Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   İskenderun Deniz İkmal Komutanlığına roketli saldırı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=128752)

FarukARSLAN. 05-31-2010 03:06

İskenderun Deniz İkmal Komutanlığına roketli saldırı

İskenderun Deniz İkmal Komutanlığına roketli saldırı 4 asker şehit
http://img34.imageshack.us/img34/276...aldiri4ask.jpg
İskenderun'daki Deniz İkmal Komutanlığı'na yapılan roketli saldırıda 4 asker şehit oldu. 7 asker de yaralandı...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Modern Evler Mahallesi'ndeki Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na gece 00.30 sıralarında TEM Otoyolu'ndan roketatarlı saldırı düzenlendi.

İskenderun Haber Ajansı'nın bilgilerine göre saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı.

AA: 3 ŞEHİT
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilçe girişindeki Modernevler Mahallesi'nde bulunan Deniz İkmal Destek Komutanlığına, Adana-İskenderun Otoyolundan teröristler tarafından roketatarlarla saldırı düzenlendi.

İlk belirlemelere göre saldırıda 3 asker şehit oldu. Askerler tarafından da ateş açılmasıyla bölgede çatışma yaşandı.

PKK iki gün önce Hatay'da saldırı düzenlemişti

Hatay ili Antakya ilçesi Kisecik Tepe bölgesinde bulunan maden ocağına bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından silahlı saldırıda bulunulmuştu. Teröristlerce açılan ateş sonucu; 1 Özel Güvenlik Görevlisi şehit olmuş, 2 Özel Güvenlik Görevlisi hafif yaralanmıştı. Çatışmada, Özel Güvenlik Görevlileri tarafından 1 terörist etkisiz hale getirilmişti.

/ ENSONHABER

unnamed 05-31-2010 03:09

Son birkaç gündür olanlara bak, kaç tane şehit verdik. Allah geride bıraktıkları ailelerine sabırlar ihsan eylesin... Allah şehitlerimize cennet bahçesinin en güzelini nasip eylesin...

Duygu'Seli~ 05-31-2010 03:12

Allah belalarını versin!
Kahretsin hepsini!
Şehrin ortasına kadar girdiler! Korkusuzca saldırıyor köpekler!
Bin tane şehitte verilse bu açılım,bu anayasa değişikliğinden vazgeçilmeyecek!

sudaduran 05-31-2010 03:27

zamanlamaya bakın hele..Gazze'ye yardım gemileri gidiyor,anında bu saldırı oluyor kesinlikle PKK-İSRAİL YAPIMI İĞRENÇ SALDIRI..benim anlamadığım ülkemizde TSK NE İŞ YAPAR ARKADAŞ?İSTİHBARAT NERDE?

sudaduran 05-31-2010 03:45

BAŞBAKANIMIZA SESLENİYORUM İLKER BAŞBUĞ'U GÖREVDEN AL LÜTFEN!ŞEHRİN ORTASINDAN ROKET ATIYORLAR TSK RESMEN UYUYOR!TSK'NIN BAŞINDAKİ İLKER BAŞBUĞ NE İŞ YAPIYOR ANLAMADIM,KAFAYI YİYECEM YAHU!BU PİÇ PKKLILARA BU KADAR ACİZ KALINMAZ VURSANIZA KAMPLARINI KÖKÜNDEN KURUTSANIZA ENGEL VARSA AÇIKLAYIN ELİ KOLU BAĞLI OTURMAYIN!YETERRR ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İntifada 05-31-2010 03:56

İhh nın gemileri akdenizden filistine doğru yol alırken tam israilin geçemezsiniz dediği sınıra geldikleri zaman AKDENİZDEKİ deniz ikmal komutanlığına saldırılması tesadüfmüdür acaba?
Üstelik pkk ya 10 gömlek büyük gelecek bir saldırıyla şehir göbeğinde bu kadar şehit verilmesi?

sudaduran 05-31-2010 04:00

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747540)
İhh nın gemileri akdenizden filistine doğru yol alırken tam israilin geçemezsiniz dediği sınıra geldikleri zaman AKDENİZDEKİ deniz ikmal komutanlığına saldırılması tesadüfmüdür acaba?
Üstelik pkk ya 10 gömlek büyük gelecek bir saldırıyla şehir göbeğinde bu kadar şehit verilmesi?

TSK NE YAPIYOR ARKADAŞ?

İntifada 05-31-2010 04:04

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747541)
TSK NE YAPIYOR ARKADAŞ?

benim tsk ile ilgili yorumlarım daha önce bu denli açılan konularda açıkça ortada...
böyle giderse daha çok şehit verilir diye kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum...
ama bu olayda sadece basit bir pkk saldırısı değil zaman ve mekan çok ironik...

sudaduran 05-31-2010 04:06

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747542)
benim tsk ile ilgili yorumlarım daha önce bu denli açılan konularda açıkça ortada...
böyle giderse daha çok şehit verilir diye kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum...
ama bu olayda sadece basit bir pkk saldırısı değil zaman ve mekan çok ironik...

BENİM AKLIMA TSK İÇİNDE HALA KİMLİKLERİ BİLİNMEYEN ERGENEKONCULARIN İŞBİRLİĞİ VAR GİBİ GELİYOR

hipermuhafazakar 05-31-2010 14:02

iki ateş arasında iki terör örgütü arasında kalan masum mehmetçiklerimize bol bol dua edelim..gayri milli ihanet örgütü ergenekonun bir ayağı ordunun içindeyken daha biz çoook şehit veririz..genelkurmaydakiler ETÖ'yü korudukları kolladıkları kadar şu mehmetçiklerimizi korusalar bu kadar şehit vermeyiz

ne zamanki müslümanların yüzünün güleceği bir hamle yapılıyorsa hep bu tarihin en kahpe terör şirketi, düğmeye basılıp devreye giriyor ve şehitler veriyoruz..bunlar iç destekli olmayacak olaylar..çok çok dua edelim askerlerimize...

All times are GMT +3. The time now is 16:57.