![]() |
DTP'den açılıma tepki!
http://image.samanyoluhaber.com/Imag...9624/77820.jpg
DTP Grup Başkanvekilleri Gültan Kışanak ve Selahattin Demirtaş, ''Son MGK bildirisinden ve Genelkurmayın açıklamasından da anlaşılacağı üzere AKP'nin açılım dediği şey, aslında bilinen resmi söylemin allanıp pullanmasından ibaret kalmaya adaydır'' değerlendirmesinde bulundu./ Samanyoluhaber |
DTP 3maymunu oynamaya devam etsin bakalım.Aziz Kürt halkımız bakalım bir daha DTP yi TBMM ye gönderecek mi?
|
Bu Dtp'ye pahalıya mâl olacak.
Kendi kendileri dönüşü olmayan çukura atıyorlar. İy oluyor .. |
|
Komünist dtp;PKK'nın silah bırakmasını ve teröristlerin dağdan indirilmesi gerektiğini savunması beklenirken;asker'in operasyonları durdurması gibi komik bir talepte bulunuyor.AKparti anaları düşünerek böyle bir açılımda bulundu ama muhalefet
içeriğini görmeden anlaşılmaz tutumu ile süreci baltalamıştır.Demokratik açılımda kaybeden AKparti'den ziyade Kürt halkı,Şehitlerimiz ve terör için saçtığımız paralar olacaktır.AKparti,yargı reformunu yürürlüğe koyarak zaten demokratik reformun en büyüğünü gerçekleştiriyor.Milletimiz;AKparti'ye teveccüh gösterdiği sürece ve devlet'in oteritesi sivillere geçtiği zaman,PKK'nın bitmesi an meselesi olacaktır. |
Aslında bu açılımla birlikte Türkiye'de muhalefetin ne halde olduğu meydana çıktı.Daha birşey yok ortada diyorlar.'Acaba gerçektende kafaları basmıyor mu?'diye düşünüyorum.Hükümet eline bir boş kağıt aldı.Böyle bir sorunumuz var.Bunu çözmeliyiz.Önerileriniz nedir diyor.Ama bizim muhalefet sorumluluktan kaçıyor.Çünkü kendileri sürekli karşı çıkmaya programlı oldukları için normal karşılamak lazım.Muhalefetin ne kadar iş üretemez ne kadar fikir üretemez olduğunu gördük.
DTP nin bu çıkışını açılımın kendi tabanını kaydırmaya yönelik olduğunu anlamasına bağlıyorum.Ama bu yoldan dönüş yok.Eğer başarılı olursa artık Mhp ve Chp nin sadece adı olucak ama başarısız olursa işte orasını düşünmek bile istemiyorum. |
All times are GMT +3. The time now is 02:04. |