![]() |
Türk bayrağı sarı lacivert nasıl olmuş
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ |
Bende Fenerbahçelilyim ama kırmızı-beyaz halini tercih ederim. Başka türlü içime sinmez..
|
ŞİMDİK İKİTANE var Türk bayrağımız biri kırmızı diğeri sarı lacivert var şimdi oldumu
|
Oldu, teşekkür ederim cesur kardeş :)
|
Estahfurlah görevimiz
|
Türk bayrağı bir tanedir değişmez. İnsanı kendi bayrağından tiksindirir hale getirmeyin durup dururken
|
Alıntı:
ne lakası var şimdi bu konuda ben bayrağıma saygısızlıkmı yaptım vatanıma saygısızlıklımı yaptım sacmaladın bu konuda sadece görüşleri aldım kırmızı rengi ayyıdızlı Türk bayrağımızdır yorum yazmanda bile soru işareti gösterir??? |
sayın cesur kardeş, bir galatasaraylı yazıyor diyerek kabul etme, bayrak kanununa muhaliftir bu yaptığın yanılmıyorsam.
Sarı kırmızı da olsa güzel değil bayrağımızla oynamak. Muhabbetle. |
sayın cesur kardeş, bir galatasaraylı yazıyor diyerek kabul etme, bayrak kanununa muhaliftir bu yaptığın yanılmıyorsam.
Sarı kırmızı da olsa güzel değil bayrağımızla oynamak. Muhabbetle. |
tamam abicim haklısınız bu konuda silinsin silinsin
|
All times are GMT +3. The time now is 07:30. |