Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bu ses kaydı kime ait...? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=124868)

EpiVaTeS 02-19-2010 15:16

Bu ses kaydı kime ait...?

Bu ses kaydı kime ait?

habervaktim, Türkiye gündemini sarsacak bir ses kaydını daha ele geçirdi. ŞOK eden ses kaydında Bülent Arınç'a yönelik suikast girişimi ve Kozmik odadaki aramalarla ilgili inanılmaz sözler var. Sesin sahibinin: "Ben izin vermeseydim kozmik odaya nah girerlerdi" sözleri dikkat çekiyor. ŞOK SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İşte ŞOK sez kaydındaki ayrıntılar:

Şimdi değerli arkadaşlar. Adamlar hataları istismar ediyorlar. Bu önemli. Burda hata var. Hata iyi niyetli oluyor. Bilinçli oluyor. Cehaletten ileri geliyor. Hatanın çeşitli şeyleri olabilir. Ayrı bir konu ama şunu bilmemiz gerekir ki bir hata var, var... ve bu hata istismar ediliyor, kullanılıyor.

Örnek, bu Ankara Seferberlik Kurulu Bölge Başkanlığındaki yaşadığımız bir olay. Evet, bunlara biz görev verdik. Ben verdim, hiç kimse de ırgalamasın, ben verdim. O görevi arkadaşlar icra ediyorlar. Uzun süredir icra ediyorlar. Yapılan ne, bu adamlar sürekle orada, yapılan na? Nedir yapılan:

Daha görev yaptığınız bölgenin karekteristiğini bir kere tam bilmeniz lazım yani. Bölge hassas bir bölge ve bir yığın adam var orada. Benim adamımın bunu görmesi lazım, sizin görmeniz lazım, görmüyor... O zaman bu bir hatadır. Uzun süre o görevi yapıyorsunuz, izleniyorsunuz yani. Kendiniz bunu hissetmeniz lazım. Anlamanız lazım. Anlayamıyorlar. Profesyonel yeteneklerde sıkıntılar var.

Efendim işte bu Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığına gelecekler, arayacaklar. Yani ne yapacaksınız: Bir: aratmayacaksınız, aratmazsanız ne olacak? Arayabilirler mi? Girdim. Giremezsiniz desen ne yapacaklar, girebilirler mi oraya? Nah girerler...Yok böyle bir şey, giremezlerdi yani.

İki; oraya böyle giremezsiniz, bilmem ne yapamazsınız, ne olacak o ondan sonra? Silahlı Kuvvetlerin üzerinde şey gibi kalacaktı. Ne gereği var. Kuşku doğuracak... Buyur, buyur ara efendim işte yok Özel Kuvvetlerin kozmiğine girildi. Ee tabi bunun psikolojik etkisi de vardır. Gereriz, giremeyiz, girdik bilmem ne tamam doğru.

İ.B: "İÇİMİZDEKİ ÇÜRÜKLER YÜZÜNDEN BİLGİ SIZIYOR"
Olur mu? neden olmasın? Bilgi sızmaları oluyor malesef, efendil Silahlı Kuvvetlerde hiç bilgi sızması olmaz. Olur. yani malesef olur. Niye? Çünkü malesef çürükler yüzünden, malesef. Ama işte zarar. O zaman bu şekilde olan arkadaşlar, siz iyi tespit etmeniz lazım. Tabur Komutanlığının, sizin sorumluluğunuzda.
Bir albay çıkıyor 10 senedir efendim akaryakıt kaçakçılığının içinde, on senedir... Ya kardeşim bu adamın amiri memuru yok mu? Yaa... Arkadaşlar, gözünüzü açın. Bakın artık alt kademeleriniz hata yaparsa elbette hukuki tarafı ayrı bir konu tabiki ama idari kurul da var. Bunların altındaki, adam bilmem ne yaptı denilecektir. orada hakikaten sepet gibi ortada.

İ.B: "HER ŞEYİN ZAMANI VAR!ZANNETMEYİN Kİ OLAYLIRI UZAKTAN SEYREDİYORUZ..."
Diğer önemli bir konu şu anda belki de en önemli konu. Bu da özellikle son bir iki yıldır, gördüğümüz Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yürütülen faaliyetler. TSK kuvvetlerine karşı yürütülen psikolojik harekattır. Bunu herkes anlamıyor. Herkes gibi ben de doluyum, ama belki herşeyi biraz daha bilen birisi olarak dimdik olacağız, dimdik duracağız fakat her şeyin bir zamanı var. Artı biz ne yapıyoruz tabi ki asimetrik psikolojik harekat unsurları gerçekten ayrıntılı, kapsamlı olarak biliyoruz, bu basit de değil. Ha burda benim görevim ne, her defasında çıkıp ortaya şikayet etmek, şimdilik ortaya şikayet ediyoruz. makamlar şikayet makamları değil olayları uzaktan seyrediyoruz anlamına gelmez, tamam mı? Tabi ki her şeyin zamanı yordamı herşeyi herkes bilmez, tamam.

