Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kurtulmuş'tan anlamsı sözler... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137142)

Mehmet Ufuk 09-17-2010 19:36

Kurtulmuş'tan anlamsı sözler...

Değerli arkadaşlar, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün bir kabulde yaptığı açıklamasında, AK Parti'nin aldığı %47'lik oy oranının, kendilerine ait olan, emanet/ödünç oylar olduğunu belirtmiş... Şimdi, Sn Kurtulmuş'u ben, fevkalade değerli bir akademisyen ve modernizasyon/değişim yanlısı bir siyasetçi olarak bilirdim... Taaki son kurultay sorunları ve Erbakan Hoca ile son görüşmesine kadar. Kurtulmuş, birden bire, beyanatlarında değişiklikler göstermeye başladı... Nedeni nedir? Bu emanet oy açıklamasını, 2007 seçimlerinden sonra DTP/BDP yapmıştı... Kurtulmuş'un, kelime taklitinin sebebi nedir? Sizce de AK Parti'nin kitlesi, Saadetin emanetçi güruhuna mı tekabül ediyor?

milletinadami 09-17-2010 20:47

Mg nin işine akıl ermez...

BeDeVİ 09-17-2010 21:29

Ayıptır, Kılıçdaroğlu ndan farkı kalmamış, BBP kadar çalışmadı teşkilatınız nasıl bu kadar pişkin olabiliyorsunuz.

Cihan_ŞümuL 09-17-2010 21:37

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805110)
Ayıptır, Kılıçdaroğlu ndan farkı kalmamış, BBP kadar çalışmadı teşkilatınız nasıl bu kadar pişkin olabiliyorsunuz.

:saygılar::saygılar::saygılar:

İntifada 09-17-2010 23:32

kendilerine ait değil ama bir zamanlar kendilerine atılan oylardı...
Bu çok normal...
Halk hizmet yapana ve hak edene oy verir...
kendini tanıtmak için bir çok imkanın olan 21.yy da çıkıpta o oylar emanet demek yanlış...

Özgür Çağrı 09-17-2010 23:34

Nedense saadetten gelen eleştiriler hiç ağırıma gitmiyor
Bende liderliğe giderken içimiden çıkan bir isim bazı örgütlenmelerle iş birliği yaparak iktidara gelse bende tepki duyarım birazda adamların yerine koyuyorum kendimi :hihi2:

Cihan_ŞümuL 09-17-2010 23:40

Alıntı:

bazı örgütlenmelerle iş birliği
:hihi2::hihi2:

Mavera 09-18-2010 00:08

ne olduysa iftar basma olayindan sonra oldu.. gerci öyle darbe filan aldiginida görmedim ama :)

merve 09-18-2010 00:56

Alıntı:

Mehmet Ufuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805073)
Değerli arkadaşlar, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün bir kabulde yaptığı açıklamasında, AK Parti'nin aldığı %47'lik oy oranının, kendilerine ait olan, emanet/ödünç oylar olduğunu belirtmiş... Şimdi, Sn Kurtulmuş'u ben, fevkalade değerli bir akademisyen ve modernizasyon/değişim yanlısı bir siyasetçi olarak bilirdim... Taaki son kurultay sorunları ve Erbakan Hoca ile son görüşmesine kadar. Kurtulmuş, birden bire, beyanatlarında değişiklikler göstermeye başladı... Nedeni nedir? Bu emanet oy açıklamasını, 2007 seçimlerinden sonra DTP/BDP yapmıştı... Kurtulmuş'un, kelime taklitinin sebebi nedir? Sizce de AK Parti'nin kitlesi, Saadetin emanetçi güruhuna mı tekabül ediyor?

Numan Kurtulmuş doğru söylemiş. Ak Partinin belli bir tabanı yok, alınan oylar Saadetin, Mhp nin, Chp nin ve bir kısmı da diğer partilerin oyları. Yani emanet oylar. Eğer Ak Parti işini doğru yapmazsa seçmende tercihini başka yönlere doğru kaydırır. Bu emanet oy meselesi her parti için geçerlidir. Numan Kurtulmuş oylarını geri almak istiyorsa faaliyet göstersin bizde ona göre davranalım.

İntifada 09-18-2010 01:00

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805238)
Numan Kurtulmuş doğru söylemiş. Ak Partinin belli bir tabanı yok, alınan oylar Saadetin, Mhp nin, Chp nin ve bir kısmı da diğer partilerin oyları. Yani emanet oylar. Eğer Ak Parti işini doğru yapmazsa seçmende tercihini başka yönlere doğru kaydırır. Bu emanet oy meselesi her parti için geçerlidir. Numan Kurtulmuş oylarını geri almak istiyorsa faaliyet göstersin bizde ona göre davranalım.

Hayır merve...
bizim partimizin aldığı oy dyp nin anapın ve refahın aldığı oylardır...

All times are GMT +3. The time now is 00:14.