Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kemalistlerden Taksi Esnafına Çirkin Saldırı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=140753)

İntifada 11-10-2010 20:23

Kemalistlerden Taksi Esnafına Çirkin Saldırı

depare 11-10-2010 21:47

Adiler zorla hazırola geçirecekler sanki...

Hüdaverdi 11-10-2010 21:52

Mal lan bunlar ;D
Hem diyor ''onun sayesinde ifade edebiliyorsun',diğer yandan da dayağa uğramasına laf söylemiyor üzülmüyorsun bile.
Yani,atatürk sayesinde istediğini dile getirme hakkını onun sayesinde elde ettin amaaa,ammasının ardından her türlü dayağı kabul etmiş oluyorsun.Sanırım bu dayağı yeme hakkını da atataürk verdi ;D

Normalde çok zevk alırım herkez kazık gibi dururken yürüyüp acıyarak onlara bakmak,bu sefer unuttum malesef.
Gıcıklığına tur atardım okul önünde.
Acırdım,siren çalar insanlar hangi mantıkla saygı durduğunu anlamaya çalışırdım ama hiç çözemedim.

Eğer birisinin yolunu takip etmek,onu anmak için kazık gibi durmak gerekiyorsa,peygamberim için beni mumlalatın la canlı canlı,o şekilde öleyim :w:
Yok faydası yok.

Ha gitsinler dua etsinler,hayrına bir şeyler yapsınlar.
Ha müslüman değil düşüncesiyle hareket edenler varsa onlarda kazık gibi durmasın,gitsin istavroz bilmem ne çıkarsınlar yapsınlar.
İçkiyle sıkçıyla ayakta kazık gibi durarak anmak çok mantıksız çok anlamsız.

Ben ülkece tanınacağım,ülkece sevileceğim,hiç kimsenin elde edemeyeceği kadar bir topluluğa sahip edeceğim,ölünce bunlar beni sadece içi boş sözlerle,2-3 dakika ayakta kazık gibi durarak beni anacak ? Asla istemem. 1 tanesini bile istemem çünkü hiç bir faydası yok.
İsmim ölümsüz olmuş ne fayda ? Ruhuma ne katkısı var ?
Hiç tanınmayayım bir köşede yatayım kafi.

Bunların tek istediği şu 'boynunu eğ öne itaat et köpek'.
Bunları yapmak isteyenler se başını öne eğen itaat eden sorgusuz sualsiz seven daha doğrusu tapan,başka görüşleri sindiremeyen köpeklerdir.

Aklım almıyor 'onun sayesinde' diyip dayak atıyorlar la ;D
Güler misin ağlarmısın.
Beyni küflenmiş yaratıklar sizi.

Beylerbeyi 11-10-2010 21:59

köprüde saygı duruşunda durmayan esnafa saldırmışlar ?

köprülerde dükanlarda mı varmış :) cahilliğimi mazur görün de başlık dikkatimi çekti. köprü de esnaf nasıl oluyor onu anlamadım ?

Beylerbeyi 11-10-2010 22:03

pardon, taksicileri unutmuşum. haberi tıklamadan yorum yaparsan olacağı budur Murat Efendi :)

unnamed 11-10-2010 22:05

murat kardesim Taksicisler durup arabadan inmemis saygi durusunda durmamis diye saldirmislar...

Beylerbeyi 11-10-2010 22:18

eyvallah ebubekirim, sağolasın :)

unnamed 11-10-2010 22:31

ne demek muratim...
yardimci olabildiysek ne mutlu bize(:

İntifada 11-11-2010 00:03

ulan 9u 5 geçe uyandım kaskatı olmuşum yatakta...
hareket edemiyorum...
dedim karabasanmı musallat oldu...
sonra takvime baktım ki 10 kasımmış...
ibretlik bir olay...

EpiVaTeS 11-11-2010 00:06

9'u 5 geçe fosur fosur yatıyordum ne yalan söyliyim...
Haberim bilem yoktu Akıncı söyleyene kadar...

All times are GMT +3. The time now is 16:46.