Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   İşte AK Parti'nin oy oranı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=139314)

Mehmet Ufuk 10-13-2010 20:04

İşte AK Parti'nin oy oranı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Haluk İpek, Bu Sabah ‘Erkan Tan İle Başkentten’ programının konuğu oldu...

Bugün Seçim Olsa AK Parti’nin Oy Oranı: % 46

Anayasa paketi ile ilgili kampanya başlamadan önce, bugün seçim olsa, AK Parti’ye oy veririm diyenlerin oranının % 41 seviyesinde olduğunu hatırlatan İpek, “Kampanyayı özellikle muhalefet iktidara karşı bir mücadele şekline dönüştürdü.

Kampanyayı kutuplaştırmaya doğru yönlendirdi. Bu kutuplaşmanın da etkisiyle olacak, bugün seçim olsa AK Parti’ye oy veririm diyen oran, kampanya süresince % 45.5, % 46 seviyelerine geldi. Şu anda vatandaşımızın önemli bir kısmı AK Parti’ye ilgi gösteriyor” dedi.

Kaynak: Bugün

.:Ay_Yıldız:. 10-13-2010 20:37

Bu oy oranının %56 ya kadar artma payı vardır. Özellikle Referandum sonrası vatandaşın Başbakana olan güveni açıkça görülmüştür. Yani artık Akparti hızla yükselişe geçmiştir. Başörtüsü sorununun temelli çözümü ve katsayının tamamen ortadan kalkması bu oyun katlanmasına sebep olacaktır. Çünkü hastalıklı zihniyetin halka yaptığı sıkıntı buralardan doğmakta.

merve 10-13-2010 20:59

% 56 çok olur Ay Yıldız :karasız:
%46 da fena değil gibi, ben nedense oy oranını daha düşük gibi varsayıyorum sanırım bu düşüncem referandumdan ileri geliyor. Ak Parti, bir kaç parti daha, sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek ancak %58 i görebildik :neki::neki: Bu oy oranımızdaki düşüşü göstermez mi ???

.:Ay_Yıldız:. 10-13-2010 21:40

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819119)
% 56 çok olur Ay Yıldız :karasız:
%46 da fena değil gibi, ben nedense oy oranını daha düşük gibi varsayıyorum sanırım bu düşüncem referandumdan ileri geliyor. Ak Parti, bir kaç parti daha, sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek ancak %58 i görebildik :neki::neki: Bu oy oranımızdaki düşüşü göstermez mi ???

% 56 olacak demedim zaten, %56ya kadar bir sınırı var :) Yani halkın %56sı bu hükümete bir şekilde güveniyor. Yani çıta,isterse %49-50 lere kadar yükseltilebilir :)

merve 10-13-2010 21:50

Anladım :ayutandım:;1

Sukût-u_Hayal 10-13-2010 21:51

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819098)
Bu oy oranının %56 ya kadar artma payı vardır. Özellikle Referandum sonrası vatandaşın Başbakana olan güveni açıkça görülmüştür. Yani artık Akparti hızla yükselişe geçmiştir. Başörtüsü sorununun temelli çözümü ve katsayının tamamen ortadan kalkması bu oyun katlanmasına sebep olacaktır. Çünkü hastalıklı zihniyetin halka yaptığı sıkıntı buralardan doğmakta.

Bunlara ek olarak birde askerlik sorunu çözülürse ciddi şekilde Akpartinin oyları artıcaktır ...

All times are GMT +3. The time now is 23:39.