Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Partiye Oy Verenler Aptal Salak (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131774)

Beylerbeyi 07-07-2010 19:08

AK Partiye Oy Verenler Aptal Salak

'AK Parti'ye oy verenler aptal, salak!'

http://image.haber7.com/haber/haber7...4020146602.jpg
07 Temmuz 2010 07:08

Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen kayıtta ilginç sözler var...

Zaman gazetesinde yer alan habere göre, Gürdeniz'e ait olduğu iddia edilen kayıtların ilkinde, çocuklarına "Türkiye Araplaşıyor, adımbaşı cami oluyor, ezan sesinden uyuyamayacaksınız. Türkiye'yi hemen terk edin." tavsiyesinde bulunan Gürdeniz, ikinci kayıtta ise Türk milletine hakaretler yağdırıyordu.

Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen ve internete düşen son ses kaydında yine millete hakaretler var. Gürdeniz, AK Parti'ye oy veren yüzde 46'lık kesime "aptal bunlar, salak bunlar" diyerek hakaret yağdırıyor. Cumhuriyet gazetesi okuyarak, güne "fişeklenerek ve bilenerek başladığını" ifade ediyor.
İşte Gürdeniz olduğu iddia edilen kişi ile Hasan E. arasında geçen diyalogdan bazı bölümler:

Gürdeniz: Cumhuriyet'i ben okuyorum her sabah mesela daha fişeklenerek ve bilenerek giriyorum. (Konuşmanın ilerleyen bölümlerinde) Ama şöyle var, Türkiye zaten suni bir balon ekonomisi üzerine yürüyor şu anda. O balon bir gün patlayacak, o balon patladığında halk yaptığı hatayı anlayacak. O yüzde 46'lık aptal kesim ne yaptığını görecek.

Hasan E.: Aptaldan daha fazla şey söylüyorum ben onlara ama sen hem yüzde 95'i Amerika'ya karşı de hem de.

Gürdeniz: Böyle şey olur mu ya salak bunlar ya, Aziz Nesin haklıymış yani.

Hüdaverdi 07-07-2010 19:16

Elinde köpek var,aklıma kötü şeyler geliyor Murat engelle ;D
Beklerim bunlardan herşey :ı:
Valla iyice sinir küpü yaptılar benim gibi insanı yahu.
Kye gidip kafa mı dinlesem ne ?
Dinimize ağır hakaret eden bu ite ne lafsöylesem boş buradan,en ağır küfürü etsemde boş,küfürsüz ama ağır eleştiri yapsamda boş,sakin aklı selim davransamda boş.Cahille ne desen boş.Rabbim helak etsin,geldiği gibi geri gitsin.

El Emin 07-07-2010 19:18

Ben fotoğrafa binaen bir yorum yapacağım "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.."..:)

Özgür Çağrı 07-07-2010 19:20

tıkın içeri bunları yahu :)

Hüdaverdi 07-07-2010 19:21

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766094)
Ben fotoğrafa binaen bir yorum yapacağım "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.."..:)

Güzel +1 :güzel:

El Emin 07-07-2010 19:23

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766098)
Güzel +1 :güzel:

;1;1 eyvALLAH.

Cihannur 07-07-2010 19:39

Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'e ait olduğu söylenen ses yalan söylemekte ve iftira atmaktadır. AK Parti'liler aptal ve salak değiller, en iyi ve en akılllı insanlardandırlar. AK Parti'lilerin en iyi ve en akıllı insanlardan oldukları, Türkiye'nin 2008 Dünya Ekonomik Krizini az hasarla atlatmasıyla kesin olarak belli olmuştur.

1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizi sonucunda; İzlanda Ekonomisi batmışken, Yunanistan Ekonomisi batmışken, İspanya Ekonomisi batışın eşiğine gelmişken, Portekiz Ekonomisi zor duruma düşmüşken, AK Parti iktidarında Türkiye Ekonomisi 2010 yılının ilk çeyreğinde % 11,7 oranında büyüyerek ekonomik krizden çıkmış ve Türkiye, 2008 Dünya Ekonomik Krizini az hasarla atlatmıştır.

AK Parti'ye % 46,58 oranında oy vermiş olan AK Parti'liler en iyi ve en akıllı insanlardandırlar ki AK Parti'yi iktidara getirmişlerdir. AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetlerle Türk Siyasi Tarihinde Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş en iyi ve en başarılı siyasi parti olmuştur Allah'a şükürler olsun.

İntifada 07-07-2010 19:43

sağdaki söylüyor değil mi bunları?
Çünkü soldaki insanı andırıyor bu tür şeyleri söylemez herhalde

BlueMoon 07-07-2010 19:45

bunu bende duydum tüylerim diken diken oldu

kurban bayramını eleştriyo adam

El Emin 07-07-2010 19:48

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766120)
sağdaki söylüyor değil mi bunları?
Çünkü soldaki insanı andırıyor bu tür şeyleri söylemez herhalde

Acı ama gerçek solda ki söylüyor fakat fark eden bir şey yok...
Al birini vur ötekine misali ha sağdaki ha soldaki ne fark var...

All times are GMT +3. The time now is 15:07.