![]() |
Tarihe Çarşının Altın harflerle Yazıldıgı Gün
arakadaşlar bugünü hatırlayanlar var mı ? bugunle ilgili yorum duygu ve düşüncelerini alabilir miyiz? |
valla beşiktaş liderpoolla yan yana geldiğinde pek hoş şeyler hatırlatmıyor ;D
ses olayını bilmiyorum ama o kol hareketlerini çok tribün yapıyor benim gördüğüm kadarıylada en güzel panathinaikoslular yapıyor. onlar kollarını döndürüyorlar birde..galatasaray onları bu sene 3-1 yenerken takımlarını ateşlemek için çok kıvranmışlardı :) |
Çarşı işte ya.. Var mı böyle taraftar..
|
(: çekemeyenler anten taksun (:
|
ertesi haftada da tarihe yazılmıştı...;D
|
Olabilir..Biz şampiyonluk için , kupa için sevmedik birileri gibi takımımızı..Yıllarca bekledik sevgimiz arta arta..
Bir 6 yıl daha bekleriz..hiç sorun değil.. ;) |
Alıntı:
|
Bugün açıklamıştım kendisine ama yine açıklayayım bari bunca insanın arasında :)
Demirören başa geldiğinden beri hata üstüne hata yaptı. Yanlış transferler , iyi oyuncuların gönderilmesi vs.. Dolayısıyla takımımız bu adam yüzünden çok zor günler geçirdi. tam 7 yıldan sonra protesto etmişiz çok mu? Bazıları 2 senede bir şampiyon olur.Bir yıl olmazsa direkt 'yönetim istifa' sesleri yükselmeye başlar. Biz bunu da yapmadık. Sabredeceğimiz kadar sabrettik. Bu arada bizim tepkimiz Beşiktaşımıza , futbolcularımıza değildi. Sadece Demiröreneydi. |
ilginç
|
Her izlediğimde tüylerim diken diken oluyo yok böyle tribün görmedim duymadım burda görüyorum ve tüylerim diken diken oluyor:güzel:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:44. |