Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Ak Noktalardaki Eksiklikler...!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131434)

EpiVaTeS 07-03-2010 23:49

Ak Noktalardaki Eksiklikler...!!!

Başlıktanda anlayacağınız üzere...
Ak Noktada bir takım eksiklikler var bunların giderilmesi gerekir diye düşünüyorum...

Geçen gün bir noktamıza gittim...
Bir kaç bilgi sordum...

Aldığım cevaplardan bildiğim halde tatmin olmadım...
Bilgi ve birikimi üst düzeyde görevlilerimizi getirmeliyiz ki derdimizin ne olduğunu bizleri ziyaret edenlere aktarabilelim...

Bazı Ak Noktalar Kahvehanelerdeki muhabbetlerden daha ağır geliyor...

Evet Ne için Ak Parti'ye oy vereyim diyorum aldığım cevap Tayyip Erdoğan var diyor...

Böyle değilde daha iyi şekilde bilgilendirme yapılmalı diye düşünüyorum...
Partinin kurullarına ulaşıp bu eksiklikleri iletmemiz gerekir diye düşünüyorum...

Mavera 07-03-2010 23:51

demek ki bosuna noktalarin efendisi ismini almamissin.. hangi noktada ne eksiklik var tespit etmissin :)

EpiVaTeS 07-03-2010 23:53

Üzerime değil ama sahip çıktığımız partimizin milletimiz ile koordinasyonunun ileri derecede olmasını istiyorum...

unnamed 07-04-2010 00:02

İbrahim abi haklısın...
Bizim insanımızın en büyük eksikliği okumadan kaçması..
hiç değilse önünde ki broşürleri okusa, insanlara anlatacak birşeyleri olur...
ne yazak ki bundan bile kaçınır olduk...

Hüdaverdi 07-04-2010 01:09

İlla eksiklikler vardır zamanla giderilir eminim,ordakileri uyarsaydın.

2-3 yıl önce show da yayınlanan haber özel gizli kamerayla İst- Şişlideki noktalarını geziyordu,diğerleri kahvehane gibiyken -hele chp ninkinde çaycı ilgilendi ;D- ak partininki adına yakışır bir şekildeydi.Sanki iş hanıydı ;D

Tabi yerine göre değişiyor ama giderilir elbet :güzel:

Feride 07-04-2010 06:47

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763711)
İlla eksiklikler vardır zamanla giderilir eminim,ordakileri uyarsaydın.

2-3 yıl önce show da yayınlanan haber özel gizli kamerayla İst- Şişlideki noktalarını geziyordu,diğerleri kahvehane gibiyken -hele chp ninkinde çaycı ilgilendi ;D- ak partininki adına yakışır bir şekildeydi.Sanki iş hanıydı ;D

Tabi yerine göre değişiyor ama giderilir elbet :güzel:

Sanki chp'nin icraatlarıyla ilgili halka anlatılacak bir şey mi ki var ki, aklı başında olaya vakıf bir adam koysunlar: D (eğer söylediğiniz gibiyse)

Başka konular da da bu dahil zannımca: )

EZEL 07-04-2010 10:36

Arkadaşlar bede bu konuda bir tespitimi paylaşmak istiyorum bir şekilde AK Parti gönül dostları üzerinde psikolojik baskı oluşturuyorlar insanlar Ak Partiliyim demeye çekinir hale getiriliyorlar küfür ediyorlar hakaret ediyorlar aşağılıyorlar kısacası her türlü sindirme politikasını uyguluyorlar .

Çekinmeyin karşılık verin gururla şerefle cesaretle fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşın siz cesur olunki sizden cesaret alanlar olsun . Kişisel paylaşım sitelerinde çekinmeden paylaşım yapın girdiğiniz ortamlarda partimiz aleyhinde propaganda yapanları bozun oyunlarına iftiralarına cevap verin . SUSMUYACAĞIZ !!! ÇÜNKÜ BİZİM PARTİMİZ ONURLU VE GÜZEL İŞLER YAPTI YÜZÜMÜZ AK ALNIMIZ PAK .

rizzelli 07-04-2010 10:54

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763830)
Arkadaşlar bede bu konuda bir tespitimi paylaşmak istiyorum bir şekilde AK Parti gönül dostları üzerinde psikolojik baskı oluşturuyorlar insanlar Ak Partiliyim demeye çekinir hale getiriliyorlar küfür ediyorlar hakaret ediyorlar aşağılıyorlar kısacası her türlü sindirme politikasını uyguluyorlar .

Çekinmeyin karşılık verin gururla şerefle cesaretle fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşın siz cesur olunki sizden cesaret alanlar olsun . Kişisel paylaşım sitelerinde çekinmeden paylaşım yapın girdiğiniz ortamlarda partimiz aleyhinde propaganda yapanları bozun oyunlarına iftiralarına cevap verin . SUSMUYACAĞIZ !!! ÇÜNKÜ BİZİM PARTİMİZ ONURLU VE GÜZEL İŞLER YAPTI YÜZÜMÜZ AK ALNIMIZ PAK .

Katılıyorum.

AK Parti'nin icraatlarını hakkıyla takip edebilen,idrak edebilenlerin çekinecek birşeyleri olmaz.

Hakan Özkan 08-26-2010 18:14

Bizim mekanlarımızda nedense herkes ak partili gözülmek için can atıyor. Bence kırıldı bunlar.

Özgür Çağrı 08-26-2010 20:36

Sen bizim noktaya gel ibrahim bugün yine bir sürü chp liyi rezil ettim ortalıkta kaçıştılar :hihi2:
Toplumdan güzel tepkiler geliyor bazı kemalist dedelerde hainlerr yiyicilerr diye bağırarak dolaşıyor
Bazılar geliyor kaç lira alıyorsunuz diyor :hihi2:
Kimisi geliyor ele başınız kim diyor :)

Değişik vakalar var
Bizim standda kolonya kolonyalı mendil şapka balon ve 6 tür kitapçık var bayağı zengindir menümüz :=)

All times are GMT +3. The time now is 08:04.