![]() |
chp mitingine dikkat
Akşam haberlerinde görmüşsünüzdür indiregandi bir yere gidip konuşuyor yine saçma sapan,yok kiraz maddesi yok,yok işsizlik maddesi yok falan filan.
Derken demez mi ; ''temiz siyaset istiyor musunuz'' diye. Aldığı cevap ''hayırrrrrr'' Dememiz mi ''chp yi iktidar yapcaksınız'' cevap ''hayırr'' demez mi kiraz,işsizlik maddesi var mı'' cevap ''evettt'' ;D;D;D Çok komiğime gittti yahu konuşana bak cevap verenlere bak konuşan kime konuştuğunu ne dediğini bilmiyor,dinleyenlerde neye evet neye hayır diyeceğini bilmiyor :w::w::w: Video bulabilirseniz izleyin veya samanyoluhaberin tekrarı siteleridne var bakın derim ;D |
Demin de kız arkadaşımla aramda geçen kısa sohbet
ben ''napıyorsun'' o; ''yemek yiyorum'' ben; ''gribin geçtimi'' o; ''evet'' ben; ''hayır de,hayırda hayır vardır'' :w: |
Allah neşeni arttırsın:)
|
(:
kardeşim bu neya(: |
Sahiden, var mı bunun videosunu bulan ya :)
|
Bende merak ettim varmı link tam fıkra gibi gundi kemal :)
|
ya idare ediverin.. kendisinde liderlik vasfi yokki, öyle gazla lider oldu basimiza o acidan böyle ufak seyleri görmeyiniz lütfen :)
|
bulan varsa videonun linkini versin
|
Aklıma geldikçe gülüyorum,evet,hayırlar öyle bir karıştı ki ses tonlarından da belli oluyor kimlerin karıştırdığı kameranın altındaki şaşkolozlar ;D
''ne dedim lan ben'' der gibi bir ses kısılması :w: |
Karambole hayırlarıda evetleride düşünmeden atıyorlar...
|
All times are GMT +3. The time now is 01:13. |