Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Bahçeli: Diyarbakır'a gitmeyi düşünmüyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135384)

Hüdaverdi 08-25-2010 22:58

Bahçeli: Diyarbakır'a gitmeyi düşünmüyorum

Bahçeli Diyarbakır`a ne zaman gidecek? Kamuoyunun merak ettiği soruya Bahçeli cevap verdi.

Başbakan Erdoğan`ın `Sivas`ın öte yakasına gidemiyorlar` dediği muhalefetten bir olumlu bir olumsuz adım geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli Diyarbakır`a gitmeyecek. Gerekçesi de `hassasiyet` ve `hata yapma` endişesi.

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP dün Batman ve Van mitingleriyle Erdoğan`ın çağrısına kulak verdi. CHP liderinin halkla buluşması sönük geçse de CHP burada da söz sahibi olmak istediğini belli etti. Ancak MHP ana muhalefetle aynı görüşte değil. MHP`nin bölgeye olan temkinli yaklaşımı devam ediyor.

EN SON 2001`DE

Bahçeli CNN Türk ekranları aracılığıyla Diyarbakır`a gidilmeyeceğini ilan etti. Bahçeli`nin en son Diyarbakır`a 2001`de gittiğini söylemesi de akıllarda kalan bir başka ayrıntı oldu.

EN UFAK BİR HATA

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Bahçeli "Diyarbakır`a gidecek misiniz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Bu referandumda programın yok. En son 2001`de gittim. Hassasiyetlere önem veriyoruz. Bizim en ufak bir hatamız tüm Türkiye`ye mal olabilir. O yüzden ne zaman nereye gideciğimizi hesaplamak lazım."

Bahçeli daha önce de benzer soruyu net cevap vermemişti. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında gazetecilerin, `Diyarbakır`a gidecek misiniz?` şeklindeki sorusuna Bahçeli, `Vakti gelince giderim. Ne zaman ve nasıl gideceğimi ben bilirim` cevabını vermişti.

internethaber

Hüdaverdi 08-25-2010 23:00

Eee o zaman hata yapma :)

Diyemiyor ''zamanında çok büyük hatalar yaptık şimdi ödümüz patlıyor orya gitmekten'' diye :)

Eee başbakan olursan eğer nasıl gideceksin peki ?

2011 seçimlerinde de gitmeyecek,ölene kadar gidemeyecek.

Hakan Özkan 08-25-2010 23:02

Bahçeliye Ankara siyaseti yeterli meclise girecek kadar oy oranı olsun kafi.

Mavera 08-25-2010 23:03

bahceli diyarbakiri haritada bile gösteremez :)

BeDeVİ 08-25-2010 23:04

Gitmiyorum değil gidemiyorum.. Güttüğün siyasetin bir sonucu Bahçeli bey..

Hüdaverdi 08-25-2010 23:06

Başbakanımız söylemini tastik etti ;D
Ne diyordu başbakanımız ? Ankaradan öteye gidemiyorlar mı demişti ?

Hakan Özkan 08-25-2010 23:08

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790611)
bahceli diyarbakiri haritada bile gösteremez :)

Önündeki kağıda bakarak bulur mavera kardeş . Bu konuda çok uzman.;ı:

Mavera 08-25-2010 23:11

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790619)
Önündeki kağıda bakarak bulur mavera kardeş . Bu konuda çok uzman.;ı:

bulmasina bulurda.. gitmesinde sorun var yani yürek yok ;)

Özgür Çağrı 08-25-2010 23:20

MHP - Milliyetçi Hareket Partisi 0,2 863

Diyarbakır seni bekliyor bahçeli :hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 10:46.