![]() |
Sinek diyaloglari .. komik
adnan abi bizim kasap vitrine mor ışık taktırmış
- uzak dur o ışıktan - yok be abi çok güzel duruyo tam triplik gel yakından bakalım - cızzzzt - - yenge süleyman abi nerde - havuza götürdü cocukları - ne havuzu ya - çorbacı açılmış köşeye oraya gittiler - yuhhhhh....... - hanginiz kara sinek - benim - hayır benim - hayır benim - hayır benim - .... - ..... - tamam saçma bi soruydu - dit di edit ;D -birini buldum var yaa adam çok sağlam +ne? -diyorum ki adam hormonlu mudur nedir +ne -ne kıtsın yaaw adamı ısır ısır bitmiyo aylık kan ihtiyacımı ordan karşıladım diyorum +heee sensin kıt -sameeet..! koş oğlum bak çorban pıhtılaşıyo .. * yok anne ben yolda soktum bi kaç kişiyi tokum .. - ..... ye * bak o olur - olm cevat akşam bi yere söz verme sakın - niye lan - apaçi serkanın kick box maçı var olm kan gövdeyi götürcek - oo yine ringmi yalıcaz be olm__________________ |
Alıntı:
;D ;D ;D çok hoşş ;D |
adnan abi bizim kasap vitrine mor ışık taktırmış
- uzak dur o ışıktan - yok be abi çok güzel duruyo tam triplik gel yakından bakalım - cızzzzt sanırım o mor ışıktan bir tanede ben odama almalıyım ::) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok güzel teşekkürler
|
yenge süleyman abi nerde
- havuza götürdü cocukları - ne havuzu ya - çorbacı açılmış köşeye oraya gittiler - yuhhhhh....... :D :D :D |
All times are GMT +3. The time now is 16:21. |