![]() |
Küçükken ne olmak isterdiniz..?
Hepimizin küçüklük hayaline sakladığı bir meslek vardır.. :) Küçükken çok isteyipte olamadığımız,yada olmak için çabaladığımız,yadaa ne mutlu ki olabildiğimiz meslekler..:) Ben en çok duyduğum meslekleri yazdım.. Birde duymadıklarmız vardır değil mi..? Siz küçükken ne olmak isterdiniz..?;1 |
İmam olamak isterdim....
|
Öğretmen olmak isterdim (: lütfeder kamusal alana geçit verirlerse hala istiyoruz, hayırlısı :)
|
ben diyodimki çocugum olursa adını mafya koyacam ondan sonra ben olurum
mafya babasıııı |
ögretmen olmak istiyordum.ve bitirdimde.atamayı elimin tersiyle ittigim için sonradan cok pişman olacaktım.
şimdi ise Ptt de memurluk yapıyorum. |
Dövüş ustası veya Kaptan (:
Küçükken okuduğum Küçük Kaptan isimli bir kitaptan etkilenmiştim orada 10 yaşlarında bir çocuk kaptanlık yapıyordu ama daha sonra bunun geçici bir heves olduğunu anladım (: Yine küçüklükten beri uzak doğu dövüş sporlarına ilgim var hala devam ediyor bu ilgi spor salonlarına bir kaç yıl gittim ondan sonra bıraktım ama evde çalışmaya devam ediyorum.. |
çocukken hep öğretmen olmak isterdim hala öyle ama önüme çıkan öss engelini aşamıyorum
|
İstediğimizi olduk hamdolsun.
|
Beyin cerrahı olmak isterdim.. Ve silgilerimi beyin gibi düşünüp onların içine sıkıştırdığım uçları özenle çıkarmaya çalışırdım.. Ameliyata hazırlık diye.. :)
Şimdi ilahiyatçıyım.. Memnunum konumumdan.. |
kepçeci
|
All times are GMT +3. The time now is 17:11. |