![]() |
Baykal'a bir darbe de avukatından
Deniz Baykal’ı avukatı da terk etti.http://www.samanyoluhaber.com/images.../1/7/75179.jpg
1992 yılından bu yana CHP’nin avukatlığını yapan, 4 yıl boyunca da CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın avukatlığını yapan Parti Meclisi üyesi Erbaşar Özoy, 4 Ekim günü Baykal’a ve Genel Sekreter Önder Sav’a birer dilekçe yazarak genel başkan avukatlığını ve partinin kurumsal avukatlığını bıraktığını bildirdi. Özsoy’un parti avukatlığını üstlendiği CHP, 1992’de yeniden açıldıktan sonra, mal varlıklarının iadesi için adli yola başvurmuş ve bu yolla İş Bankası Atatürk hisselerini yönetim hakkını da geri almıştı. Bunun ardından Özsoy bir dönem İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştı. “CHP’nin vekilliğinden çekilmek beni üzmektedir ancak mevcut avukatlık kanunları gereği çekilmek zorunda kaldım” diyen Özsoy, son seçimde merkez yoklaması kararı ile CHP’den Erzurum birinci sıradan aday gösterilmiş ancak seçilememişti. Haluk Koç’un adaylığını desteklediğini söyleyen Özsoy’un önümüzdeki günlerde genel merkez tarafından görevden alınan il ve ilçe yönetimlerinin görevine iadesini sağlamak amacıyla CHP yönetimine karşı dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. AKŞAM |
onu benı bırakmazlar dedıgı hemserılerı terk ettı avukatı terk etmıs dokunmaz baykalcıgıma :)
|
Vah vaah!!! Yazık garibime bakın hele nasılda masumlaşmış ve düşünceli şu resminde....
|
zaten gelen vurdu giden vurdu...bir de halk vurdu...onu atlatamamışken bir de bu...adam dayanamayaacak yav!!
|
vah vah baykalda yaprak dökümleri
|
sertab erenerin bir şarkısı vardır."vur durma vur yüreğime vur" ..yavaş vurun yüreğine inmesin sayın Baykal'ın..
|
o kadar darbe istiyodu bence, alsın artık ne diyelim....
|
tamam arkadaşlar aglamayın :) cok üzüldünüz farkındayim :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:51. |