![]() |
ERBAKAN HOCAM HATIRINA ..EVET..AMA..
AMA 13 EYLÜLDEN İTİBAREN..........
ENSESİNDEYİZ AKP NİN SAMİMİYETİNİN ÖLÇÜSÜNE BAKACAĞIZ.... 1-PARTİ KAPATMANIN ZORLAŞTIRILMASI...(Şahısların suçunun partiye ödettirilmemesi) 2-AYASOFYANIN NAMAZ İBADETİNE AÇILMASI... 3-KAMUSAL ALANDA BAŞÖRTÜSÜ SERBESTLİĞİ... 4-KATSAYI... 5-İMF İLE BAĞLARIN TAMAMEN KOPARTILMASI.... 6-28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİNİN PLANLAYICISI,UYGULAYICISI,DOLAYLI-DOLAYSIZ DESTEKLEYENLERDEN HESAP SORULMASI.... 7-BELGESİZ,ISPATSIZ OLARAK YAYIN VE HABER YAPAN GÖRSEL YAZILI BASININ AĞIR YAPTIRIMLAR UYGULAYAN KANUN ÇIKARILMASI.... 8-MEDYA PATRONLARININ AYNI ZAMANDA BAŞKA İŞLE İŞTİGAL EDEMEYECEĞİNE DAİR KANUN ÇIKARILMASI... BAKACAĞIZ GÖRECEĞİZ SAMİMİYETİNİ............ |
bu yazı stili bana zilzalı hatırlattı...
neyse kardeşim allahın izniyle bugün evet bir çıksında... |
Alıntı:
TEBRİKLER.........:güzel: Milli Görüş Forumda zilzal kardeşimin yazısından alıntı yaptım,hoşuma gitti....kovmuşsunuz:w:.....AKINCI senide tebrik ederim ZİLZAL nasıl etki bırakmış........:güzel: |
Alıntı:
zilzal bende seni tebrik ederim :) iyice sıyırmışsın balatayı ;D;D;D |
Alıntı:
|
Akıncı tebrik ediyorum..
Nasıl anlıyorsun yahu: D İlginç: D |
Alıntı:
zilzal unutulurmu yahu... ramiz ilker gibi adamdı... alttan bir veriyordun ateşi sinirden ne yaptığını bilmiyordu... domuz resmi bile koydu siz busunuz diye :) |
Alıntı:
|
merak ediyom zilzal reyiz gitmişmi sandığa...
|
Alıntı:
fitne büyüdü ;D;D;D |
All times are GMT +3. The time now is 01:27. |