HEBERVAKTİM.COM/ÖZEL

Tuğrul Paşa 02-19-2010 19:24

Kısa ve net söyleyeceğim;
Eğer ses kaydının Başbuğ'a ait olduğu kanıtlanırsa görevden alınması lazım...

Bir diğer konuda da şunları ifade etmekte fayda görüyorum; Karşınızda bir zamanların hödük siyasetçileri yok artık.Höst deyince şapkasını alıp gidecek morrison'lar yok.
Herkes şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünmeli,duygularını,düşüncelerini yok saydığınız vatandaş aptal değil,neyin ne olduğunu iyi biliyor...

Kendinizi soyutladığınız insanların yaşadığı alana bir dönün bakalım.
Yaşam fildişi kulelerindeki gibi mi...?

Üç mevsim 02-19-2010 19:30

İlker Başbuğ'un Şok Ses Kaydı

AK PARTİ FORUM VİDEOLAR

<<< İZLE >>>

ishakyilmaz 02-19-2010 19:32

Kirli çamaşırları,çarşaf çarşaf ortaya seriliyor.Bakalım Başbuğ paşamız bu iddaalara ne cevap verecek?

Üç mevsim 02-20-2010 01:34

Ses İlker Başbuğ'un

O SES KAYDI İLKER BAŞBUĞ'A AİT!

Genelkurmay sitesine 19 Şubat 2010 Cuma 19:15'te düşülen bilgi notunda skandal ses kaydının Genelkrumay Başkanı İlker Başbuğ'a ait olduğu doğrulanarak kısa kesildi...

TARİH : 19 Şubat 2010

SAAT : 19:15

NO : BN - 15 / 10

1. Bazı internet sitelerinde bugün bir ses kaydına dayalı olarak yapılan bir haber yer almıştır.

2. Yapılan ilk incelemede, söz konusu ses kaydının, Sayın Genelkurmay Başkanı'nın yurtdışında askerî personele yapmış olduğu bir konuşmadan yararlanılarak düzenlendiği anlaşılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

tsk.mil.tr

Üç mevsim 02-20-2010 01:39

Başbuğ'un ses kaydı Brüksel'de kurmay subaylarla yaptığı toplantıdan!

MedyaGündem
19/02/2010 22:38:00

http://www.medyagundem.com/thumbnail...article_medium

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a ait ses kaydının Brüksel'de kurmay subaylarla yaptığı bir toplantıya ait olduğu ortaya çıktı.

NTV'nin haberine göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a ait konuşma 26-27 Ocak tarihlerinde Genelkurmay Başkanları düzeyinde Askeri Komite Toplantısı'nda yapıldı. İlker Başbuğ 25 Ocak tarihinden itibaren Brüksel’deydi.

Buradaki kurmay subaylara Türkiye'deki gelişmeler, özellikle kozmik odaya düzenlenen aramalar ve askeriye içindeki bu konudaki tartışmalar hakkında bilgi veriyordu.

Genelkurmay Başkanı çok dar kapsamlı bir kitleye yaklaşık 20-25 kişilik kurmay subaylara hitap ediyordu.

Genelkurmay Başkanı'nın bu sözlerinin ortam dinlemesi ile kaydedilmiş olabileceği düşünülüyor.

Üç mevsim 02-20-2010 03:11

Başbuğ'un sesini hackleme girişimi

İnternete düşen İlker Başbuğ'a ait ses kaydını konunun uzmanı Prof. Dr. Mustafa Erdoğan Sürat inceledi.

http://www.bugun.com.tr/newsFiles/1/...file/93655.jpg

Sesleri ayırt etmeye yarayan Verdikatör isimli cihazın mucitlerinden Prof. Dr. Mustafa Erdoğan Sürat, Başbuğ'a ait olduğu iddia edilen ses kaydını inceledi. Sürat, "Konuşma tamamen Başbuğ'a ait. Onun en yalansız, dolansız olan ve hiçbir vurgulama falsosu vermeyen bir konuşmasıdır" dedi. Seste arka fonda bir ses duyulduğunu ifade eden Sürat, bunun bir hackleme olduğunu söyledi. Sürat, "Bu internete düştükten hemen sonra hacklenmiştir. Kendisine ait olmadığını savunmak için bu hacklemenin olanaklarını kullanacaktır. Kalabalığa veya bir yer altı sığınağında konuşuyormuş gibi bir fon verilmiş. Tamamen suni bir şey ve hacklemedir” dedi.

BUGÜN
20 Şubat Cumartesi

Üç mevsim 02-20-2010 03:13

Ses kaydının yapıldığı yer

İlker Başbuğ’a ait ses kaydının nerede yapıldığı belli oldu.

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a ait olduğu iddia edilen ve Genelkurmay’ın akşam saatlerinde ‘Yurt dışında yapılan bir toplantıda yapıldığı anlaşılmıştır' diyerek doğruladığı ses kaydının 25-27 Ocak tarihlerinde Brüksel’de yapılan NATO karargahında kurmay subaylarla yapıldığı anlaşıldı.

BUGÜN

All times are GMT +3. The time now is 21:37.