![]() |
8 MHP'linin daha kaseti var iddiası
http://image.haber7.com/haber/haber7...7084245567.jpg
MHP'de Adana 1. Sıra milletvekili adayı Recai Yıldırım ve Kırşehir 1. Sıra adayı Metin Çobanoğlu'na ilişkinkaset skandalının ardından MHP'yeilişkin 8 kasetin daha olduğu iddia edildi. MHP'de iki milletvekilinin adaylıktan çekilmesi ile sonuçlanan olay sonrasında MHP lideri DevletBahçeli, önceki akşam kurmaylarını topladı ve kaset olayını değerlendirdi. "Özel hayatınıza dikkat edin" diyerek kurmaylarını uyaranBahçeli'nin "Kendinden şüphesi olan istifa etsin" dediği öğrenildi. Bahçeli, partiye zarar verecek faaliyeti bulunanların da sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğinin altını çizdi. Bahçeli'nin yaşanan olaylar sonrasında uzun süre sonra ilkkez Ülkücülerin yakın koruması altında Genel Merkez'den ayrıldığı ifade edildi. HUKUK MÜCADELESİ Bu arada MHP yönetimi özel hayata ilişkin görüntüleri kaydeden ve yayınlayanlarla ilgili hukuki mücadelesini sürdürecek. Görüntüleri kaydeden bazı kişi ya da kişilerin, görüntülerin dökümünü yapması, diyalogları yazılı olarak hazırlayarak medya mensuplarına göndermesi, komplonun organize yapıldığı şüphesini doğurdu. Bu arada Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım'ın çekilmesi sonrası MHP yeni aday bildiriminde bulunamayacak. Aday sırası bir üste kayacak. SABAH |
benim niye yok...
demek ki elime dilime belime sahip oluyorum... olamayanlar düşünsün... |
Bunlar komplo diyor,
Ardından; Kendinden şüphesi olan istifa etsin diyor... Yahu ne komik bir haldeler... Mhp ye oy veren insanların psikolojisini anlayabiliyorum... Yazık... |
|
All times are GMT +3. The time now is 01:56. |