Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Asker Provokasyondan Vazgeçmiyor! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141017)

Özgür Çağrı 11-17-2010 12:26

Asker Provokasyondan Vazgeçmiyor!

Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a gelişinin 73. yıldönümü törenlerle kutlandı. Tören yürüyüşü sırasında askerlerin 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atması dikkat çekti.

http://haksozhaber.net/images/news/23479.jpg

Diyarbakır Garı'nda düzenlenen törende, Atatürk'ün Diyarbakır'a trenle gelişi canlandırıldı. Diyarbakır Garı'ndaki törenin ardından askerler ve öğrenciler, askerî bando eşliğinde İstasyon ve Ekinciler caddelerinden geçerek, Anıt Park'a yürüdü. Yürüyüş sırasında marşlar okuyan askerî tören takımı, zaman zaman 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'En büyük Türk Atatürk', 'Büyük Türk milletinin emrindeyiz', 'Vatan, sana canım feda', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ordu millet el ele' ve 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye tempo tuttu. Anıt Park'taki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla tören sona erdi.

Beylerbeyi 11-17-2010 12:36

Diyarbakır'da ve kentin tamamına yakınının Kürtler tarafından oluşturulduğu bölgelerde "ne mutlu türküm diyene" diye zırvalamak, Kürtlere yapılmış bir hakarettir.

İntifada 11-17-2010 15:16

Alıntı:

Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a gelişinin 73. yıldönümü törenlerle kutlandı. Tören yürüyüşü sırasında askerlerin 'Ne mutlu Türk'üm diyene

kafaya bak arkadaş ya...

ALmi´ 11-18-2010 08:50

Benim niye haberim olmadı bundan ? :) Çok üzüldüm habersiz kaldığım için..

Evet başlıkta da denildiği gibi yapılan şey provakasyon.. Onca Kürt halkının yanında sen kalk inatla 'ne mutlu türküm diyene' gibi insanları tahrik edici sözler söyle.. Sonra da bu kürt halkı neden şöyle yapıyor böyle yapıyor diye yeri göğü inlet..Güzel taktik (!)

Mavera 11-18-2010 11:37

sehre gelisinin 73. yili :) acaba seneler sonra mustafa kemalin sehre gelisinin 42343242337. yilida kutlanacakmi merak ediyorum.. bu arada topu topu bir kezmi gelmis onuda merak ediyorum :)

Beylerbeyi 11-18-2010 13:18

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832601)
sehre gelisinin 73. yili :) acaba seneler sonra mustafa kemalin sehre gelisinin 42343242337. yilida kutlanacakmi merak ediyorum.. bu arada topu topu bir kezmi gelmis onuda merak ediyorum :)

gazi köşkü diye bi yer var D.Bakır'da. yanlış hatırlamıyorsam topu topu 11 ay kalmış orada. tüm tepeyi Kemal kendine ayırmış. Aşağıdan Dicle nehri akıyor. milletin açlıktan kırıldığı bir dönemde Kemal'in şaşalı yaşamını görünce insanın gözleri yaşarıyor :)

sadece d.bakır'da değil, Türkiye'nin birçok ilinde kendisine tahsil edilmiş köşkler var. ama diyarbakırdaki gazi köşkünü gidip gezmeni tavsiye ederim dostum. ekonominin çok kötü olduğu bir zamanda Kemal için yapılan ihtişamlı yapıyı yerinde görmeni isterdim :)

Efkâr-ı Mütemadi 11-18-2010 14:27

Bazen kürtlere hak vermemek elde değil gerçekten...

Mavera 11-18-2010 22:11

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832618)
gazi köşkü diye bi yer var D.Bakır'da. yanlış hatırlamıyorsam topu topu 11 ay kalmış orada. tüm tepeyi Kemal kendine ayırmış. Aşağıdan Dicle nehri akıyor. milletin açlıktan kırıldığı bir dönemde Kemal'in şaşalı yaşamını görünce insanın gözleri yaşarıyor :)

sadece d.bakır'da değil, Türkiye'nin birçok ilinde kendisine tahsil edilmiş köşkler var. ama diyarbakırdaki gazi köşkünü gidip gezmeni tavsiye ederim dostum. ekonominin çok kötü olduğu bir zamanda Kemal için yapılan ihtişamlı yapıyı yerinde görmeni isterdim :)

bilmemmi ayni köskten trabzonda da var topu topu bir hafta kalmis ama su anda müze olarak hizmet veriyor.. trabzonun en güzel yerinde gerci gazi eski bir gemiyle samsuna cikti bu kadar lüksüde hor görmeyelim :)

EZEL 11-19-2010 09:57

Vay bee provakasyonmuş Trabzonda - Rizede laz'lar var ordada asker yürüdüğünde provakasyon olmuyor .
Ülkenin ismini TÜRKİYE provakasyon olmuyor .
Okulda çocuklarınız andımız okurken provakasyon olmuyor Asker önemli bir günde yürüken söylediği söz provakasyon oluyor

KUSURA BAKMAYIN ASKERDE FELAN SUÇ YOK SİZİN İÇİNİZ FESAT ...

Terennüm 11-19-2010 11:58

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832960)
Vay bee provakasyonmuş Trabzonda - Rizede laz'lar var ordada asker yürüdüğünde provakasyon olmuyor .
Ülkenin ismini TÜRKİYE provakasyon olmuyor .
Okulda çocuklarınız andımız okurken provakasyon olmuyor Asker önemli bir günde yürüken söylediği söz provakasyon oluyor

KUSURA BAKMAYIN ASKERDE FELAN SUÇ YOK SİZİN İÇİNİZ FESAT ...

ezel kardeşim sen hiç doğuya gittin mi?

All times are GMT +3. The time now is 19:19.