![]() |
Mhp İl başkanının Görülmemiş Rezaleti ve Kepazeliği YUH SİZE BE YUH !
MHP İl Başkanı Çavdar, AKP İzmit İlçe Başkanı Arsal’ın ‘Ülküceler evet oyu verecek’ sözlerine sinirlenince, Facebook’a Arsal’ın telefonunu yazıp ülkücülerin aramasını istedi
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ruhi Çavdar ve AKP İzmit İlçe Başkanı Nedim Arsal`ın kavgası dünyaca ünlü paylaşım sitesi Facebook`a sıçradı. Arsal`ın göreve başladığı günden bu yana sürekli birbirlerine laf atan ikili, kavgalarına yeni bir boyut kazandırdı. Son olarak Arsal`a ‘Jöleli Çocuk` diyerek ilçe başkanına lakap takan Çavdar, Arsal`ın ülkücülerle ilgili bir açıklamasından sonra karşılığını sanal ortamdan verdi. ELEFONUNU YAZDI Nedim Arsal`ın ‘Gerçek ülkücüler ve dürüst solcular referandumda evet diyecek` açıklamalarına çok sinirlenen Çavdar, Facebook`taki profil sayfasında bir ileti yazarak ülkücü ve solcu arkadaşlarını göreve çağırdı. Arsal`a gerekli cevabı internetteki arkadaşlarının vermesini isteyen Çavdar, AKP ilçe başkanının cep numarasını iletisinde yazarak herkesin Arsal`ı aramasını istedi. Bunun üzerine Arsal`ın telefonu kilitlendi. TELEFONUNU KAPATTI Nedim Arsal`ın ilk olarak konuyu anlamadığı, fakat gelen telefonların ardından bir süre cep telefonunu kapadığı iddia edildi. Son olarak akşam saatlerinde tekrar telefonunu açan Arsal, şimdi de tanımadığı telefonları açmadığı belirtildi. Konuyla ilgili görüş almak istediğimiz Arsal bizim telefonumuza dahi çıkmadı. Arsal`ın bu konu üzerine en yakın zamanda bir basın toplantısı yapması bekleniyor. JÖLELİ ÇOCUĞUN İPİ Öte yandan Çavdar internetten Arsal`ı şikayet ettikten sonra sinirini alamayarak bir de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İzmit ilçe başkanı Aydın Ünlü de hazır bulundu. Arsal`ın sözlerine cevap veren Çavdar, “AKP`nin büyükleri, jöleli çocuğun ipini kısaltsın. Arsal`ın yaptığı bu açıklama ülkücüleri oldukça tahrik etti. Muhataplara cevap veremedikleri için yarın sokakta farklı cevap verebilirler” dedi. ÜLKÜCÜLERİ ZOR TUTTUM Arsal`ın açıklamalarını doğru bulmadığını belirten Çavdar şöyle konuştu; “Arsal, konuşurken haddini bilsin ve konuşurken kelimelerin nereye gideceğini de düşünsün. Ben bunu ona hatırlatmak istedim. Arsal`ın açıklamaları karşısında partili arkadaşlarımızı zor tuttuk. Bundan sonraki açıklamalarına dikkat etsin.” ÇAVDAR`IN FACEBOOK YAZISI Sevgili dostlarım, AKP`nin İzmit ilçe başkanı Nedim ARSAL, namuslu ülkücülerle namuslu solcuların referandumda EVET oyu vereceklerini açıklamış. Tüm namuslu ülkücülerle, solcu arkadaşlarıma duygu ve düşüncelerini rahat bir şekilde ifade imkanı verebilmek, bunu da ilçe başkanı kardeşimize ifade edebilme imkanı vermek için Nedim Bey`in cep telefonunu sizlerle paylaşmak iatiyorum. Nedim ARSAL 0 533 488 26 18 http://www.bizimkocaeli.com/files/ruhi(1).jpg |
Yakışır, normaldir. Hazım diye bir şey yok bunlarda.
|
ğaayet mantıklı
|
Doğaldır,köşe başı çocukjları bu tür şeylerle zamanharcaranca.
Çıkıp 'ak partililerde hayır diyeceğinden eminim' demektense,insanları tecavüzeden bu tür saçma şeylersöylemeleri ülkücü tabana yakışır anca. |
ülkücüleri zor tutmuş...
|
chp'den daha solcu beyinsiz bir parti bu mhp
|
Vay beyinsiz vay...
Ulan Sanki Ülkücüler ipotekli malları bunların... 13 Eylülde görücem suratınızı... |
All times are GMT +3. The time now is 02:34. |