![]() |
'Çılgın Proje' hakkında ne düşünüyorsunuz? ( ntvmsnbc anketi katılalım arkadaşlar )
|
Çılgınca ama uygulanabilir dedim...
|
Mantıklı ve Güzel Bir Proje...
|
baş bakanımız demişse yapar onun için sorun yok
sorun bu cılgınlığı anlamayanlarda anlayamayanlarda çünkü o anlayamayanların tek tip kafa yapıları daha fazlasını almaz selamlar ak kardeşlerim |
Eğer dubai veya bahreyn yapsa yadırgamam adamların işi zaten boş projelerle para saçmak ama konu ülkemiz olunca hala istanbulda iş-güç sahibi olmayan yüzbinlerce genç,yiyecek ekmek bulamayan yüzbinlerce fakir fukara varken böyle bir projeye kaynak aktarmak bana çok doğru gibi gelmiyor.
|
Alıntı:
Bu açıdan hem ülkemiz inşAllah muhteşem bir projeye imza atarken, diğer yandan işsizlere bu proje sayesinde iş imkanı sağlanacak. |
Alıntı:
bunu senmi diyorsun muhterem ? van gölünden karadenize kanal yapalım diyen sen değilmiydin yav ? |
Alıntı:
Türkiye bunu basaracak ben eminim...elbette AK parti gibi istikrarli bir hükümetin öncülügünde... |
mantıklı ve güzel bir proje. ama hayır diyenler oranı yüksek.
|
Alıntı:
Ben sadece gerekliliği bakımından konuşma yapmak istediğim ama belirtmiş olduğunuz fikirlerde yapıcı ve saygı duyuyorum sonuçta bir iş sahası olacağı aşikar, ancak lüzumu ne o bakımdan tereddütlerim yok değil. Ancak bazı arkadaşların küstahca ve mantıksız yorumları canımı biraz sıktı.Siz akp gençliği olarak birisi ufak bir muhalefet ettiğinde böyle mi tartışır yorumlar yaparsınız ??????? Hoşuma gitmedi belirttim ama birileri işi cahilliğe yok muhteremliğe falan çevirmiş,arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum hiçkimsenin saçma yorumlarınıda ciddiye almıyorum cahillikten dem vuranlar aynaya bakarsalar görürler cahiliyeti aslında...Akp en büyük zararıda partizan olayım diye közleri körelmiş bakar körler verecek ilerde bunu herkes görecek....!!!!!!!!!!!!! |
All times are GMT +3. The time now is 23:16. |