Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Haziran Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=129548)

Gönülden 06-09-2010 10:52

Haziran Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!

HAZİRAN AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ..

ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR.

HEDİYELERİMİZ...

1) 20 TL değerinde konuşma süresi

2) 10 TL değerinde konuşma süresi

3) 1500 BEĞENİ

ÇOKLU OY KULLANMA SEÇENEĞİYLE AÇTIĞIMIZ ANKETİMİZ OYLAMA KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAKTIR.

UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım...
Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir.
Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım..
Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım.
Her ay yenilenen kişiler ile yolumuza devam edeceğiz..

.

Ahmet Yasin 06-09-2010 11:37

Oyumuzu verdik hadi hayırlısı iyi olan kazansın:)

Bu arada tüm üyelerimize de oy verebiliyormuyuz sınır yok sanırım.

Ukbâ 06-09-2010 11:55

Bak şunlara ya yine yokum yine yokum.

0000000000 bu arkadaş daha yeni ben eskiyim ama listeye giremedim.

Sonra ki günlere bırakıyorum oylarımı .

Listede güzel hazırlanmış bu arada.

Ak_Kelebek 06-09-2010 12:23

sevgili Ukba bence bu listede olsaydınız zaten 1.belliydi :) siz oylamaya katılın bence ;D ben 3 arkadaşa oyumu verdim foruma katkı sağlama sıklıklarını değerlendirerek. Hayırlı olsun .
Gönülden e de teşekkür ederim anket için ;)

Ukbâ 06-09-2010 12:26

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750890)
sevgili Ukba bence bu listede olsaydınız zaten 1.belliydi :) siz oylamaya katılın bence ;D ben 3 arkadaşa oyumu verdim foruma katkı sağlama sıklıklarını değerlendirerek. Hayırlı olsun .
Gönülden e de teşekkür ederim anket için ;)

Öyle yapalım artık. Bu arada çok naziksiniz ihtimal vermediğim birinçiliğe dai bizi uygun görmüşsünüz yeter bana liste vs istemiyorum .. :) :gül:

Hüdaverdi 06-09-2010 12:32

Liste çok ama çok zorlu olmuş hangisine vereceği şaşırdım.Tabi ileride kullancamama yinede zorlu olduğu kesin :güzel: Birbirinden değerli müdavimler var.

Ak_Kelebek 06-09-2010 12:35

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750893)
Öyle yapalım artık. Bu arada çok naziksiniz ihtimal vermediğim birinçiliğe dai bizi uygun görmüşsünüz yeter bana liste vs istemiyorum .. :) :gül:

Ne cümle kurmuşum be :w: efendim siz benim gönlümün yorum 1.sisiniz zaten ;1

ÜMİT-AK 06-09-2010 12:39

Herkese birer oy verdim hayırlısı olsun...

Gönülden 06-09-2010 12:43

Oylama çok heyecanlı gidiyor bu sefer sonuçları çok merak ediyorum ;1
Sevgili Ukba şansınız fazla zorlamayın bence :olmaz: siz gönüllerin birincisi olmuşsunuz Kelebek öyle diyor :)

Evet herkesi oy kullanmaya bekliyoruz

Ukbâ 06-09-2010 12:48

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750911)
Oylama çok heyecanlı gidiyor bu sefer sonuçları çok merak ediyorum ;1
Sevgili Ukba şansınız fazla zorlamayın bence :olmaz: siz gönüllerin birincisi olmuşsunuz Kelebek öyle diyor :)

Evet herkesi oy kullanmaya bekliyoruz

Öyle olsun sayın değerli yönetici

Siz gönüllerde bizlere mekan tesis etmişseniz :gül: beyhude cırpınışlarada gerek yok çok duygulandım bu hava ile ben oy vs kullanamam ya

Birde acele etmesinler gönülden son günlere kalsın oylamalar çok daha güzel oluyor.

All times are GMT +3. The time now is 13:41.