![]() |
Türkiye vicdanında bir şehrimiz daha bir darbecinin ismini SİLİYOR...
http://www.erzspor.com/resimler/haber/cemalgursel1.jpg
ERZURUMSPOR'un, eski adı Cemal Gürsel olan ve yenileme çalışmalarının yoğunlukta olduğu stadının ismi "ERZURUM PARK" oluyor...Kaynak: Erzurum Büyükşehir Belediyesi |
Ne kadar rahatsızdım şu isimden..
Ve ne kadar istiyordum, o cuntacı postallının yerine Erzurum'a nefes veren o şanlı kumandan "Kâzım Karabekir"in isminin stadımıza verilmesini.. :) |
Hayırlı olsun.Kapasitedaha fazla olabilrmiş ama şehirin ve takımın durumu göz önünde bulundurusak uygun sayılabilir.
|
Çok güzel.
|
Aynen Keşke Erzurum Kazım Karabekir Stadı Olsaydı :)
|
Şu ismet paşa vs. adlarıa değişse çok hoş olacak...
stadların kralı kasımpaşanın ki... |
Şu ismet paşa vs. adlarıa değişse çok hoş olacak...
stadların kralı kasımpaşanın ki... |
Alıntı:
Yoksa Erzurumspor maçlarını 5bin kişiyle oynuyor en fazla, eskisi yetiyor da artıyordu fazlasıyla (: Eski hali bile yinede Anadolu'nun en yüksek kapasiteli stadlarından biriydi. Şimdi daha güzel olacak inşallah.. |
Alıntı:
Haklısınız fakat bende hüdaverdi gibi düşünüyorum yapılmışken keşke daha büyük düşünülseydi diyorum ileride olur da dünya çapında bir futbol organizasyonuna ev sahipliği yaparsak daha yararlı olurdu diye düşünüyorum.:) Çok güzel ve bu habere çok sevindim.Darısı diğer illerimizin başına. |
Ya bizim Malatya'da da bir caddesi var bunun ona bir el atılsa pek bir makbule geçer :)
|
All times are GMT +3. The time now is 09:09. |