Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   ASKERLİK GÖREVİNİZİ YAPTINIZ MI? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14429)

unnamed 11-19-2007 00:13

ASKERLİK GÖREVİNİZİ YAPTINIZ MI?

2 gün sonra askere gitmeye hazırlanan bi vatandaş olarak benimle bu kaderi paylaşan arkadaşlarım varmı öğrenmek istedim ??? ???

Necip Fazil 11-19-2007 00:16

Mevla hayırlı teskereler nasib eylesin muhterem. Mevla ömür verdikçe sabahlar geceleri, geceler sabahları kovalayıp duracak elbet. Bugün gidersiniz, yarın bakmışsınız ki teskere kağıdınız elinizde.

Allah Yar olsun.

VesseLam

scheriff30 11-19-2007 13:37

acemiliği iskenderun usta birliği gölcuk ( not : 1999 17 ağustos depreminde oradaydım )

tolay 11-19-2007 14:13

Alıntı:

scheriff30 Nickli Üyeden Alıntı
acemiliği iskenderun usta birliği gölcuk ( not : 1999 17 ağustos depreminde oradaydım )

gölcükte askerlik ayrıcalıktır...

daha okul var, inş ondan sonra

Yavuz_ErTürk 11-19-2007 14:17

1982/2 acemi birliğimi Aydın' da usta birliğim ise Ankara idi. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya çok doğru. Allah sıhhat verdikten sonra günlerin nasıl geçtiğini anlayamazsın kardeşim . Şimdiden hayırlı teskereler

anatolia 11-19-2007 14:20

hayırlı tezkereler ;) ben yapmadım ;D :P

Ak_Kelebek 11-19-2007 14:47

Askere gidecek arkadaşlarıma başta Serken Yücel ve Unnamed'e hayırlı teskereler dilerim.

Ayşe_Berra 11-19-2007 15:17

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı
2 gün sonra askere gitmeye hazırlanan bi vatandaş olarak benimle bu kaderi paylaşan arkadaşlarım varmı öğrenmek istedim ??? ???

[b]HAyırlı teskereler kardeşim,ayrıca buradan serkan kardeşime de hayırlı teskereler dileğimi yineliyorum..Rabbim tez zamanda gidip dönmeyi hayırlı bir şekilde gidip dönmeyi nasip etsin inşallah..Askerlik yapma gibi bi ihtimalim yok ama ben beklerken iki kere askerlik yapıyorum diyebilirim,gerçekten zor ama Mevla sabrını veriyor..Dualarımız her daim sizinle inşallah Rabbim sizinle birlikte cümle Mehmetçiği korusun..Emanetçilerin en güzeline emanet ol Kardeşim..Duayla..

unnamed 11-19-2007 15:33

herkese duaları ve iyi düşünceleri için teş. ederim Cümlenizi Allah(c.c)'ye emanet ediyorum....

Gölge 11-19-2007 21:21

1982/4 acemi birliği kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı 1 ay bursa hava ulaştırma okul komutanlığı ordan da şutttt batman hava meydan komutanlığı .... ;D

hamd olsun bitirdik askerliğimizi askere gidecek kardeşlerimizin ve askerdeki kardeşlerimizin ALLAH yar ve yardımcısı olsun

All times are GMT +3. The time now is 11:44.