Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Facebook referandumda tarafını belli etti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135140)

Mavera 08-22-2010 11:27

Facebook referandumda tarafını belli etti

Haber Merkezi / TİMETURK

Facebook'ta referandumda evet diyenlerin buluştuğu sadece seviyeli paylaşımların yapıldığı "Sivil Anayasaya evet diyenler" sayfası gerekçe gösterilmeksizin kapatıldı.

40.000 üyeye ulaşan "sivil anayasaya evet" sayfası giderek artan bir ivme ile de üye sayısını katlıyordu. Sayfada ırkçı nefret söylemlerine müsaade edilmiyor hakaret küfür içeren yorumlar da siliniyordu.

Yüzlerce video ve notun bulunduğu sayfanın kapatılması onbinlecre facebook üyesini üzdü. Bu arada, üye sayısı 40 bin olan iki "referanduma evet" sayfasının daha kapatıldığı belirtildi.

CHP'liler tarafından hazırlanan ve özel bir ekip tarafından organizeli yürütülen "Referanduma hayır" sahifesinde çok ağır hakaretler olmasına rağmen bir müdahalede bulunulmuyor.

"Evet" sayfalarının kapatılması facebook'un referandumda kimden yana olduğunu çok açık bir şekilde ortaya koydu.

manifesto 08-22-2010 11:30

Facebook,malum israil sermayesi ve Erdoğan'a karşı tüm kozlarını kullanıyor olmalılar.Çok ciddiye almamak gerek,internet yeterince büyük

EZEL 08-22-2010 11:33

Facebookdada ben olsam linklerle insanları vermek istediğimiz mesajları veren sitelere yönlendiririm .

Mavera 08-22-2010 11:33

zaten ancak facebookta iktidar olur bu chp!..

İntifada 08-22-2010 13:56

DÜn gece fake profil alarak kemal kılıçdaroğlunun sayfasına saldırdım...
İlk mesajımdan sonra hesabım silindi...
Yemin ederim 2 dk sürmedi...

ALmi´ 08-22-2010 14:00

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788731)
DÜn gece fake profil alarak kemal kılıçdaroğlunun sayfasına saldırdım...
İlk mesajımdan sonra hesabım silindi...
Yemin ederim 2 dk sürmedi...

Ben de yapmıştım buna benzer bir şey. Çünkü gerçek hesabımla zaten engellenmiştim öncesinde o grupta.
Evet direkt önce yazdığım mesaj sonra açtığım hesap silinmişti.
Ama onların açtığı fake hesapları şikayet etmek bile fayda etmiyor. Onlar bile kapanmıyor.

Mavera 08-22-2010 14:05

desenize yakinda benide sutlarlar.. habire evet propagandasi yapiyorum ki bir mhp li arkadasim "la gözünü seveyim vallahi, billahi evet verecegim, sayfam evetlerle doldu" yazdi :)

İntifada 08-22-2010 14:08

abi kemal kılıçdaroğlunun sayfasına gir ve bi karşı yazı yaz...
Önce özelden ana avrat sövüyorlar sonra hesabın siliniyor...

Mavera 08-22-2010 14:11

kardes ben türkce kullanmiyorum, almanca yaziyorum ve yurtdisindayim yani benim server yasadigim ülkeden o yüzden sikayetlerle türkiye adminleri ilgilenmiyor yasadigim ülkedekiler ilgileniyor..
onlarda ne anlar kilicdaroglundan, erdogandan :)

Delilin NuR 08-22-2010 15:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788744)
kardes ben türkce kullanmiyorum, almanca yaziyorum ve yurtdisindayim yani benim server yasadigim ülkeden o yüzden sikayetlerle türkiye adminleri ilgilenmiyor yasadigim ülkedekiler ilgileniyor..
onlarda ne anlar kilicdaroglundan, erdogandan :)

Bu çok güzel bir şey ...
O zaman bizim yerimizede bir şeyler yazın ...:)

All times are GMT +3. The time now is 19:02.