Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Dine düşman sistemler Kominizm ve Sosyalizm.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127330)

fütüvvet 04-17-2010 21:07

Dine düşman sistemler Kominizm ve Sosyalizm..

din afyondur sözü kime ait..

novek 04-17-2010 21:11

yalan videoları izleyerek ancak dünya sermayesini kontrol edenleri memnun edersiniz.
amerikan sermayesi soguk savaş döneminde sosyalizmden korktugu için boyle bolca video yaptı (ama cogu yalan)

fütüvvet 04-17-2010 21:15

anladım sen takıldın bu cümlelere..

novek 05-07-2010 13:10

din allah diye diye canlı canlı kafa kesen, kadın taşlayan, adamlara bakıp islam niye kotu demiyorsunuz?

EpiVaTeS 05-07-2010 13:13

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740793)
din allah diye diye canlı canlı kafa kesen, kadın taşlayan, adamlara bakıp islam niye kotu demiyorsunuz?

Kadın taşlamak değil bilmediğin şeyle ilgili yorum yapmayacaksın...
ayrıca İslam'a kötü demek Müslümanım diyen birinin aklından nasıl geçer...???

Dinde Ahkam ayetleride vardır...
ALLAH'ın koyduğu kurallara itiraz etmemizimi bekliyorsun yoksa...???

unnamed 05-07-2010 13:21

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740793)

Bka üstteki konuda da aynı yorumu yazmışsın, sana orda da cevap verdim, burada da yazıyorum, senin o gördüklerin senin gibi kuklalar novek, cahil insanlar neye ne şekilde hizmet ettiklerini bilmiyorlar...

novek 05-07-2010 13:23

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740801)
Bka üstteki konuda da aynı yorumu yazmışsın, sana orda da cevap verdim, burada da yazıyorum, senin o gördüklerin senin gibi kuklalar novek, cahil insanlar neye ne şekilde hizmet ettiklerini bilmiyorlar...

hah işte bende onu diyorum çindekiler senin gibi kuklalar adamların komunizm ile alakası yok komunizmin hangi kitabında ırkçılık yapın diyor.
aynı kuranda kafa kesin demedigi gibi.

unnamed 05-07-2010 13:44

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740804)

hah işte bende onu diyorum çindekiler senin gibi kuklalar adamların komunizm ile alakası yok komunizmin hangi kitabında ırkçılık yapın diyor.
aynı kuranda kafa kesin demedigi gibi.

Novek birincisi kominizm ile alakalı hiç birşey ilgimi çekmiyor o yüzden zamanımı boşa harcayıp kominizmle alakalı hiç birşeyi araştırmam, aciz insanların öngördüğü bir ideolojik yapı, peki sana soruyorum hayatında kaç kere Kur-an'ı Kerim'i eline alıp okudun da burda ahkam kesiyor....:@

.:Ay_Yıldız:. 05-07-2010 13:58

Novek imzanda senin gibi komik. Namaz kılan dahi Müslüman olamıyorsa Namaz kılmayan Hacı olmaz heralde.

novek 05-07-2010 14:06

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740833)
Novek imzanda senin gibi komik. Namaz kılan dahi Müslüman olamıyorsa Namaz kılmayan Hacı olmaz heralde.

her namaz kılan olmaz diyorum iyi oku iyi anla.
5 vakit namaz kılıp işçisinin hakkını yiyen.
vergi kaçırmak için 9 takla atan olamaz diyorum.
tabiki allah bilir orasını en iyi.

All times are GMT +3. The time now is 17:51.