![]() |
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt
Başbakan Erdoğan Esenler'üe toplu açılış törenlerinde vatandaşlara sesleniyor. Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kendise yönelik sözüne cevabı sert oldu.
http://image.haber7.com/haber/haber7...7072529232.jpg Başbakan Erdoğan İstanbul Büyükşehir Beledileyisi'nce gerçekleştirilen tesislerin toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan Esenler'de vatandaşlara bugün açıkladığı 'Çılgın Proje'nin ayrıntılılarına değiniyor. Erdoğan, devlet hastanelerini birleştirilmesine karşı çıktıklarını bugün tüm hastanelerin tüm vatandaşlara açık hale geldiğini söyledi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun SSK'nın Genel Müdürlüğü görevine getirilmesiyle kurumun sürekli zarar etmeye başladığını Kılıçdaroğlu'nun görev süresince SSK'nın en ağır darbeyi yediğini söyledi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Ecevit tarafından aday gösterilmediğini söyledi. Erdoğan, muhalefetin ağzını bozduğunu küfür ettiğini belirterek, MHP'nin edepsiz bir yazarı neden transfer ettiğini şimdi daha iyi anlaşıldığını söyledi. Erdoğan, böylece daha iyi nasıl küfür edileceğini ortaya koyduklarını söyledi. "Ağzınızdan çıkan söz ne ise siz o sunuz. Bir lafa bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adammı diye' CHP lideri 'eline beline diline hakim okulacaksın. Ellerine hakim olamadılar, bellerine hakim olamadılar, şimdi de dillerine hakim olamadılar. Erdoğan, muhalefet konuşurken cocuklarınızı televizyondan uzak tutun. Çocukların ahlakı bozulmasın." dedi. " Siz ne yapacağınızı çok iyi bilirsiniz, size güveniyor size inanıyorum. Bunlara cevabı 12 Haziran'da siz vereceksiniz." diyen Erdoğan vatandaşların gerekeni yapacağına inandığını söyledi. Erdoğan, bundan sonra okullardaki kara tahtaları tamamen kaldıracaklarını, okulların akıllı tahtalarla donatılacağını, çocukların tümüne IPOD benzeri bir tablet bilgisayar verileceğini söyledi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 600 TL vereceği iddialarının mümkün olmayacağını da söyledi. Haber7 |
ordaydım bende...
|
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun gafına cevap
Başbakan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak'taki sözlerine cevap verdi..
http://i.ensonhaber.com/resimler/dig...na_cevap_2.jpg Başbakan Erdoğan İstanbul Esenler'de toplu açılış töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak'taki sözlerine sert çıktı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, mitingte konuşması sırasında "Ana..." diye başladığı cümleye 'gerisini getirmeyeceğim' diye bitirmişti. İşte Başbakan Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak'taki sözlerine cevabı: BENİM SİZİN ANANIZA SAYGIM VAR Anaları dile alanlara sesleniyorum. Bizim medeniyetimizde anaların yeri çok saygın. Benim sizin annenize saygım var. Bu çirkin sözleri, CHP'li ve MHP'li kardeşlerimin taktirine bırakıyorum. Lütfen CHP'nin MHP'nin BDP'li sözcüleri ekranalara çıktığında ekranları kapatın ya da çocuklarınızı televizyonlardan uzak tutun. Cahil ile dost olma, ilim bilmez üzülürsün, Saygısızla dost olma adap bilmez üzülürsün, aç gözlüyle dost olma üzülürsün... MHP'Yİ TAKSİM'DE TKP'Lİ YOLDAŞLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM Taksim'de TKP ile, İşçi Partisi ile miting yapan MHP'yi Taksim'deki yoldaşlarıyla başbaşa bırakıyorum.. Biz Mevlana'nın diliyle konuşmaya devam edeceğiz. Biz milletin nezaketiyle konuşmaya devam edeceğiz. Biz hayal kuracağız. Sizden 12 Haziran'da bu çirkin üslubun hesabını sormanızı istirham ediyorum. 12 Eylül'de bunlara edep erkan öğretmenizi rica ediyorum. Bu seviyesizliğe sandıkta en güzel cevabı verin. Size güveniyorum size inanıyorum. Esenler'de gece gündüz hizmet ürettik. 2 milyar değerindeki eserlerin açılışını yapıyoruz. Biz milli eğitimi birinci sıraya koyduk. Birinci sırada savunma bütçesi vardı. Savunma bütçesi şimdi 6. sırada. Ama savunma sanayiinde sıçrama yaptık. En son haber |
All times are GMT +3. The time now is 22:33. |