![]() |
kuzenim tencerede ben koydum içine az pişsin diye
http://g.mynet.com/i/76/123154-yurdu...i-komik-19.jpg
velet durmadı zar zor tencereye içine attım sadece yakması kaldı ama :w: bölesi ii nasıl olmuş resim:w::utangaç: |
Zavallı çocuk :@
|
Alıntı:
yüzün cok kızarmış :w: |
Çocuk halinden gayet memnun ... Hiç zavalllı gibi bir görüntü sergilemiyor ... Bence haketmiş...;D |
Alıntı:
Aynı çocuğa bakıyoruz değil mi? Benim gördüğüm çocuk fena halde şaşkın. Hatta o kadar şaşkın ki şaşkınlıktan ağlaması gerektiğini bile unutmuş. :ağla: |
Alıntı:
Ben yukardaki resime bakıyorum ... Siz hangi resme bakıyorsunuz bilmiyorum ...:) |
Bu güzel bebekten de ne yahni olur. (:
|
Cidden fenâsiniz! O çocugun psikolojisini bile düsünemiyorum... Yahu çocuklar birçok seyi ayirt edemezken, sizlerin onu tencereye koymasi onun zihninde; "demek ki çocuk/insan de pisiriliyormus" gibi bir düsünce olusturabilir. Peki bu düsüncedeki bir çocugun geri dönülmez bir hata islemeyeceginden garantiniz var mi? Biraz aklinizi kullanin, birazcik...
|
Komik olabilir ama çocuk için pekte hoş bi durum olduğunu sanmıyorum..
Ki önemli olanda onun için neyin iyi olup olmadığı... Keşke yapmasaymışsınız...:) |
Alıntı:
Ama arkadaşların yorumlarına da çok güldüm o da ayrı: ) Gel gelelim çocuk psikolojisini düşünmek daha önemli.. O yüzden şu sonuca rahatlıkla varabiliriz ki; "Çocuklar tencereye konmamalı: D" |
All times are GMT +3. The time now is 02:14. |