Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan ailesinin referandum kararı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133414)

Ertuğrul ÖZGÜL 08-01-2010 07:37

Erbakan ailesinin referandum kararı

http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=49652760

Erbakan Ailesi, referanduma 'evet' diyor. Şevket Kazan kendisinin ve Erbakan Hoca'nın referandumda 'evet' diyeceğini belirtirken, Fatih Erbakan da eksikliklerine rağmen evet diyeceğini, söyledi.

Referandum 'evet'çilerine, Erbakan Ailesi de katıldı. Şevket Kazan, kendisinin 12 Eylül'deki referandumda oyunun evet olacağını söylerken, Necmettin Erbakan'ın kararının evet olabileceğini ifade etti. Açıklamalarla gündem yaratan Fatih Erbakan da 'evet' dedi ve ekledi: 'Bakacağız. Bireysel karar vermiyoruz. Büyüklerimizle birlikte hareket edeceğiz. Eksiklikleri olmakla beraber evet düşünüyorum' dedi.

Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan ile Kemalettin Erbakan'ın kızı Gül Erbakan ise, daha karar vermediklerini, inceleyeceklerini ancak partilerinin kararına uyacaklarını söylediler.

'EKSİK, YETMEZ AMA EVET'
SP'NİN 29 Mart'taki yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu da, referandumdaki oyu için, 'eksik, yetmez ama evet' dedi. Bekaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
'Ama AK Parti'nin referandumu demokratikleşme, Türkiye'yi düzlüğe çıkarmaktan çok seçim malzemesi olarak kullandığının da farkındayım.' Saadet Partisi GİK Üyesi Mukadder Başeğmez de, 'Genel Başkanımız Numan Bey, evet vereceğimizi söylüyor. Yani evet' dedi.

Akşam

redyellow 08-01-2010 13:32

Aklın yolu birdir.

EVET.

Cihan_ŞümuL 08-01-2010 15:39

Milli görüşçüler arasında hayır oyu verecekler vardı.umarım bu beyandan sonra evet derler.

manifesto 08-01-2010 19:37

Alıntı:

Şevket Kazan kendisinin ve Erbakan Hoca'nın referandumda 'evet' diyeceğini belirtirken,
Bu evet lafını Erbakan hoca hariç herkes diyor hoca adına
Kendisinden niye duyamadık bugüne kadar şu evet diyeceğim veya demeliyiz sözünü
AKP ye yarar diye mi ürküyor..

redyellow 08-01-2010 19:45

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777896)

sen cep telefonu ver de erbakan hoca arasın seni, benhur bey evet diyeceğim kusura bakma şimdiye kadar benden duyamadığın için affet der belki:)

Ertuğrul ÖZGÜL 08-01-2010 19:47

Ben merak ediyorum niye bu kadar beklendi evet demeyi açıklamak için... acaba başta hayır denecek diye haber çıkması nabız yoklaması mı??? insan ister istemez düşünüyor.... bu arada birde sav görüşmesi olunca....

Mavera 08-01-2010 19:47

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777896)

hoca evet dese sen yok evet mitingi düzenlemedikce inanmam diyeceksin herhalde :)

redyellow 08-01-2010 19:52

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777906)
Ben merak ediyorum niye bu kadar beklendi evet demeyi açıklamak için... acaba başta hayır denecek diye haber çıkması nabız yoklaması mı??? insan ister istemez düşünüyor.... bu arada birde sav görüşmesi olunca....

ertuğrul bey;

Saadet partisi baştan beri evet diyeceğini açıkladı.

Kongreden sonra bir takım karışıklıklar olunca medyada erbakan tarafı HAYIR diyecek diye bir haber çıktı bir takım medyada.

Bu haber üzerine bu açıklama yapıldı ve hayır denmeycek, evet denilecek denildi.

Hayır denecek diye haber çıkması nabız yoklaması değil saadetin içini karıştırma çabasıdır.

acizane kişisel görüşüm budur.

Ukbâ 08-01-2010 19:52

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777905)
sen cep telefonu ver de erbakan hoca arasın seni, benhur bey evet diyeceğim kusura bakma şimdiye kadar benden duyamadığın için affet der belki:)

:) Güzeldi abi.

Benim bildiğim Benhur Erbakanın Telefonuna bakmaz buda bir başka mevzu ya :)

redyellow 08-01-2010 19:53

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777917)
:) Güzeldi abi.

Benim bildiğim Benhur Erbakanın Telefonuna bakmaz buda bir başka mevzu ya :)

gizli numaradan ararsa erbakan hocanın aradığını bilmez açar:)

All times are GMT +3. The time now is 10:18.