![]() |
Vallahi saadet partisi çok aktif birisini kaybetti...
Sevmesemde,kınasamda erol erdoğan çok aktif bir insandı... Zaten belliydi numan beyin peşinden gideceği... bunu çok defa dile getirdi...Ama bütün teşkilatın istifa ettiğini sanmam...Çünkü hergün bir ilin başkanı çıkıyor toplu istifa ettik diyor teşkilat olarak ama akşamına teşkilatlar böyle birşeyin söz konusu olmadığını sadece başkana yakın kişilerin istifa ettiğini söylüyor... |
bende dönekleri ve fikirlerim değiti diyen gömleği çıkardım diyenleri hiç güvenilir bulmam.numan bey ne yaptıysa gülen cemaatinin gazına gelmekle en büyük hatayı yaptı.
|
bende önder savın aklıyla kongreye girenlerden hiç hoşlanmam ne yapacaz şimdi...
|
Alıntı:
|
ERBAKAN HOCAYA İHANET YENİ DEĞİLKİ..1970 TEN BERİ İHANET EDENLER MAKAM MEVKİİ SAHİBİ OLDULAR. ..1993 TE RİZEDE LİDERİMİZİ SİYONİST YAHUDİ SEVMEZ,ABD SEVMEZ,İŞBİRLİKÇİLER SEVMEZ,BUNU CAMİ CEMAATİ ANLAMADI,BU YÜZDEN ONUNLAYIM,ÖYLEDE KALACAĞIM DİYENLER..BU GÜN TAM TERSİ YOLDALAR....DÜN AVRUPA BİRLİĞİ HRİSTİYAN KLÜBÜ DİYENLER,İZİ ORAYA ALMAZLAR KAPIDA KLÜBEDE BEKLETİRLER DİYENLER EN SOLCUDAN DAHA ÇOK AB 'Cİ OLDULAR.....ALLAH ISLAH ETSİN........
|
Alıntı:
|
ZİLZAL SEN GENELDE BU PUNTOYLA YAZARDIN...
|
Numan Kurtuluşun istifasından sonra böyle istifalar zaten olacağı belliydi. Kurtuluşun sevenleri arkasından muhakkak ki gidecektir.İl Başkanı da onun destekçilerinden olmduğu için bu sonuca hiç şaşırmadım ama tüm teşkilat istifa etmiş dahi olsa herkes kurtulmuşun destekçisi olduğunu sanmıyorum.
Umarım her iki taraf içinde hayırlı olur. |
All times are GMT +3. The time now is 15:45. |