![]() |
AK Parti muhalefete gidecek
Anayasa değişikliği paketinin pazartesi günü muhalefet partilerine gönderileceği belirtildi.
CHP VE BDP RANDEVU TALEBİNİ KABUL ETTİ CHP ve BDP gruplarından, AK Parti'nin anayasada yapılacak değişikliğe ilişkin taslakla ilgili randevu talebi kabul edildi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Grubunu 22 Mart Pazartesi günü saat 10.00'da ziyaret edecek. Heyetle, CHP Grup Başkanvekilleri Hakkı Suha Okay ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşecek. Bu arada, BDP'den de randevu talebine olumlu yanıt verildiği belirtildi. BDP Grup Başkanvekili Ayla Akat Ata'nın pazartesi günü saat 12.00'da AK Parti heyetiyle görüşeceği öğrenildi. MHP PAZARTESİYE RANDEVU VERDİ MHP de AK Parti'nin anayasada yapılacak değişikliğe ilişkin taslakla ilgili randevu talebini kabul etti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, MHP Grubunu 22 Mart Pazartesi günü saat 13.30'da ziyaret edecek. Heyetle, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın görüşeceği öğrenildi. (AA) |
Allah kimseyi bunları muhtaç etmesin şimdi izle sen şovu...
|
Bence kimseye muhtaç olduğumuz yok... Bir dahaki seçimden sonra tek başımıza hallederiz evelallah...
Saadete yenilmezsek :P (: |
Alıntı:
********* :saygılar: ******** Sonuç çıkmayacak bir görüşme. Ama formalite gereği gerekli olabilir |
Alıntı:
Saadet hiç bir varlık gösteremez |
Alıntı:
Tabi boynuzun kulağı geçmesinin verdiği hazımsızlık adama kendinin bile inanmayacağı sözler söylettirebiliyor. Onlara hak veriyorum :) |
Şekil ziyaretleri bunlar. Mantıken Chp'yle hangi konuda uzlaşılabilir ki? Üstelik konu hukuksal düzenleme ise. Chp ve onların zihniyetine tabii insanlara kalsa meclisin yetkilerini kısıtlayacaklar zira halktan yana bir avantajlarının olmadığının farkındalar. "Boks ringde oynanır." Bunlar kurdukları o karanlık labirentlerde ki oyunlarında boğulacaklar.
|
Alıntı:
(: bu lafın üstüne denir ki (: |
Alıntı:
Ertesi gün farkı ankette görünce yani başbakanımız yüzde 25 öne geçiyor bizim için anketler önemli değil sözleri başlıyor :) Fark var-saadet var-baraj var Şimdi muhalefeti görelim bakalım halk gözünü çok iyi açmalı ve herkesi görmeli desteği kösteği hizmeti görmeli bence maskelerin düşmesi yönünden çok iyi oalcak bu anayasa görüşmeleri |
Alıntı:
alakasız oldu ama ben başlatmadım .sadece aklıma bu karikatür geldi paylaşmak istedim. özdabak tan bi güzel çizim.:) |
All times are GMT +3. The time now is 02:53. |