Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe TT Arena Reklamı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143935)

Katade 02-02-2011 10:56

Fenerbahçe TT Arena Reklamı

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Haha çok güzel ya:w::w:

Katade 02-02-2011 10:58

Fener 10 yıldır yeniyo abi belimizi doğrultamıyoruz:w:

Ukbâ 02-02-2011 11:02

Feneri sevmem ama çok güldüm bu çalışmaya.

Katade 02-02-2011 11:04

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853656)
Feneri sevmem ama çok güldüm bu çalışmaya.

Evet bende çok güldüm ben trabzonu geçen seneye kadar biraz da olsa severdim memleketimden dolayı ama o biraz sevgide bitti:)

Ukbâ 02-02-2011 11:11

Alıntı:

WildSymbol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853657)
Evet bende çok güldüm ben trabzonu geçen seneye kadar biraz da olsa severdim memleketimden dolayı ama o biraz sevgide bitti:)

O halde asimile olmuşsun kardeşim :) demokrasi duygusu geliştikce memleketine olan sevda tükeniyorsa tek parti rejimine razı olman gerekirdi. Trabzon sevdası bitmez azalır ama bitmez. Takım olarak tutmuyorsan bile Trabzonlu olduğun için saygı göstermen gerek. ;ı:ha eskiden yenildiği vakit odama geçer ağlardım şimdi ağlamıyorum buna sevgi azalması derseniz bunları kast etmişseniz sorun yok büyütük serpildik ağlayacak değiliz.

Katade 02-02-2011 11:15

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853660)
O halde asimile olmuşsun kardeşim :) demokrasi duygusu geliştikce memleketine olan sevda tükeniyorsa tek parti rejimine razı olman gerekirdi. Trabzon sevdası bitmez azalır ama bitmez. Takım olarak tutmuyorsan bile Trabzonlu olduğun için saygı göstermen gerek. ;ı:ha eskiden yenildiği vakit odama geçer ağlardım şimdi ağlamıyorum buna sevgi azalması derseniz bunları kast etmişseniz sorun yok büyütük serpildik ağlayacak değiliz.

Trabzonlu değilim Giresunluyum ama aile de herkes trabzonu tutar ben hariç :) giresuna sevdam devam ediyo onlarda lig den düşücek bu gidişle haklısın:)

Ukbâ 02-02-2011 11:19

Alıntı:

WildSymbol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853661)
Trabzonlu değilim Giresunluyum ama aile de herkes trabzonu tutar ben hariç :) giresuna sevdam devam ediyo onlarda lig den düşücek bu gidişle haklısın:)

:) Yoksa bulancaklımısın. Sakaryada Bulançaklı komşularımız vardı çok sadık ve sıcak tılar , giresununun geneli böylemdir bilemiyorum ama o bölgenin insanları yaygın şekilde sempatikdir. Ailenin tutkusu seni hayata tutkal vazifesinde bağlayacaktır.:)

Katade 02-02-2011 11:23

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853662)
:) Yoksa bulancaklımısın. Sakaryada Bulançaklı komşularımız vardı çok sadık ve sıcak tılar , giresununun geneli böylemdir bilemiyorum ama o bölgenin insanları yaygın şekilde sempatikdir. Ailenin tutkusu seni hayata tutkal vazifesinde bağlayacaktır.:)

Evet tanımıssın bizi Giresunlu olupta sempatik olmayanı ben görmedim;1 Oturduğum mahlenin. %80 giresunlu ve çok güzel yabancı kimse yok denilecek kadar az Yağlıdereliyim Bağlayamadılar bu saatten sonrada olmaz zaten:)

Katade 02-02-2011 14:53

Konu Galatasaraylı arkadaşlarımız için hep günceldir:)

All times are GMT +3. The time now is 03:52.