Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Uğur Dündar'ın Dediği Çıktı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=125261)

ÇÖL TİLKİSİ 03-14-2010 09:34

Uğur Dündar'ın Dediği Çıktı

Malum Kamyon haberi akşam bültenlerine ilk düştüğünde, Uğur Dündar hemen Ankara'daki ekibiyle canlı bağlantı yaptı.
Anlatılanları soğukkanlılıkla dinledikten sonra, ilgili haberi bitirirken Ankara'daki muhabirine tebessüm ederek aynen şöyle dedi:
"Herhalde bunu da birileri Amerika'dan ihbar etmiştir."
Çünkü...
Odatv.com'un da Utah haberleriyle başlayan süreçte bu tür "ihbarların", belgelerin, fotoğrafların ABD üzerinden geldiğini ıspat etmişti.
Şimdi...
Ortaya çıktı ki...
Malum Kamyon ile ilgili ihbarı yapan IP adresi ABD California!
Uzmanlar şimdi bu cihazdan kullanıcı adı ve şifresine ulaşmaya çalışacak. Yani çalınarak mı yoksa oradan gönderilmiş mi bunu bulacak.
Yani...
Uğur Dündar'ın ilk tespiti doğru çıkmış görünüyor.
Ne diyelim...
Bravo Uğur Dündar...

BlueMoon 03-14-2010 09:35

burada herkes uğur dündarın ne olduğunu iyi biliyor. boşuna onun adını anma

ÇÖL TİLKİSİ 03-14-2010 09:38

40 yılını dürüst televizyonculuğa vermiş bir gazeteci. Nazlı Ilıcak, Fahri Korutürk v.b. gibi kalemini satmayan, iktidar yalakalığı yapmayan biri. İşte bu yüzden sizinkiler ailesine bile dil uzatıyor.

BlueMoon 03-14-2010 09:41

Alıntı:

ÇÖL TİLKİSİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 718599)
40 yılını dürüst televizyonculuğa vermiş bir gazeteci. Nazlı Ilıcak, Fahri Korutürk v.b. gibi kalemini satmayan, iktidar yalakalığı yapmayan biri. İşte bu yüzden sizinkiler ailesine bile dil uzatıyor.

hehehe dürütmüş ? kuzum sen hangi ülkede yaşıyorsun

dündar iktidar değiştikçe görüşleri de değişir

sağcının yanında sağcı solcunun yanında solcu olur

avantası neredeyse oraya kaşık sallar millet biliyo onun ne olduğunu boşver çeneni yorma sen

dündar adam olsaydı uyuşturucu içen çocukların yerine namaz kılan çocukları fişleyip eleştirmezdi.

ÇÖL TİLKİSİ 03-14-2010 09:45

Kendi yandaş, liboş medyanızla karıştırmayın. Bir laf vardır. Kişi kendinden bilir işi diye.

BlueMoon 03-14-2010 09:49

şu çöl tilkisinin icabına bakın arkadaşlar.

tilkimisin kurtmusun çakalmısın bilmem ama burada senin boş Ak Parti düşmanlığın sökmez.

Gören Göz 03-15-2010 19:54

Alıntı:

Olcay ATAY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 718604)
şu çöl tilkisinin icabına bakın arkadaşlar.

tilkimisin kurtmusun çakalmısın bilmem ama burada senin boş Ak Parti düşmanlığın sökmez.

Ne oldu? Hemen İcabına bakın öylemi? Mantalite bu mudur yani? Ahmet-Mehmet Altan gibi marksist bile olup olmadığı belli olmayan? para için yapmayacakları şey olmayan altanlar övülürken Uğur Dündar'lar konusunda fikrini beyan edenin icabına bakın öyle mi?

TİZ BOYNU VURULA!!!!

Şuayip 03-15-2010 22:09

Alıntı:

Gören Göz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 719142)
Ne oldu? Hemen İcabına bakın öylemi? Mantalite bu mudur yani? Ahmet-Mehmet Altan gibi marksist bile olup olmadığı belli olmayan? para için yapmayacakları şey olmayan altanlar övülürken Uğur Dündar'lar konusunda fikrini beyan edenin icabına bakın öyle mi?

TİZ BOYNU VURULA!!!!

Kardeş medeni şekilde düşünçelerinizi paylaşırsanız size kimse ilişmez. Takip ediyorum ideolojik maske takarak kartel zihinlere biat etme kültürünüz empati yapmanızı engelliyor. Mehmet altan vs gibi insanların demokrasi anlayışı hukuk anlayışı sizin gibi olmayabilir.Bundan doğal ne varki sizin gibi düşünmeyenleri hain ilan etmek diledğimiz gibi onları yaftalamak uygun değildir.

Gören Göz 03-15-2010 22:22

Cümleni tartmalısın... vebali sende kalacak..

Alıntı:

suayip Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 719153)
Kardeş medeni şekilde düşünçelerinizi paylaşırsanız size kimse ilişmez. Takip ediyorum ideolojik maske takarak kartel zihinlere biat etme kültürünüz empati yapmanızı engelliyor. Mehmet altan vs gibi insanların demokrasi anlayışı hukuk anlayışı sizin gibi olmayabilir.Bundan doğal ne varki sizin gibi düşünmeyenleri hain ilan etmek diledğimiz gibi onları yaftalamak uygun değildir.

Bu "biat etme" cümleni geri almanı istiyorum senden değilse vebali sende kalacak. Ben ancak ve ancak Rabbıma ve onun elçisine biat ederim... Sözünü geri almanı istiyorum...
Hiçkimseye ait değilim, hiçkimse bana ait değil...
Benim bir ideolojim var elbet ve hep olacak ama en azından sadece kendime ait olacak, inançlarımın aydınlığındaa Rabbımın bana emanet ettiği irade ile hayat bulmuş bir ideolojim var elbet. Kimsenin libasını üstüme giyemem ben...

Şuayip 03-15-2010 22:26

Alıntı:

Gören Göz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 719160)
Bu "biat etme" cümleni geri almanı istiyorum senden değilse vebali sende kalacak. Ben ancak ve ancak Rabbıma ve onun elçisine biat ederim... Sözünü geri almanı istiyorum...
Hiçkimseye ait değilim, hiçkimse bana ait değil...
Benim bir ideolojim var elbet ve hep olacak ama en azından sadece kendime ait olacak, inançlarımın aydınlığındaa Rabbımın bana emanet ettiği irade ile hayat bulmuş bir ideolojim var elbet. Kimsenin libasını üstüme giyemem ben...

Peki aldım seni üzdü ise. Yalnız fikirleriniz ideolojinizin yenilenmediğini ortaya koyuyor tabiiki bu benim fikrim yapıcı değil her seferinde farklı algılanmaya müsait yapı gerçi sizde benim gibi düşünmek zorunda da değilsiniz ya .

All times are GMT +3. The time now is 05:43.