenginliğinin bir meyvesi.

Vakit'te demiş; Yunanistan da izin verilmemiş bizde yapılmış.
İşte bu Yunanistan'dan daha ileride olduğumuzu gösterir bu konuda.
Yoksa müziğin konusu vs. hikaye.. Oraya giden adam bi müzikte nere gitmiş nere gelmişin hesabında olmaz..

Tabandaki arakadaşlar bunu anlayamıyor ve göremiyorlar malesef. Ama "acaba niye bir şey yapılamıyor" sorusunu kendimize sormamız lazım.
Tavan bunların hepsinin tahlilini iyi yapıyor, yoksa son kabine değişikliğinde bakana yol verilirdi, bunu unutmayalım.
Siyaset dimağımızı daha geniş bir alana yayıp öyle düşünüş içinde olmamız lazım.
Konu AK Parti ve AK Partili olunca bunu 2 katına çıkarmaktır elzem olan.

Haberde şahsen karşı olacağım tek taraf ecdad yadigarı Rumeli Hisarı'nda olması..
O da öteden beri öyle yanılmıyorsam. Yasaklansa vs. kartelin irtica-gericilik yaygaraları malum.. Önceden yok şimdiden var ise, o zaman karşılığım sabitlenir o konuya.
Ama sadece o konuya.

redyellow 08-14-2009 14:57

Alıntı:

Vakit'te demiş; Yunanistan da izin verilmemiş bizde yapılmış.
İşte bu Yunanistan'dan daha ileride olduğumuzu gösterir bu konuda.

faruk bey:

"Kudüsün Düşüşü" oyununu bir müslüman ülkede sergilenmesine izin vermek yunanistandan ilerde olduğumuzu göstermez, yunanistandan (bu konuda) zelil olduğumuzu, rezil oldugumuzu gösterir.

FarukARSLAN. 08-14-2009 15:09

O sizin görüşünüz.
Benim bildiğim oyun adı “Işığın Oğulları ve Karanlığın Oğullarının Savaşı”.
Konusu da "Ölü Deniz Yazmaları ve Josephus Flavius’un 1. yüzyılda Roma İmparatorluğu’nun Kudüs’ü işgalini anlattığı metinlerden uyarladığı oyun" .

Ve Türkiye'den de Cüneyt Türel'in katıldığı oyunda "Fransa, Yunanistan, İspanya, İsrail ve Filistin’den sanatçıların" katılımı olacak.

Benim bildiğim bu.

redyellow 08-14-2009 15:12

tabiki benim görüşüm, tutupda başkalarının görüşünü yazacak değildim ya:)

şu ortamda, israilin vahşeti hala taze iken böyle bir oyunun müslüman bir ülkede sergilenmesi, buna izin verilmesi hoş değildir.

Bunu yunanistan bile yapmamışken bizim izin vermemiz bizim ilerde olduğumuzu göstermez, bizim olaylara ne kadar uzaktan baktığımızı, vicdansızlaştığımızı, duygusuzlaştığımızı vs. gösterir.

tabi bu benim görüşüm:)

.:Ay_Yıldız:. 08-14-2009 15:13

Başbakan Ertuğrul günay'a ikinci kez üst üste bakanlık vererek hatasını tekerrür etti.

Bu adamın açıklamalarıda zaten akpartiye uygun değil kanımca.

FarukARSLAN. 08-14-2009 15:42

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 656197)
tabiki benim görüşüm, tutupda başkalarının görüşünü yazacak değildim ya:)

şu ortamda, israilin vahşeti hala taze iken böyle bir oyunun müslüman bir ülkede sergilenmesi, buna izin verilmesi hoş değildir.

Bunu yunanistan bile yapmamışken bizim izin vermemiz bizim ilerde olduğumuzu göstermez, bizim olaylara ne kadar uzaktan baktığımızı, vicdansızlaştığımızı, duygusuzlaştığımızı vs. gösterir.

tabi bu benim görüşüm:)

Evet, de konunun içeriğine bakınca İsrail vahşetiyle alakasız görüntü veriyor.
Buna izin verilmesi hoş değildiri felan otomatikman geçiyorum çünkü İsrail'e bağlayacaksak işi, oyuncuların arasında Filistin'li de var.

Yunanistan'ın izin vermemesi de Bizans ve Roma kökünden, Romayı içselleştirmekten kaynaklanıyor sanırım.
Burada "karanlık" diye lanse edilen Roma İmparatorluğu çünkü..

All times are GMT +3. The time now is 01:28.