![]() |
Canlı Yayın Duyuruları
Başbakanımızın katıldığı miting,tv programları,açılış,basın açıklaması,toplantılar vs. gibi duyurular buradan yapılacaktır.
|
Şuan İstanbul Adalet Sarayı'nın,Adalet Bakanlığı'na devir törenin de başbakanımız konuşma yapıyor.
|
Canlı yayın duyuruları iyi bir başlık olmuş Hüdaverdi teşekkürler...
Başbakanım durmuyor maşallah...Mevlam azmini ve şefkini arttırsın...umarım milletimiz bu çalışmaların hakkını verecektir |
Çok yararlı bi başlık olmuş biraz geç oldu ama teşekkürler hüdo
|
Durmadığı için açtım ben de ;D
Pijamasını giyip oturmuyor ki evde :p SAPPHIRE AVM AÇILIŞI var saat 14:00 da. Biraz aksayabilir katılımı. Canlı yayınlanır bu da tabi ki. |
Altında sohbet edersek millet duyuruları bulmak için epey uğraşmak zorunda kalacak :)
NOT:O zaman ne yapıyoruz muhabbet etmiyoruz :)(Hüdaverdiye itafen) |
Döverim,hepinizi döverim ulen :w:
İlk sayfayı ıslatmak adettir ;D Hem sohbetmi ettim ilk mesajımda paylaşım yaptım bak :p Neyse,konuya özen gösterelim ayrı ayrı konu açmaya gerek yok.Toplu halde durmasında fayda var. Bunca zaman akla gelmemesi de çok garip :şaşkın: Zaten yakında mitingler,tv programlarına katılım da fazla olacak. Neyse,hayırlı olsun ;D |
SAPPHIRE AVM AÇILIŞI canlı yayında.
Ülke tv de yayınlanıyor diğer kanallar da Trt kanalları da gösterir. |
Erdoğan konuşuyor-Canlı izle
http://image.samanyoluhaber.com/Imag...dakika_son.jpg
Başbakan Erdoğan, Erzincan'da toplu açılış töreninde konuşuyor. İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.. |
SİNAN ERDEM KAPALI SPOR SALONU - İSTANBUL
20:30 SAMSUN DERNEKLER FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN BÜYÜK SAMSUN BULUŞMASI Biraz geçikmeli başlayabilir canlı yayın. |
All times are GMT +3. The time now is 18:45. |