Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Komik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=210)
-   -   Çocuklardan Aşk'ın Tanımı.. :) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144400)

ALmi´ 02-14-2011 04:28

Çocuklardan Aşk'ın Tanımı.. :)

Sedat: Ask bir kızı sevmektir.Kızın huyları ve hareketleri güzelse bu bir aşktır. Kızın gözleri maviyse o kıza asık olunur.

Tugba: Birini seviyosan o asktır. Ama sonra baskasini seversen o da asktir.

Ismet: güzel olan bi kiza asik olunur.

Sirin: Birine yardim edersen o sana asik olur. Çok sever ve yemege davet eder.

Taylan: Ask uzakta olsa bile olsa sevdigini unutmaz.

Yagmur: Önce tanisirlar. Kiz düzenli besleniyorsa erkek ona asik olur.

Gizem: Birbirlerini begenirler ve asik olurlar. Ask ve sevgi arasindaki fark: Babani Seversin ama asik olmazsin.

Hamit: Insan sevdiklerine asik olur. Ben Allah'a Atatürk'e ve Ögretmenime asigim. Birine daha asigim ama onu yazmam. Ama o japona benziyor.

Savas: Bir yerde karsilasirlar,tanisirlar. O günden sonra hep arkadas olurlar. Bir yerde yine karsilasirlar. Evine davet eder sonrada evlenirler.

Mucahit: Benim sevdigim bi kiz vardi. Ben onu seviyodum ama o beni sevmiyodu. Sonra ona mektup yazdim. Annesine söyledi, annesi bana kizdi Ama herkez birbirine asik olabilir.

Sevgi: Ask sevmektir ama söylemezler. Çünkü herkese söylenmez.

Gizem: Asik olunca erkek kizi okuldan sonra takip eder.

Batuhan: Önce tanisip asik olurlar. Sonra el ele yürürler, kafeye giderler. Sonra nikah kiyilir, kina gecesi yapilir. Sonra da hemen çocuk olur.

Büsra: asik olmak sevgili olmaktir. Asik güzel olmak , kötü olmamaktir. Okuldan çikarken çarpisirlar kitaplari düser. Sonra asik olurlar.

Aylin: Asik olanlar hiç ayrilmaz. Bazen ayrilir bazen ayrilmaz. Ayrilirlar ama geri gelmek üzere ayrilirlar.Ayrildiktan sonra geri gelirler. Birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlatirlar. Iste ask bölye bise.

Senem: Asik olunca insan hep sevdigi kisiyi düsünür. Hep onu hayal eder ve hep onu görmek ister. Ona sevgisini belli etmek ister. Ask bir kisilik değil iki kisiliktir.

Mertcan: Merhaba ben 9 yasindayim. Simdi ask hayatimda değil. Ben askla ugrasmiyorum ama büyüyünce olabilir. Simdi yasim çok küçük. Ama bazi arkadaslarim bu yasta asik oluyorlar. Ben de onlara çekip asik olabilirim.

;1

İntifada 02-14-2011 04:48

Alıntı:

Hamit: Insan sevdiklerine asik olur. Ben Allah'a Atatürk'e ve Ögretmenime asigim. Birine daha asigim ama onu yazmam. Ama o japona benziyor.
çocuk kafası işte...ne dediğini bilmiyor...

Alıntı:

Mucahit: Benim sevdigim bi kiz vardi. Ben onu seviyodum ama o beni sevmiyodu. Sonra ona mektup yazdim. Annesine söyledi, annesi bana kizdi Ama herkez birbirine asik olabilir.

Mücahit reyiz en kralı sensin :)

adam isimden belli eylem adamı öyle söylem adamı değil diğerleri gibi :)

Alıntı:

yazık annesi böyle kandırıyor demek ki yedirirken yavrucağı :)

Alıntı:

Batuhan: Önce tanisip asik olurlar. Sonra el ele yürürler, kafeye giderler. Sonra nikah kiyilir, kina gecesi yapilir. Sonra da hemen çocuk olur.
10 yıl sonra çok canlar yakar bu eleman :)

ALmi´ 02-14-2011 04:54

:):)

Gizem: Asik olunca erkek kizi okuldan sonra takip eder
Büsra: asik olmak sevgili olmaktir. Asik güzel olmak , kötü olmamaktir. Okuldan çikarken çarpisirlar kitaplari düser. Sonra asik olurlar.

Ben en çok bunlara güldüm :hihi2:

İntifada 02-14-2011 04:58

napsınlar çocuklar :)
dizilerde olaylar bu şekilde gelişiyor :)

Neşe 02-14-2011 09:16

Çocuk işte ancak bu kadar olur:):)

unnamed 02-14-2011 11:17

Alıntı:

en iyisi buydu;D
kız obezse zaten kimse aşık olmaz ona;D

Enfal 02-14-2011 14:29

Gizem: Birbirlerini begenirler ve asik olurlar. Ask ve sevgi arasindaki fark: Babani Seversin ama asik olmazsin.

Bunu söyleyen Gizem çocuk mu gerçekten ya. :)

.:Ay_Yıldız:. 02-14-2011 18:11

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858939)

Keşke o kadar basit bir şey olsa :neki:

Günlerini,aylarını almakla bırakmayıp,insanı kendinden alan tarifsiz bir duygu.
:)

Delilin NuR 02-14-2011 18:13

Çocuklar iyi kötü kendilerince bir tanım yapmışlar...
Acaba büyükler Aşkı tanımlayabiliyorlarmı ... :)

Cihan_ŞümuL 02-14-2011 23:28

Alıntı:

yok böle bişi yaw..;D;D;D

All times are GMT +3. The time now is 06:16.